Skip to main content

Få en gratis risikovurdering

En risikovurdering er en analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici, som kan give skader eller værditab for virksomheden. Risici kan være fx brand, indbrud, hærværk, ulykkestilfælde, udslip, overfald mv. Vi hjælper dig med at vurdere konsekvenserne af, hvis skaden skulle ske og vurdere sandsynligheden, for at den opstår.

Få en risikovurdering

Hvad er en risikovurdering og hvordan kan den hjælpe din virksomhed?

En risikovurdering foretages af en af vores sikkerhedskonsulenter, som kommer ud til dig og gennemgår din virksomhed. Risikovurderingen er en analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici, som kan give skader eller værditab for virksomheden. Risici kan være fx brand, indbrud, hærværk, ulykkestilfælde, udslip, overfald mv.

Vi hjælper dig med at vurdere konsekvenserne af, hvis skaden skulle ske og vurdere sandsynligheden, for at den opstår. Processen er delt op i fire dele:

  • Grundig gennemgang af dine bygninger, anlæg og daglige drift
  • Kortlægning af dine nuværende sikkerhedsløsninger
  • Undersøgelse af forsikringskrav og myndighedskrav
  • Indsamling af skade statistik
Skriv her og få en risikovurdering
To havnearbejdere i sikkerhedsudstyr taler sammen på en havnekaj med kraner og et containerskib i baggrunden.

Hvad er processen for analysen?

Vi udarbejder en sikkerhedsrapport, når vi har gennemgået ovenstående proces. I denne sikkerhedsrapport får du et ideelt grundlag til at opbygge en tryg og omkostningseffektiv sikkerhedsløsning. Den er tilpasset din virksomheds risikoprofil og behov – så du kan sove trygt om natten. Rapporten giver dig et overblik over:

  • Sikkerhedsstatus med vurdering af din sikkerhed i dag
  • Beskrivelse og vurdering de risici din virksomhed har
  • Forslag til fremtidig sikkerhedsløsning
Mand i ternet skjorte arbejder ved et skrivebord med papirer og en computer i et lyst kontormiljø.

Få individuel sikkerhedsrådgivning

Kritiske risici varierer fra en virksomhed til en anden. For eksempel kan skoler stå over for udfordringer med hærværk, mens medicinalfirmaer kan opleve indbrud, der truer produktionen af medicin. Sikkerhedsrådgivning tilbyder en solid base for at identificere og implementere den mest passende sikkerhedsløsning for netop din virksomhed.

Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. VIl du høre om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, kan du kontakte vores konsulenter på tlf. 7226 8310 eller på salg@securitas.dk

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.