Sikkerhed for virksomheder

Sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, hvad enten i er 20 eller 200 ansatte. Så I ikke skal møde ind til smadrede ruder, så produktionen ikke går i stå, så jeres værdier ikke forsvinder, og så jeres ansatte kan føle sig trygge og sikre hele døgnet. Securitas er Danmarks største vagtleverandør, og vi hjælper i dag over 2100 kunder med at sikre deres virksomheder. Alt fra et simpelt set-up med videokameraer og intelligent overvågning til de helt store Securitas Solutions med portvagter, videoovervågning, tekniske løsninger, receptionsservice og nattevagter. Vi skræddersyer vores løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Én leverandør til al din sikkerhed

I Securitas har vi bred erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed hos både private og offentlige virksomheder. Vi har både størrelse og viden til at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til dine behov, hvor vi kombinerer et væld af forskellige løsninger på tværs af lokationer. Du kan læse mere om vores enkelte services her, men du kan også kontakte en sikkerhedskonsulent for at få snak om lige præcis dine behov.

Vi kan også hjælpe med...

Vi har flere løsninger, der er skræddersyet til bl.a. kommuner. Fx kan vi gennem Securitas CARE hjælpe med løft af borgere, der er faldet i eget hjem. Og med vores CSR-projekt Go-For-It hjælper vi kommunerne med at få unge 

Hvorfor vælge Securitas?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

Danmarks største vagtleverandør

Vi har over 850 Securitas-vagter, der står ude hos vores over 2100 kunder – eller kører rundt mellem dem på patruljevagt.

Kort responstid

Med over 135 patruljebiler på vejene hele døgnet, har vi også altid en Securitas-vagt tæt på dig. Vi er derfor hurtigt fremme, hvis uheldet skulle være ude.

Bedre uddannede vagter


Uddannelse gør de gode endnu bedre! Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder. Vores vagter er trænet med den nyeste viden indenfor sikkerhedsbranchen, så de kan skabe sikkerhed og tryghed hver dag.

ISO 9001-certificeret 

Vi har styr på det hele, også på procedurer og papir. Vi lever op til ansvarlige standarder for dokumentation og opbevaring af fortrolige oplysninger, vi arbejder fokuseret med kvalitetsmål og løbende udvikling, og så foretager vi årlige kontroller.

OHSAS-certificeret

Et godt arbejdsmiljø er ikke noget, vi tager for givet – Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er med til at skabe motiverede medarbejdere. Og det betyder bedre tryghed og sikkerhed for jer.