Skip to main content

Videoovervågning udendørs

Overvågning udendørs skaber både øget tryghed og forbedrer sikkerheden i din virksomhed. Læs om fordele og muligheder med udendørs overvågning her.

Securitas ČR poskytuje komplexní bezpečnostní služby s pevnou tradicí již od roku 1991.

Hvorfor bruge videoovervågning udendørs?

Når du skal sikre din virksomhed mod fx indbrud og hærværk, kan du med fordel anvende videoovervågning som en vigtig del af din samlede sikkerhedsløsning. Med videoovervågning udendørs sikrer du ikke kun videodokumentation af hændelser, men skaber samtidig også en præventiv virkning mod ubudne gæster på din virksomheds udendørsarealer.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Sådan øger du trygheden på din arbejdsplads med udendørs videoovervågning

Dine medarbejdere, kunder og gæster skal føle sig trygge. Med udendørs videoovervågning, kan du holde øje med hvem som kommer og går på dine udendørs arealer. Kobler du din udendørs videoovervågning til vores kontrolcentral, kan vi alarmeres i tilfælde af indtrængen og vores professionelle operatører kan via kameraerne live følge med i situationen - mens den sker. Vores operatører kan også tale igennem højttalere på stedet, så ubudne gæster får besked om at området er overvåget.

Læs mere om fjernvagt

Øget sikkerhed med udendørs videoovervågning

I tillæg til tyverialarm og adgangskontrol hjælper udendørs videoovervågning med at sikre din virksomhed mod ubudne gæster. Teknologien i de fleste nyere videoløsninger kan gøre brug af indbygget analyse, som kan opdage, om en person bevæger sig ind på et overvåget område.

På den måde kan der aktiveres alarm langt tidligere, end en traditionel tyverialarm kan, og derved begrænse skader og potentielle tab.

Tal med en sikkerhedsekspert om din virksomheds behov

Ring til os og få et gratis og uforpligtende et tilbud på udendørs videoovervågning til din virksomhed. Uanset om dit behov drejer sig om udendørs termiske kameraer til sikring af din perimeter, eller blot en mindre løsning til optimering af tryghed for dit personale, står vores eksperter klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Hvilken udendørs videoovervågning er rigtig for din virksomhed?

Det kan være svært at vælge den rigtige type udendørs videoovervågning til din virksomhed. Udviklingen inden for videoovervågning går rigtig stærkt og der kommer hele tiden nye produkter og muligheder på markedet. Du skal derfor overveje hvad formålet med din udendørs videoovervågning er, og hvad dine behov er. Vi hjælper dig godt i gang, uanset størrelsen på din virksomhed.

  • Hvilke fordele er der ved at investere i udendørs videoovervågning for virksomheder i min branche?

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Kombinér din udendørs videoovervågning med en tyverialarm

 

Vi tilbyder en 360 graders sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til din specifikke virksomhed, uanset branche eller størrelse. Det kan fx være for engros, bank, kontor, restaurant eller butik. Løsningen passer altid 100% til dit virksomhedsbehov.