Skip to main content

Sikkerhedsrådgivning til din virksomhed

Før du kan beskytte dine værdier skal du forstå, hvilke trusler og risici din virksomhed er oppe imod. Vi hjælper dig med at identificere disse trusler og risici via rådgivere med ekspertviden inden for sikkerhed og teknologi.

Securitas medarbejdere rådgiver kunder

Sikkerhedsrådgivning giver det bedste beslutningsgrundlag

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke kritiske risici den har. Det kan være skoler, der er udsat for hærværk. Det kan være medicinalvirksomheder, som kan risikere indbrud og ødelæggelse af medicinproduktionen. For at kortlægge den rette sikkerhedsløsning for din virksomhed, er sikkerhedsrådgivning et godt fundament.

En typisk risikoanalyse foregår i fire trin:

 • Afdækning af sikkerhedsbehovet: Vi starter med at vurdere, de sikkerhedsrisici, din virksomhed står overfor.
 • Risikovurdering: Her udregner vi sandsynligheden for, at noget går galt i din virksomhed - samt konsekvensen af dette.
 • Præsentation af risikomatrix: Efter analysearbejdet vil vi præsentere et risikooverblik, som vi kan diskutere med dig som kunde.
 • Valg af sikkerhedsløsninger: Ud fra vores anbefalinger vælger vi i fællesskab den rette sikkerhedsløsning for din virksomhed.
Kvinder smiler

Bliv klogere på sikkerhedsrådgivning

Sikkerhedsrådgivning er en grundig proces, der begynder med en detaljeret vurdering af din virksomheds specifikke risici og sikkerhedsbehov. Vores team af erfarne sikkerhedsrådgivere arbejder tæt sammen med dig for at sikre en forståelse af dine specifikke behov og sikkerhedsrisici. Ved at anvende en kombination af on-site vurderinger og avanceret risikoanalyse, er vi i stand til at udvikle en omfattende sikkerhedsstrategi. 

Uanset om din virksomhed har brug for grundlæggende alarmsystemer, avanceret videoovervågning, adgangskontrol eller en fuld integreret sikkerhedsløsning, har Securitas ekspertisen til at rådgive og implementere den optimale løsning. Vi tror på, at en proaktiv tilgang til sikkerhed ikke blot reducerer risikoen for sikkerhedsbrud, men også fremmer et sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere. 

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Risikovurdering

En risikovurdering er en analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici, som kan give skader eller værditab for virksomheden. Risici kan være fx brand, indbrud, hærværk, ulykkestilfælde, udslip, overfald mv. Vi hjælper dig med at vurdere konsekvenserne af, hvis skaden skulle ske og vurdere sandsynligheden, for at den opstår.

securitas medarbejdere laver en risikovurdering af virksomhed

Hvad er en risikovurdering?

En risikovurdering foretages af en af vores sikkerhedskonsulenter, som kommer ud til dig og gennemgår din virksomhed. Processen er delt op i fire dele:

 • Grundig gennemgang af dine bygninger, anlæg og daglige drift
 • Kortlægning af dine nuværende sikkerhedsløsninger
 • Undersøgelse af forsikringskrav og myndighedskrav
 • Indsamling af skade statistik
En stak af risikovurderinger

Hvad får jeg ud af en risikovurdering?

Vi udarbejder en sikkerhedsrapport, når vi har gennemgået ovenstående proces. I denne sikkerhedsrapport får du et ideelt grundlag til at opbygge en tryg og omkostningseffektiv sikkerhedsløsning. Den er tilpasset din virksomheds risikoprofil og behov – så du kan sove trygt om natten. Rapporten giver dig et overblik over:

 • Sikkerhedsstatus med vurdering af din sikkerhed i dag
 • Beskrivelse og vurdering de risici din virksomhed har
 • Forslag til fremtidig sikkerhedsløsning

Risk Intelligence

Er din risikoberegning baseret på data eller mavefornemmelser? Træf databaserede beslutninger, og beskyt din virksomhed mod uforudsete hændelser. Med Securitas' Risk Intelligence får du adgang til unikke efterretninger om globale og lokale begivenheder, der kan påvirke din virksomheds sikkerhed.

Skriv til os
Illustration af en White Paper fra Securitas, der handler om sikkerhedsefterretninger til virksomheder.

Risk Intelligence: Sikkerhedsefterretninger til din virksomhed

I en verden, der bliver mere og mere forbundet, ændrer landskabet for trusler og risici sig løbende. Med brug af banebrydende teknologi, omfattende erfaring og et verdensomspændende netværk, tilbyder vi indsigter, der er designet til effektivt at navigere i de evolverende risici fra avancerede kriminelle netværk, terrororganisationer, cyberangreb, samt nye miljø- og geopolitiske udfordringer.

Vores ambition er at udstyre virksomheder og individer med værktøjer, der forbedrer beslutningstagningen, med målet om at bidrage til en sikrere verden. Vi leverer skræddersyede løsninger baseret på efterretninger, som understøtter beskyttelsen af din virksomhed gennem avanceret teknologi, øjeblikkelig rapportering og opdateret information.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
Kvinde sidder og læser ved en computerskærm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.