Skip to main content

Sikkerhedsrådgivning

Før du kan beskytte dine værdier skal du forstå, hvilke trusler og risici din virksomhed er oppe imod. Securitas Rådgivning hjælper dig med at identificere disse trusler og risici via rådgivere med ekspertviden inden for sikkerhed og teknologi.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Hvad er en risikovurdering?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke kritiske risici den har. Det kan være skoler, der er udsat for hærværk. Det kan være medicinalvirksomheder, som kan risikere indbrud og ødelæggelse af medicinproduktionen. Men hvordan kortlægger du din virksomheds risici med en risikovurdering? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, hvor vi har spurgt vores sikkerhedsekspert Thomas Bo Rhymer.

Læs hvad en risikovurdering er

Data i sikkerhedsrådgivning

Ved du, hvor stor en rolle data har i vores sikkerhedsrådgivning? Når vi rådgiver om sikkerhed, tager vi udgangspunkt i fire faser. Først starter vi med at se på, hvad er kundens sikkerhedsbehov. Derefter udarbejder vi en risikovurdering og præsenterer, det vi kalder for en risiko matrix og vores løsningsforslag. Nu tænker du sikkert, risiko matrix, hvad er det? Bare rolig, det vil vores salgsdirektør, Per Clemmensen, forklare i dette indlæg.

Læs mere om data i sikkerhedsrådgivning

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede