Skip to main content

Kurser

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp og brandbekæmpelse, hvis en medarbejder pludseligt falder om, eller der udbryder brand på arbejdspladsen. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os.

Førstehjælpskursus til virksomheder?

Med et førstehjælpskursus får du og dine medarbejdere en grundig gennemgang af, hvordan I yder førstehjælp, og hvad I skal være opmærksom på, inden I går i gang. Kurset vil være praktisk og teoretisk orienteret, og alle får mulighed for at prøve kræfter med både hjertelungeredning og hjertestartere. Vi planlægger undervisningen, så den kommer til at foregå i vante omgivelser på jeres arbejdsplads.

Brandslukningskursus til virksomheder?

Med et brandslukningskursus bliver du og dine medarbejdere introduceret til, hvordan I bruger brandslukkere korrekt. Vores certificerede instruktører underviser jer i de forskellige brandklasser, og hvad der skal til for at slukke de forskellige typer effektivt. Hvorefter I selv får lov at slukke levende ild med brandslukkere. Efter et brandslukningskursus er alle godt rustet og kan agere effektivt, hvis der skulle opstå brand på jeres arbejdsplads.

Hjertestarterkursus til virksomheder?

Med et hjertestarterkursus lærer du og dine medarbejdere, hvordan I skal håndtere en hjertestarter korrekt i en nødsituation. I får lov til at prøve den teoretiske viden af med praktiske og realistiske øvelser. Vi forsøger at gøre øvelserne så virkelighedstro som muligt, så I bliver klædt godt på og føler jer trygge, hvis uheldet skulle være ude. Kurset er relevant for alle i din virksomhed – lige fra ledere til medarbejdere.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede