Skip to main content

Alarmsystem 5 fordele du skal kende

Alarmsystem, hvad er fordelene ved det? Blive klog på 5 fordele ved alarmsystemer fra Securitas. Uanset hvilken branche eller størrelse din virksomhed har, så skræddersyr vi din sikkerhed 360°, så du får en samlet totalløsning, der passer 100% til din virksomheds sikkerhedsbehov. Alarmsystemet er første skridt på vejen mod en tryggere hverdag.

Udgivet
25 marts 2021 10:40

Noget af det første, du bør overveje, når du vælger sikkerhedsløsning, er vores samlede løsninger med alarmsystemer. Den sikrer din dækning på flere områder. Her har vi samlet de fem vigtigste fordele ved at alarmsystem fra Securitas.

  1. Vi giver altid kompetent, omkostningsfri risikovurdering før et tilbud på dit alarmsystem

I en risikovurdering udregner vi sandsynligheden for, hvornår noget kan gå galt for din virksomhed. Når vi arbejder med sandsynligheden for indbrud hos forskellige erhverv, så trækker vi på en stor mængde data og erfaring fra vores globale koncern, samt fra vores observationer hos nuværende kunder. Så du kan føle dig tryg ved, at vores rådgivning og risikovurdering bygger på et solidt grundlag.

 

  1. Vores alarmsystemer kan kombineres med vores smarte kameraer

Med et alarmsystem fra Securitas er du sikret den bedste dækning med vores smarte kameraer. Smart videoovervågning er termiske kameraer, der opfanger bevægelse. Dine videokameraer sender derefter direkte billeder til vores kontrolcentral. Vores operatører sidder 24/7 på kontrolcentralen og kan via højtalere placeret tæt ved kameraet anråbe tyven eller uvedkommende på området. Du skal derfor ikke bekymre dig, for vi har øjne på stedet. Hvis din virksomhed har en grøn strategi, tilbyder vi endda grøn videoovervågning, så dit energiforbrug kommer fra vedvarende kilder.

 

  1. Du har altid mulighed for at vælge løsninger med vagt

Hvis du ønsker øget sikkerhed, har du altid mulighed for at supplere dit alarmsystem med en vagtløsning. Hvad end du ønsker en fastvagt, en patruljevagt, der foretager runderinger eller en fjernvagt, der kan anråbe uvedkommende gennem højtalere, har vi løsningen til dig. Med en sikkerhedsvagt tilknyttet dit alarmsystem kan du være sikker på, at der altid vil være nogen, der reagerer hurtigt og kompetent, hvis alarmen går.

 

  1. Vi er eksperter i at tilpasse alarmsystemerne til din størrelse og dit erhverv

Vi har mange års erfaring med at rådgive både små virksomheder, offentlige institutioner og større virksomheder, og har eksperter på alle områder indenfor sikkerhedsløsninger til erhverv. Med over 2100 kunder fordelt over hele landet har vi erfaring indenfor næsten alle brancher – også din. Derfor vil branchenormer, forsikringskrav og meget mere altid være en del af rådgivningen, når vi sammen skræddersyer den helt rigtige sikkerhedsløsning til din virksomhed.

 

  1. Vi arbejder hele tiden på kvalitetssikring af dit alarmsystem

Vi udfører hele tiden test og vedligeholdelse af vores produkter. Alle vores alarmsystemer er udstyret med det sidste nye teknologi og alle vores teknologiske services overholder de nyeste krav og standarder. For dig betyder det, at din sikkerhedsløsning udvikler sig i takt med, at dine behov og omgivelser ændrer sig. Samtidig betyder det, at en Securitas medarbejder er mere end blot en vagt. Alle vores medarbejdere uddannes løbende og er certificeret i førstehjælp og AED, Terror Awareness, Customer Excellence, Service og proaktive sikkerhedsmetoder. De er desuden trænet i brandbekæmpelse og hurtig reaktion. Vi er hvor det sker og skaber tryghed for dig!

 

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi kan hjælpe med alle dine sikkerhedsbehov. Vi baserer altid vores alarmsystemløsninger på dine behov. Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kan du kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede