Skip to main content

Uddannelse & kurser

Securitas Akademi inspirerer og motiverer hver dag mennesker til at yde deres bedste, når andre har brug for hjælp. Vi underviser dine medarbejdere enten på jeres eget hold eller på hold sammen med vores sikkerhedsmedarbejdere.

Du vælger selv måden

Securitas Akademi tilbyder din virksomhed en række kurser, som enten afholdes som åbne kursuspladser på vores egne interne medarbejderkurser eller som kundetilpassede urser, hvor vi kommer ud til din virksomhed. Under kurserne med Securitas’ egne medarbejdere får du en unik mulighed for at møde Securitas’ medarbejdere, hvilket giver plads til erfaringsudveksling og drøftelse af trygheds- og sikkerhedsrelaterede emner. Dem, der lærer fra sig Securitas Akademi anvender undervisere fra tekniske skoler eller private undervisere, som er certificeret i at undervise i emnet. Det er din sikkerhed for, at dine medarbejdere får professionel undervisning baseret på den sidste nye viden inden for det aktuelle undervisningsemne.

Kurserne

Hvis I har brug for at vide, hvordan man redder en kollegas liv, stopper en mindre brand i at udvikle sig, eller på anden måde gør en forskel, så står vi klar til at lære fra os. I får viden inden for:

 

Sådan kommer du igang

Kontakt vores salgsafdeling på tlf.nr. 7027 0727, hvis du ønsker at få mere information om, hvordan din virksomhed kommer i gang med at gøre en forskel. Ellers kan du kontakte os ved at udfylde kontakformularen nedenfor.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede