Skip to main content

Centervagt

Med centervagter fra Securitas er du garanteret service og sikkerhed på én gang. Vi ved, at centervagterne repræsenterer dit center udadtil, og derfor er de altid smilende og imødekommende. Når du vælger centervagter fra Securitas, får du et fast team, der tager hånd om dit center og dine kunder.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Vagter med service-genet i orden

Centervagter fra Securitas bliver håndplukket ud fra deres evne til at yde service og kommunikere, så du ikke bare får en vagt, der har styr på sikkerheden, men også én, som kan hjælpe både centrets medarbejdere og besøgende i hverdagen. Du finder vores centervagter i flere af landets allerstørste shoppingcentre, hvor de hjælper med alt fra at udskifte sikringer til at udvise urolige grupper.

Vil du vide mere om vores centervagter? Så kontakt os her

Mindre risiko for butikstyveri og svind

En centervagt formindsker risikoen for butikstyveri og svind i dit center. Vores centervagter er synlige og opmærksomme, og derfor kan de være med til at gøre dit center til et mindre attraktivt mål for butikstyvene.

Uniform efter dine ønsker

Vi skræddersyer naturligvis centervagternes uniform efter jeres ønsker. Hvad enten I foretrækker en serviceuniform med blazer og vest eller en mere klassisk vagtjakke, så finder vi en løsning med alt hvad I ønsker – også jeres logo.

Hvordan kan Securitas’ centervagter hjælpe?

parkering securitas

Forebygger indbrud og hærværk

Vores centervagter er synlige i hele dit center, lige fra de travle indkøbsarealer til de stille dele af parkeringspladsen. De skaber sikkerhed gennem synlighed og er altid tilgængelige, når der er behov for hjælp.

Assisterer butikkerne ved tyveri

Er uheldet ude i én af jeres butikker, så er vores centervagter hurtigt på pletten. De vil forsøge at pågribe tyven, inden denne forlader centret, og efterfølgende vil de hjælpe jeres butikker med at håndtere evt. kontakt til Politiet.

Åbning og lukning af dit center

Vores vagter kan hjælpe med at åbne og lukke dit center, enten alene eller som tryghedsskabende hjælp til andre af jeres ansatte.

Sikkerhedsvagt

Modtagelse af leverandører/håndværkere

Vores vagter kan hjælpe med at tage imod leverandører og håndværkere udenfor centrets normale åbningstider.

Brandmand og kvinde brandslukning

Serviceeftersyn af faciliteter

Vores vagter kan udføre sikkerhedsskabende serviceopgaver som fx at tømme ulåste garderobeskabe, fjerne fejlplacerede indkøbsvogne og rydde op ved flugtveje.

Ad hoc-opgaver

Vores centervagters servicegen er ikke til at tage fejl af. Vi hjælper altid gerne med forefaldende opgaver alt efter, hvad I har behov for i jeres center.

Førstehjælp, hjertestarter og brandsikring

Vores mål er et gøre dit center til et tryggere sted. Så når du vælger centervagter fra Securitas, har du også mulighed for at tilkøbe førstehjælpsudstyr, hjertestarter og brandsikring. Vores vagter kan servicere udstyret, mens de er hos dig. Så ved du, at det livsvigtige udstyr virker, hvis der skulle blive brug for det.

Two men in uniform

Et fast hold af vagter

Når du vælger centervagter fra Securitas, så får du et fast hold af vagter, der er oplært til dit center. Det vil sige, at du hver dag vil møde de samme smilende ansigter. Det gør os langt mere effektive, fordi alle vores vagter kender dit center i forvejen og ved, hvordan opgaverne skal løses. Det giver også nærhed og god kontakt til resten af jeres medarbejdere.

Én fast kontaktperson

Som kunde hos Securitas får du tildelt én fast kontaktperson, som du altid kan ringe til. Det betyder også, at du altid taler med nogen, der kender dit center. Men vores ledere træffer du ikke kun i telefonen – du møder dem også på gangene i dit center. For vi ved, at fysisk nærhed er vigtigt for samarbejdet, og derfor er vores ledere ofte hos vores kunder.

Nem rapportering

Hvad enten det er et tyveri, en håndværkers ankomst eller en vandskade, så noterer vores centervagter alle hændelser i løbet af deres vagt i vores system. Det generer automatisk en daglig rapport til jer, som I let kan tilgå via mail eller app på telefonen. Her kan I trække statistikker og se mængden af hændelser i jeres center, så I altid har det fulde overblik.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

 

Få endnu mere tryghed og sikkerhed

Vi tilbyder mange forskellige sikkerhedsløsninger, både vagtløsninger og tekniske løsninger. Er du fx på udkig efter en vagtløsning til en enkelt butik, så tilbyder vi butiksvagter. Vi kan også hjælpe med patruljevagter, strøgvagter, midlertidige vagter og meget mere, som du kan læse om på siden Vagt. Har du behov for en teknisk sikkerhedsløsning med fx videoovervågning, tyverialarmer eller andet, så læs mere på vores side for Videoovervågning.