Sikkerhed for virksomheder

Sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, hvad enten i er 20 eller 200 ansatte. Så I ikke skal møde ind til smadrede ruder, så produktionen ikke går i stå, så jeres værdier ikke forsvinder, og så jeres ansatte kan føle sig trygge og sikre hele døgnet. Securitas er Danmarks største vagtleverandør, og vi hjælper i dag over 2100 kunder med at sikre deres virksomheder. Alt fra et simpelt set-up med videokameraer og intelligent overvågning til de helt store Securitas Solutions med portvagter, videoovervågning, tekniske løsninger, receptionsservice og nattevagter. Vi skræddersyer vores løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Én leverandør til al din sikkerhed

Takket være vores størrelse kan vi tilbyde dig alt indenfor sikkerhed – og lidt til. Du behøver altså ikke bruge tid og energi på at lede efter flere leverandører og håndtere flere fakturaer. Vi leverer både vagter, overvågning, alarm, tekniske løsninger og alt, hvad du ellers har behov for, fx servicemindede og sikkerhedsopmærksomme receptionister!

Vi kan også hjælpe med...

Vi hjælper dig med at skabe sikkerhed i den virksomhed, hvad enten det er gennem rådgivning eller en totalløsning. Og så kan vi også hjælpe med receptionen - vi er faktisk blandt Danmarks største receptionsleverandører. 

Hvorfor vælge Securitas?

Vi er sat i verden for at gøre den tryg og sikker, og det sætter vi en ære i. Derfor vil du som vores kunde også opleve, at vi strækker os rigtigt langt for at imødekomme dig. Service er en del af vores DNA, men der er også mange andre grunde til at vælge os som din sikkerhedsleverandør:

Danmarks største vagtleverandør

Med over 850 Securitas-vagter på landevejene, i butikkerne og hos virksomheder er vi Danmarks største vagtleverandør.

Kort responstid

Vi har 135 patruljebiler på vejene i hele landet, også i nærheden af dig. Det betyder, at vi har en imponerende kort responstid, hvis dine alarmer går.

Bedre uddannede vagter


Vi tror på, at oplæring og uddannelse inspirerer vores medarbejdere til at yde deres bedste. Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder. Det betyder, at professionelle vagter trænet i det sidste nye inden for branchen bliver ansvarlige for din tryghed og sikkerhed. Og det giver god mening!

Finansiering af din sikkerhed

Alle skal have råd til at føle sig trygge. Derfor tilbyder vi en finansieringsløsning på vores Securitas Solutions, så du ikke skal betale store opstartsudgifter, men kan nøjes med at betale et månedligt abonnement. På den måde kan du investere din frie kapital i din egen forretning i stedet.

OHSAS-certificeret

Et godt arbejdsmiljø er ikke noget, vi tager for givet – Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er med til at skabe motiverede medarbejdere. Og det betyder bedre tryghed og sikkerhed for jer.