Skip to main content

Udvendigt tilsyn

Står din virksomhed eller dine bygninger tomme, og vil du gerne sikre dig imod ubudne gæster? Et udvendigt tilsyn er en økonomisk og effektiv sikkerhedsløsning, der kan være med til at forebygge både tyveri og hærværk.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vi passer godt på dine bygninger dag og nat

Et tilsyn kan foregå på alle tider af døgnet. Vi anbefaler en løsning med flere daglige tilsyn, også i dagtimerne, hvis dine bygninger eller virksomhed står tomme der. Vores patruljevagter kommer på forskellige tidspunkter uden mønster, så ubudne gæster ikke kan vide sig sikre.

Hvordan fungerer et udvendigt tilsyn?

Et udvendigt tilsyn fungerer ved, at vores patruljevagter besøger din virksomhed eller dine bygninger på forskellige tidspunkter. Deres tilstedeværelse og synlighed kan forebygge fx tyveri og hærværk. Vi skræddersyer tilsynet til din behov, men typisk taler vi om to typer af tilsyn:

Sikkerhedsvagt

Gående tilsyn

Ønsker du et mere grundigt tilsyn med din virksomhed, kan vores patruljevagt stige ud af bilen og gå rundt om din bygning. På den måde kan mindre skader eller problemer opfanges. Patruljevagtens længere ophold og synlighed vil også virke forebyggende ift. tyveri/hærværk.

Vagt og vagtbil

Kørende tilsyn

Ønsker du en økonomisk og fleksibel løsning, tilbyder vi kørende tilsyn, hvor vores patruljevagter kører op til eller rundt om dine bygninger, hvis det er muligt. På den måde observerer de evt. hærværk eller skader, samtidig med at deres synlighed kan skræmme andre væk.

Andre sikkerhedsløsninger

Hos Securitas tilbyder vi hele paletten af sikkerhedsløsninger. Står din virksomhed tom, eller er der kun få medarbejdere i øjeblikket, er du måske interesseret i at læse mere om vores andre vagtløsninger eller vores fjernvagtsløsninger. Oplever ud ekstra travlhed på telefonerne, så kan vores call center hjælpe.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede