Skip to main content

Hjertestarter

Vidste du, at chancen for at overleve et hjertestop stiger med op til 50 % ved førstehjælp og brug af hjertestarter indenfor 5 minutter efter hjertestoppet? Desværre oplever mange, at hjertestarteren ikke virker, når de endelig skal bruge den. Vi holder løbende øje med din hjertestarter og sikrer, at den virker, når du har brug for den.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

 

En hjertestarter, der altid er klar

Vi vælger den bedste hjertestarter på markedet til vores kunder. Vi sikrer, at den er godkendt af Sundhedsstyrelsen, så du altid kan regne med, at dine hjertestarter lever op til alle nødvendige krav. Med et serviceabonnement kan du desuden regne med, at der altid er batteri på hjertestarteren og at der ikke mangler vigtige dele.

Hjertestarter

Hvorfor skal I have en hjertestarter?

For hvert minut der går efter et hjertestop, falder overlevelseschancerne markant. Så det kan være livsvigtigt at have en hjertestarter, som I kan nå indenfor 2 minutter. Se på hjertestarteren som en slags forsikring – noget, som I forhåbentligt aldrig skal bruge, men som er vigtigt at have, hvis uheldet skulle være ude.

Hjertestarter

Brugervenlig betjening af hjertestarteren

Vores hjertestartere har ingen On/Off-knap, og designet er holdt enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på dét, der er vigtigt, nemlig at redde liv. Hjertestarteren guider dig ved hjælp af stemmekommandoer, samtidig med at den oplyser illustrationer på selve hjertestarteren, så du kan se præcis, hvad du skal gøre.

Der er penge at spare for Securitas-kunder

Vi går op i at gøre verden til et trygt og sikkert sted for vores kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis også alle vores eksisterende kunder rabat på køb af en hjertestarter gennem Securitas.

 

 

Ekstra sikker med en Securitas-vagt eller receptionist

Alle vores vagter og receptionister har fået kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter, og de opdateres hvert andet år, så de altid er klar til at handle hurtigt i en nødsituation. En Securitas-vagt eller receptionist kan give ekstra sikkerhed for dig og kollegaerne, fordi han/hun hurtigt og professionelt kan betjene jeres hjertestarter.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede