Skip to main content

Sikkerhedsvagt til erhverv

Med en sikkerhedsvagt fra Securitas bliver du og dine medarbejdere mødt af et betryggende smil hver morgen. For virksomheder og organisationer, der har behov for konstant sikkerhed, enten indenfor eller udenfor normal arbejdstid, er vores sikkerhedsvagter en god løsning.

Fastvagt: Et ekstra sæt hænder

En sikkerhedsvagt er en person, der er uddannet til at beskytte områder mod kriminalitet og uregelmæssigheder. For virksomheder spiller sikkerhedsvagter en vigtig rolle i at opretholde sikkerhed og orden, hvilket skaber et trygt miljø for ansatte og kunder.

En fastvagt fra Securitas er med til at skabe tryghed, men kan også være en hjælpende hånd i din virksomhed eller organisation. Vores vagter har øje for de små detaljer, både når det gælder service og sikkerhed, og derfor hjælper de altid til, hvor de kan. Fordi en fastvagt kender din virksomhed eller organisation godt, kan de hurtigt og nemt løse både forefaldende og faste opgaver af praktisk karakter.

Vil du vide mere om vores fastvagter? Kontakt os her
Smilende vagt i dialog med medarbejder

Sikkerhedsvagt til erhverv

En sikkerhedsvagt kan varetage mange forskellige opgaver i din virksomhed. Blandt andet kan de

  • Tilkoble og frakoble alarmer
  • Hjælpe i receptionen/informationsskranken
  • Hjælpe med adgangskontrol
  • Tilse din kameraovervågning & udføre daglige tilsyn
  • Kontrollere brand- og førstehjælpsudstyr

Faste vagter i kommunerne

Faste vagter kan være med til at skabe tryghed for kommunens medarbejdere og borgere. Vores vagter kan være tilstede på blandt andet jobcentre, borgerservice, bosteder og andre lokationer, hvor konflikter kan opstå.

Patruljebil kører på vejen i mørke, set oppefra

Hvordan hjælper vores sikkerhedsvagter i kommunerne?

Vores sikkerhedsvagter hjælper i rigtigt mange kommuner rundt omkring i landet. Her er sikkerhedsvagten ofte en del af en større sikkerhedsløsning, der kan inkludere overvågning, alarm, patruljevagter og meget mere. Sikkerhedsvagterne spiller en vigtigt rolle i kommunerne, når det kommer til:

  • Sikkerhed på rådhus/jobcenter/Borgerservice: Vores sikkerhedsvagter skaber tryghed og ro hos kommunens ansatte og borgere ved at være tilstede og synlige på udvalgte lokationer
  • Sikkerhed på uddannelsesinstitutioner: En sikkerhedsvagt på fx skoler højner sikkerheden for de ansatte og er med til at beskytte værdifuldt inventar i form af IT- eller laboratorieudstyr.
  • At hjælpe og servicere, hvor der er behov f.eks. ved at henvise borgere til rette sted, hjælpe bevægelseshæmmede og meget mere.

Tryghedsvagter i kommunerne

Tryghedsvagter har siden sommeren 2023 været mulige at anvende for kommunerne som led i en forsøgsordning. Hos Securitas har vi lang erfaring med at levere vagter, der skaber tryghed i kommuner, boligforeninger og offentlig transport. Vores vagter er smilende og er gode til at indgå i dialog med de lokale, så de kan skabe tryghed forebyggende.

Læs mere om vores tryghedsvagtsløsninger

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Andre vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.