Skip to main content

Receptionistvikarer

Har du i forvejen en receptionist, som du er glad for, men har brug for et sæt ekstra hænder ved sygdom eller ferie? Vores receptionistvikarer kan rykke ud på halvanden time. For når vi indgår et vikarsamarbejde, oplærer vi altid 2-3 vikarer til din virksomhed. Så du er altid garanteret at få en vikar, som du kender – og som kender din virksomhed.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os
receptionistvikar

Hvilke opgaver kan vores receptionister hjælpe med?

Vi oplærer altid vores receptionistvikarer til at løfte de opgaver, I har brug for hjælp til. Eksempler på receptionistopgaver kunne være:

  • Gæstemodtagelse & håndtering af adgangskort
  • Telefonomstilling
  • Ordne post og pakker
  • Bestilling af kontorartikler
  • Lettere facility opgaver

Hvorfor vælge en Securitas receptionistvikar?

Føl dig tryg med en vikar

Når du vælger vores receptionistvikarer, så er den helt store forskel, at du altid får en vikar, der kender din virksomhed i forvejen. Der er ingen forpligtelser i programmet, og du kan trækker på os lige så ofte, som du har behov for.

Sådan bruger Siemens receptionistvikarer fra Securitas

Vi har interviewet Mariann Esmann fra Siemens, som er ansvarlig for omstillingen og receptionen ved Siemens kontor i Ballerup. ”Når jeg ringer til Securitas og beder om en vikar, så er det en, jeg ved der er lært op i vores systemer og som kender huset godt. Det betyder, at jeg ikke skal bekymre mig om, at det er en, som ikke har været her før, som ikke kender vores omstillingssystem. Dette giver en tryghed for os og en god kundeservice.” I dette blogindlæg vil hun fortælle om Siemens behov for assistance i spidsbelastningsperioder og hvordan en receptionistvikar har været den rette løsning for hendes afdeling.

Læs om Siemens casen

Klar til service på 1,5 time

Vores vikarprogram er ekstremt fleksibelt, og vores vagttelefoner har åbent både kl. 20 om aftenen og kl. 6 om morgenen. Det betyder, at du kan ringe til os, så snart du får en sygemelding, også hvis det er kl. 6 om morgenen. Takket være vores 30 mand store vikarkorps kan vi altid stille med en velforberedt vikar allerede kl. 7.30, hvis du ringer i vagttelefonens åbningstid.

Altid de samme vikarer

Vi oplærer 2-3 vikarer til din virksomhed. Det betyder, at vi næsten kan garantere, at du altid får de samme vikarer, som i forvejen kender din reception og dine arbejdsgange, så vi kan være effektive fra starten.

Spar penge og problemer

Det kan hurtigt blive dyrt at finde en receptionistvikar. Især hvis du er nødt til at trække på dine medarbejdere internt, da deres arbejdstimer typisk koster mere end en receptionists. Der er altså penge at spare med en receptionistvikar fra Securitas.

Altid opmærksom på sikkerheden

Som en del af Securitas har vores receptionistvikarer naturligt nok en bedre forståelse for sikkerhed. Vælger du en fast receptionist fra Securitas, kan du også få én med vagtuddannelse.

Læs mere om sikkerhedsreceptionist

Ønsker du et alternativ til en fysisk receptionist? Så prøv e-reception

Har din virksomhed brug for et supplement til jeres reception på travle tidspunkter eller uden for normal arbejdstid? Så er vores e-reception noget for jer. Securitas e-reception er en tablet med receptionsmodul, der kan opretholde serviceniveauet i din virksomhed døgnet rundt. Det er let for gæsten at tjekke sig ind, og din medarbejder får straks en SMS om, at nu er gæsten ankommet.

Læs mere om e-reception

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede