Skip to main content

Sikkerhedsvagt

Med en sikkerhedsvagt fra Securitas bliver du og dine medarbejdere mødt af et betryggende smil hver morgen. For virksomheder og organisationer, der har behov for konstant sikkerhed, enten indenfor eller udenfor normal arbejdstid, er vores sikkerhedsvagter en god løsning.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Fastvagt: Et ekstra sæt hænder

En fastvagt fra Securitas er med til at skabe tryghed, men kan også være en hjælpende hånd i din virksomhed eller organisation. Vores vagter har øje for de små detaljer, både når det gælder service og sikkerhed, og derfor hjælper de altid til, hvor de kan. Fordi en fastvagt kender din virksomhed eller organisation godt, kan de hurtigt og nemt løse både forefaldende og faste opgaver af praktisk karakter.

Vil du vide mere om vores fastvagter? Kontakt os her

Hvorfor vælge Securitas?

Vores mål er at skabe mest muligt tryghed for private og offentlige virksomheder og organisationer i Danmark. Derfor sælger vi ikke bare vagter, men derimod samlede sikkerhedsløsninger. Måske skal din sikkerhedsvagt suppleres af videoovervågning, så der også bliver passet på din virksomhed om natten? Securitas rådgiver dig om den rigtige sikkerhedsløsning og implementerer den for dig på tværs af produkter og leverandører, så du får det hele samlet ét sted. Én kontaktperson, én faktura, én løsning – leveret af Securitas.

Sikkerhedsvagt til erhverv

En sikkerhedsvagt kan varetage mange forskellige opgaver i din virksomhed. Blandt andet kan de

  • Tilkoble og frakoble alarmer
  • Hjælpe i receptionen/informationsskranken
  • Hjælpe med adgangskontrol
  • Tilse din kameraovervågning & udføre daglige tilsyn
  • Kontrollere brand- og førstehjælpsudstyr

Hvordan hjælper vores sikkerhedsvagter i kommunerne?

Vores sikkerhedsvagter hjælper i rigtigt mange kommuner rundt omkring i landet. Her er sikkerhedsvagten ofte en del af en større sikkerhedsløsning, der kan inkludere overvågning, alarm, patruljevagter og meget mere. Sikkerhedsvagterne spiller en vigtigt rolle i kommunerne, når det kommer til:

  • Sikkerhed på rådhus/jobcenter/Borgerservice: Vores sikkerhedsvagter skaber tryghed og ro hos kommunens ansatte og borgere ved at være tilstede og synlige på udvalgte lokationer
  • Sikkerhed på uddannelsesinstitutioner: En sikkerhedsvagt på fx skoler højner sikkerheden for de ansatte og er med til at beskytte værdifuldt inventar i form af IT- eller laboratorieudstyr.
  • At hjælpe og servicere, hvor der er behov f.eks. ved at henvise borgere til rette sted, hjælpe bevægelseshæmmede og meget mere.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede