Skip to main content

Centervagt til butikscentre

Med centervagter fra Securitas er du garanteret service og sikkerhed på én gang. Vi ved, at centervagterne repræsenterer dit center udadtil, og derfor er de altid smilende og imødekommende. Når du vælger centervagter fra Securitas, får du et fast team, der tager hånd om dit center og dine kunder.

Vagter med service-genet i orden

En centervagt er en sikkerhedstjeneste, hvor vagter sørger for tryghed og orden i indkøbscentre. For virksomheder betyder dette øget sikkerhed, da vagterne hurtigt kan håndtere uønskede situationer og sikre en tryg shoppingoplevelse.

Centervagter fra Securitas bliver håndplukket ud fra deres evne til at yde service og kommunikere, så du ikke bare får en vagt, der har styr på sikkerheden, men også én, som kan hjælpe både centrets medarbejdere og besøgende i hverdagen. Du finder vores centervagter i flere af landets allerstørste shoppingcentre, hvor de hjælper med alt fra at udskifte sikringer til at udvise urolige grupper.

Vil du vide mere om vores centervagter? Så kontakt os her
Mandlig vagt på butikscenters parkeringsplads

Hvad kan centervagter hjælpe med?

En centervagt mindsker risikoen for butikstyveri og svind i dit center. Vores centervagter er synlige og opmærksomme, og derfor kan de være med til at gøre dit center til et mindre attraktivt mål for butikstyvene - og en tryggere destination for de besøgende.

  • Vores centervagter er synlige i hele dit center, lige fra de travle indkøbsarealer til de stille dele af parkeringspladsen. De skaber sikkerhed gennem synlighed og er altid tilgængelige, når der er behov for hjælp.
  • Er uheldet ude i én af jeres butikker, så er vores centervagter hurtigt på pletten. De vil forsøge at pågribe tyven, inden denne forlader centret, og efterfølgende vil de hjælpe jeres butikker med at håndtere evt. kontakt til Politiet.
  • Vores vagter kan hjælpe med at åbne og lukke dit center, enten alene eller som tryghedsskabende hjælp til andre af jeres ansatte.
  • Vores vagter kan hjælpe med at tage imod leverandører og håndværkere udenfor centrets normale åbningstider.
  • Vores centervagters servicegen er ikke til at tage fejl af. Vi hjælper altid gerne med forefaldende opgaver alt efter, hvad I har behov for i jeres center.
Billede af en sammenrullet brandslange

Serviceeftersyn af faciliteter

Vores mål er et gøre dit center til et tryggere sted. Så når du vælger centervagter fra Securitas, har du også mulighed for at tilkøbe førstehjælpsudstyr, hjertestarter og brandsikring. Vores vagter kan servicere udstyret, mens de er hos dig. Så ved du, at det livsvigtige udstyr virker, hvis der skulle blive brug for det.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vores vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.