Skip to main content

Hjertestarter til erhverv

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor prioriterer vi brugervenlighed og hurtighed i vores sortiment af hjertestartere. De analyserer hjerterytme og tilstand, og guider dig igennem hele processen.

Hjertestarter installeret på en væg i et kontormiljø

Hvorfor skal jeg have en hjertestarter?

Ifølge ERC (Det Europæiske Råd for Genoplivning) øges chancerne for overlevelse med 50 % ved anvendelse af en hjertestarter inden for de første 5 minutter efter et hjertestop. Ved at have en hjertestarter tilgængelig i din virksomhed, er hjælpen altid inden for rækkevidde, hvis uheldet skulle opstå. Du signalerer desuden tydeligt over for dine medarbejdere, at sikkerheden på arbejdspladsen er af højeste prioritet for dig.

Hjertestarterpakker

Se vores udvalg af hjertestarterløsninger. Vi kan til enhver tid skræddersy en løsning til dit behov, så hvis du ikke kan se en pakke, der passer til din virksomhed, skal du blot kontakte os.

Hjertestarter

268,-
pr. md.
 • CardiAid hjertestarter
 • Påmindelse om udskiftningsdato for elektroder og batteri
 • Ingen binding

Hjertestarter med eftersyn

349,-
pr. md.
 • CardiAid hjertestarter
 • Service og vedligeholdelsesaftale
 • Softwareopdatering af jeres hjertestarter ved service
 • 10% rabat på skift af elektroder og batteri ved udløb af holdbarhed
 • Ingen binding

Hjertestarter med fuld service

399,-
pr. md.
 • CardiAid hjertestarter
 • Service- og vedligeholdelsesaftale
 • Softwareopdatering af jeres hjertestarter ved service
 • Gratis udskiftning af elektroder og batteri
 • Gratis låneapparat, hvis jeres hjertestarter kommer i brug
 • Ingen binding

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
Hjertestarter installeret på en væg

Kvalitetshjertestarter fra CardiAid

Hos Securitas forhandler vi kvalitetshjertestartere fra CardiAid samt tilbehør. Vi tilbyder forskellige hjertestarterpakker, hvor du får en komplet hjertestarterløsning lige til at montere. En CardiAid hjertestarter er nem at bruge, og hos os får du den med fuld serviceaftale og dertil vedligehold.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en hjertestarter og hvordan bruger jeg den? Vi har samlet en liste over spørgsmål i forbindelse med brugen af en hjertestarter. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

CardiAid aftale

Har du spørgsmål til din nuværende CardiAid aftale? Vi har forsøgt at svare på de ofte stillede spørgsmål nedenfor. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.