Sikkerhedsvagt

Med en sikkerhedsvagt fra Securitas bliver du og dine medarbejdere mødt af et betryggende smil hver morgen. For virksomheder og organisationer, der har behov for konstant sikkerhed, enten indenfor eller udenfor normal arbejdstid, er vores sikkerhedsvagter en god løsning.

Et ekstra sæt hænder

En sikkerhedsvagt fra Securitas er med til at skabe tryghed, men kan også være en hjælpende hånd i din virksomhed eller organisation. Vores vagter har øje for de små detaljer, både når det gælder service og sikkerhed, og derfor hjælper de altid til, hvor de kan. Fordi en sikkerhedsvagt kender din virksomhed eller organisation godt, kan de hurtigt og nemt løse både forefaldende og faste opgaver af praktisk karakter.

Vil du vide mere om vores sikkerhedsvagter? Kontakt os her

En del af en samlet sikkerhedsløsning

Vores mål er at skabe mest muligt tryghed for private og offentlige virksomheder og organisationer i Danmark. Derfor sælger vi ikke bare vagter, men derimod samlede sikkerhedsløsninger. Måske skal din sikkerhedsvagt suppleres af videoovervågning, så der også bliver passet på din virksomhed om natten? Securitas rådgiver dig om den rigtige sikkerhedsløsning og implementerer den for dig på tværs af produkter og leverandører, så du får det hele samlet ét sted. Én kontaktperson, én faktura, én løsning – leveret af Securitas.

 

 

Hvad kan en sikkerhedsvagt hjælpe med?

Tilkobling og frakobling af alarmer

Sikkerhedsvagter kan have ansvaret for at til- og frakoble dit alarmsystem. Så behøver du ikke oplære flere, skiftende medarbejdere i procedurerne.

Daglige tilsyn

En sikkerhedsvagt kan gå daglige sikkerhedsrunder og kontrollere for bl.a. brand, vandskade, hærværk, tyveri, energispild og åbne vinduer/døre, alt efter aftale.

Adgangskontrol

Din sikkerhedsvagt kan hjælpe med adgangskontrol enten i din port eller i dine indgange. Vagten kan også hjælpe med administration af adgangskort eller nøgler alt efter jeres behov.

Kameraovervågning

Gennem dine overvågningskameraer kan din sikkerhedsvagt holde øje med hele din virksomhed på én gang. På den måde kan vagten reagere hurtigt, hvis der skulle opstå et problem.

Kontrol af brand- og førstehjælpsudstyr

Din sikkerhedsvagt kan kontrollere diverse sikkerhedsudstyr i din virksomhed, så du altid ved, at det fungerer. Du kan også vælge at købe brandsikring, førstehjælpskasse og hjertestarter gennem Securitas.

Hjælp i receptionen/informationsskranken

Sikkerhedsvagter kan skabe tryghed i receptioner/informationsskranker. De kan også aflaste dine medarbejdere ved fx at hjælpe med postsortering og -omdeling.

Kvalificerede og oplærte vagter

Alle vores sikkerhedsvagter har naturligvis et vagtkort, der er udstedt af Rigspolitiet, som bevis for, at de har gennemgået det obligatoriske vagtkursus. Derudover bliver alle Securitas-vagter oplært i kundeorienteret sikkerhed, ligesom de får kurser i førstehjælp og brug af hjerterstarter. Det betyder, at vores vagter er endnu bedre kvalificeret til at passe godt på dig, dine medarbejdere og jeres værdier.

 

Sikkerhedsvagt er fleksibel sikkerhed

Vil du have en sikkerhedsvagt i hele din virksomheds åbningstid? Eller måske efter lukketid? Måske vil du gerne have en vagt til at være hos jer om eftermiddagen og aftenen, hvis der ikke er så mange på arbejde, og dine ansatte derfor føler sig utrygge? En sikkerhedsvagtsløsning bliver skræddersyet til din virksomhed, så du får mest mulig tryghed og sikkerhed.

 

Din medarbejder – ansat af Securitas

Med sikkerhedsvagt fra Securitas er det altid det samme hold af vagter, du møder i din virksomhed. Så selvom vagterne er ansat og administreret af Securitas, så vil de hurtigt begynde at føles som dine egne medarbejdere. Sikkerhedsvagterne lærer både din virksomhed/organisation og dine medarbejdere at kende, og de vil hurtigt kunne fungere som en fast del af virksomheden, hvilket vil få de daglige sikkerhedsprocesser til at køre effektivt og med færrest muligt gener for din drift. Samtidig vil vores vagter bevare et højt sikkerhedsniveau og håndtere både interne og eksterne afvigelser professionelt.

Hvordan hjælper vores sikkerhedsvagter i kommunerne?

Vores sikkerhedsvagter hjælper i rigtigt mange kommuner rundt omkring i landet. Her er sikkerhedsvagten ofte en del af en større sikkerhedsløsning, der kan inkludere overvågning, alarm, patruljevagter og meget mere. Sikkerhedsvagterne spiller en vigtigt rolle i kommunerne, når det kommer til:

  • Sikkerhed på rådhus/jobcenter/Borgerservice: Vores sikkerhedsvagter skaber tryghed og ro hos kommunens ansatte og borgere ved at være tilstede og synlige på udvalgte lokationer
  • Sikkerhed på uddannelsesinstitutioner: En sikkerhedsvagt på fx skoler højner sikkerheden for de ansatte og er med til at beskytte værdifuldt inventar i form af IT- eller laboratorieudstyr.
  • At hjælpe og servicere, hvor der er behov f.eks. ved at henvise borgere til rette sted, hjælpe bevægelseshæmmede og meget mere.

Nem rapportering

Hvad enten det er et åbent vindue, en vandskade eller et decideret indbrud, så noterer vores sikkerhedsvagter alle hændelser i vores rapporteringssystem. Dette genererer en daglig rapport til jer, som I let kan tilgå via mail eller app på telefonen.

Én fast kontaktperson

Som kunde hos Securitas får du tildelt et fast team og én fast kontaktperson, der er nemt tilgængelig. Det betyder også, at du altid taler med nogen, der kender til lige præcis din virksomhed, organisation eller kommune.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

 

Få meget mere sikkerhed fra Securitas

Vi tilbyder alt indenfor sikkerhed til virksomheder og erhverv, og vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger til alle vores kunder. Det skaber nemlig tryghed i hverdagen. Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os her. Du kan også læse mere om vores andre sikkerhedsløsninger herunder.