Skip to main content

Videoovervågning erhverv

Tænk hvis dit overvågningskamera ikke bare kunne filme tyvene i aktion, men potentielt også stoppe dem. Det er lige præcis, hvad videoovervågning kan. Når din alarm går, så sender dine videokameraer live til vores Kontrolcentral, hvor der 24/7 sidder professionelle operatører.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Har du problemer med hærværk, graffiti eller indbrud?

Hos virksomheder og kommuner, der har problemer med hærværk, graffiti eller indbrud, kan smart videoovervågning være en økonomisk og effektiv løsning. Især hvis I har mange forskellige lokationer. Gennem overvågningskameraer og opsatte højtalere kan vores operatører holde øje med din virksomhed og anråbe ubudne gæster, før evt. hærværk eller indbrud finder sted.

Vil du vide mere om overvågning? Så kontakt os her

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Læs mere om sikkerhedsservices

 

Hvordan kan videoovervågning øge din virksomheds sikkerhed?

Områdesikring

Med vores smarte videoovervågning holder vi øje med din virksomhed gennem overvågningskameraer 24/7. Kameraerne holder øje med mistænkelig adfærd på jeres område.

Læs mere om videoovervågning

Videotilsyn

Vores vagter kan så ofte, som du ønsker det, gennemgå din virksomhed via kameraerne. Det giver dig tryghed og er et økonomisk alternativ til fysiske vagtrunderinger.

Sikkerhedsvagt

Ind-/ og udlukning

Vi kan hjælpe med at lukke leverandører og medarbejdere ind og ud, og via videokameraer verificere at der ikke slipper andre med.

Midlertidig overvågning

Vi leverer midlertidig kameraovervågning til fx byggepladser og kortere projekter. Både mobile og fastmonterede løsninger.

Videoledsagelse

Vi kontrollerer adgangsvejene, inden dine medarbejdere forlader arbejdspladsen, og følger dem hele vejen ud.

Temperaturovervågning

Vores termiske kameraer kan detektere varme og slå alarm, hvis de fx opfanger hurtige temperaturstigninger. De kan hjælpe med at opfange de første tegn på en brand i miljøer, hvor røgdetektorer ikke virker, fx udendørs.  

Overfaldsalarm

Hvis medarbejderne er utrygge, forbinder de med et tryk på knappen jeres videokameraer med vores Kontrolcentral.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

 

Du får det hele hos Securitas

Securitas er din samlede sikkerhedsleverandør. Vi begrænser os ikke kun til videoovervågning, men skaber sammenhængende sikkerhedsløsninger på tværs af teknologi og vagter. Vi rådgiver vores kunder og hjælper dem med at finde den sikreste og mest økonomiske løsning for deres virksomhed. Er du interesseret i en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.