Receptionistvikarer

Har du i forvejen en receptionist, som du er glad for, men har brug for et sæt ekstra hænder ved sygdom eller ferie? Vores receptionistvikarer kan rykke ud på halvanden time. For når vi indgår et vikarsamarbejde, oplærer vi altid 2-3 vikarer til din virksomhed. Så du er altid garanteret at få en vikar, som du kender – og som kender din virksomhed.

 

Hvilke opgaver kan vores receptionister hjælpe med?

Vi oplærer altid vores receptionistvikarer til at løfte de opgaver, I har brug for hjælp til. Eksempler på receptionistopgaver kunne være:

 

  • Gæstemodtagelse

  • Telefonomstilling

  • Håndtering af adgangskort

  • Ordne post og pakker

  • Bestilling af kontorartikler

  • Lettere facility opgaver

 

Hvorfor vælge en Securitas receptionistvikar?

Føl dig tryg med en vikar

Når du vælger vores receptionistvikarer, så er den helt store forskel, at du altid får en vikar, der kender din virksomhed i forvejen. Der er ingen forpligtelser i programmet, og du kan trækker på os lige så ofte, som du har behov for.

Klar til service på 1,5 time

Vores vikarprogram er ekstremt fleksibelt, og vores vagttelefoner har åbent både kl. 20 om aftenen og kl. 6 om morgenen. Det betyder, at du kan ringe til os, så snart du får en sygemelding, også hvis det er kl. 6 om morgenen. Takket være vores 30 mand store vikarkorps kan vi altid stille med en velforberedt vikar allerede kl. 7.30, hvis du ringer i vagttelefonens åbningstid.

Altid de samme vikarer

Vi oplærer 2-3 vikarer til din virksomhed. Det betyder, at vi næsten kan garantere, at du altid får de samme vikarer, som i forvejen kender din reception og dine arbejdsgange, så vi kan være effektive fra starten.

Spar penge og problemer

Det kan hurtigt blive dyrt at finde en receptionistvikar. Især hvis du er nødt til at trække på dine medarbejdere internt, da deres arbejdstimer typisk koster mere end en receptionists. Der er altså penge at spare med en receptionistvikar fra Securitas.

Altid opmærksom på sikkerheden

Som en del af Securitas har vores receptionistvikarer naturligt nok en bedre forståelse for sikkerhed. Vælger du en fast receptionist fra Securitas, kan du også få én med vagtuddannelse.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede