Skip to main content

Sikkerhedsrådgivning

Før du kan beskytte dine værdier skal du forstå, hvilke trusler og risici din virksomhed er oppe imod. Vi hjælper dig med at identificere disse trusler og risici via rådgivere med ekspertviden inden for sikkerhed og teknologi.

Securitas medarbejdere rådgiver kunder

Sikkerhedsrådgivning giver det bedste beslutningsgrundlag

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke kritiske risici den har. Det kan være skoler, der er udsat for hærværk. Det kan være medicinalvirksomheder, som kan risikere indbrud og ødelæggelse af medicinproduktionen. For at kortlægge den rette sikkerhedsløsning for din virksomhed, er sikkerhedsrådgivning et godt fundament.

Kvinder smiler

Bliv klogere på sikkerhedsrådgivning

Der er mange ting at tage i betragtning, når du skal vælge sikkerhedsløsning til din virksomhed. En typisk risikoanalyse foregår i fire trin:

 • Afdækning af sikkerhedsbehovet: Vi starter med at vurdere, de sikkerhedsrisici, din virksomhed står overfor.
 • Risikovurdering: Her udregner vi sandsynligheden for, at noget går galt i din virksomhed - samt konsekvensen af dette.
 • Præsentation af risikomatrix: Efter analysearbejdet vil vi præsentere et risikooverblik, som vi kan diskutere med dig som kunde.
 • Valg af sikkerhedsløsninger: Ud fra vores anbefalinger vælger vi i fællesskab den rette sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp

Risikovurdering

En risikovurdering er en analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici, som kan give skader eller værditab for virksomheden. Risici kan være fx brand, indbrud, hærværk, ulykkestilfælde, udslip, overfald mv. Vi hjælper dig med at vurdere konsekvenserne af, hvis skaden skulle ske og vurdere sandsynligheden, for at den opstår.

securitas medarbejdere laver en risikovurdering af virksomhed

Hvad er en risikovurdering?

En risikovurdering foretages af en af vores sikkerhedskonsulenter, som kommer ud til dig og gennemgår din virksomhed. Processen er delt op i fire dele:

 • Grundig gennemgang af dine bygninger, anlæg og daglige drift
 • Kortlægning af dine nuværende sikkerhedsløsninger
 • Undersøgelse af forsikringskrav og myndighedskrav
 • Indsamling af skade statistik
En stak af risikovurderinger

Hvad får jeg ud af en risikovurdering?

Vi udarbejder en sikkerhedsrapport, når vi har gennemgået ovenstående proces. I denne sikkerhedsrapport får du et ideelt grundlag til at opbygge en tryg og omkostningseffektiv sikkerhedsløsning. Den er tilpasset din virksomheds risikoprofil og behov – så du kan sove trygt om natten. Rapporten giver dig et overblik over:

 • Sikkerhedsstatus med vurdering af din sikkerhed i dag
 • Beskrivelse og vurdering de risici din virksomhed har
 • Forslag til fremtidig sikkerhedsløsning

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
 • Ofte stillede spørgsmål

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.