Skip to main content

Fast receptionist

Slip tøjlerne og nyd den gode service. Med en fast receptionist fra Securitas driver vi din reception, så du og dine andre medarbejdere kan fokusere på vigtigere opgaver. Vi håndterer rekruttering, ansættelse, oplæring, ferieplanlægning og sygdomsdækning, så du altid har en velkørende reception med en receptionist, der kender din virksomhed.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Så let er det at få en fast receptionist fra Securitas

Den gode service er en selvfølge, når du vælger en Securitas Receptionist. Men hvad din receptionist ellers skal kunne, vælger du selv. Vi har nemlig udviklet fire receptionspakker, så du kan vælge den pakke, der passer til jeres behov. Så slipper du for at betale for noget, du ikke har brug for.

  • Du fortæller os om dine receptionsbehov
  • Vi rekrutterer og oplærer én fast receptionist og 2-3 vikarer
  • Vi koordinerer og planlægger ved ferie og sygdom
  • Du betaler én fast månedlig pris, uden stress og besvær
Kontakt os her

Få en uddannet og oplært receptionist

Intet fravær

Vi oplærer både din faste receptionist og minimum 2 vikarer til at passe lige præcis din reception, så der altid er erfarent og oplært personale til rådighed, selv ved sygdom og ferie.

En god reception og en god forretning

Det kan betale sig at investere i god service – også på bundlinjen. Da vi varetager alt det praktiske ift. rekruttering, oplæring og koordinering, slipper du for at bruge dyrearbejdstimer på det. Samtidig betaler du én fast pris og slipper fuldstændigt for uforudsete udgifter.

Din medarbejder, ansat af Securitas

Vi håndplukker en receptionist med den personlighed og de kompetencer, som du skal bruge, og i samarbejde med dig skræddersyer vi et oplæringsforløb. Din nye receptionist kommer altså til at føles som en hvilken som helst anden medarbejder i virksomheden.

Altid opmærksom på sikkerheden

Sikkerhed er en del af vores DNA, og selvom at det ikke er alle vores receptionister som er vagtuddannede, så er de mere årvågne end de fleste. Ønsker du en receptionist med vagtuddannelse, så kan du læse om vores sikkerhedsreceptionister her.

Læs mere om vores sikkerhedsreceptionister

Altid uddannet personale

Med Securitas Receptionsservice får du uddannet og kompetente receptionister, der også har ekstra kurser i fx førstehjælp og brug af hjertestarter. Samtidig oplærer vi altid receptionisterne til din reception, så de kan blive en del af din virksomhed.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede