Skip to main content

Håndtering af stress

Tryghed på arbejdspladsen handler bl.a. om at vide, at der er hjælp at hente, når man som medarbejder oplever uhensigtsmæssig stress. Derfor tilbyder vi hos Securitas også hjælp til håndtering og behandling af stress. Det foregår i samarbejde med de kompetente coaches hos MINDstrain, som vi formidler hurtig kontakt til, når behovet opstår.

Dokumentérbar behandling af stress

Securitas Strain Line skaber tryghed for både medarbejdere og virksomheder. Først og fremmest fordi hjælpen er aldrig langt væk, hvis medarbejderne oplever stress. Men også ved at tilbyde en effektiv og dokumentérbar metode til at håndtere stress. Hver gang en medarbejder er igennem et MINDstrain coachingforløb, bliver de bedt om at vurdere deres udbytte af samtalerne. Data bliver anonymiseret og samlet, så du som arbejdsgiver kan følge med i, hvordan din aftale med Securitas Strain Line skaber værdi for dine medarbejdere og din virksomhed.

Råd fra en Securitas sikkerhedsekspert om tyveri og tyverialarmer

MINDStrain og metoden til stresshåndtering

Securitas tilbyder stressforebyggende kurser og behandling i samarbejde med MINDstrain. Med MINDstrain metoden fokuseres der på at give stressramte medarbejdere konkrete værktøjer til at håndtere stress. MINDstrain-metoden er forskningsbaseret og adskiller sig fra mange andre metoder ved at fokusere på tankeprocesser – hvordan vi tænker – og ikke tankeindhold – hvad vi tænker. Vil du vide mere om metodens effektivitet, vil vi meget gerne præsentere de overbevisende resultater for dig. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Læs mere om mindstrain metoden

Læs mere om mindstrain metoden

Hvordan kan du bruge Securitas Strainline?

Securitas Strain Line kan hjælpe dine medarbejdere før stressen opstår, men vi kan også hjælpe dem godt tilbage på arbejdet, hvis de skulle opleve uhensigtsmæssig stress.

Kurser i stresshåndtering

Ved kurser i stresshåndtering bliver større grupper af dine medarbejdere præsenteret for MINDstrain-metoden og bliver klædt på med konkrete værktøjer til at håndtere stress i deres eget liv.

Læs mere om kurser

Stressbehandling

MINDstrains coaches tilbyder 1:1 coachingsamtaler, hvor de hjælper stressramte medarbejder. Vores erfaring er, at medarbejderne har kontrol over egne stressreaktioner efter kun fem konsultationer.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vi passer godt på dine medarbejdere

Securitas tilbyder en bred vifte af løsningen for at sikre dine medarbejdere bedst muligt. Du kan læse mere om nogle af vores andre tilbud her: