Skip to main content

Risikovurdering

En risikovurdering er en analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici, som kan give skader eller værditab for virksomheden. Risici kan være fx brand, indbrud, hærværk, ulykkestilfælde, udslip, overfald mv. Vi hjælper dig med at vurdere konsekvenserne af, hvis skaden skulle ske og vurdere sandsynligheden, for at den opstår.

Få en risikovurdering

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Hvad er en risikovurdering?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke kritiske risici den har. Men hvordan kortlægger du din virksomheds risici med en risikovurdering? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, hvor vi har interviewet vores sikkerhedsekspert Thomas. Thomas Bo Rhymer har mere end 22 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Til daglig rådgiver han private og offentlige virksomheder om generel sikkerhedsrådgivning, datahåndtering og laver skræddersyede risikovurderinger.

Skriv her og få en risikovurdering
To havnearbejdere i sikkerhedsudstyr taler sammen på en havnekaj med kraner og et containerskib i baggrunden.

Hvad er processen for analysen?

  • Grundig gennemgang af dine bygninger, anlæg og daglige drift.
  • Kortlægning af dine nuværende sikkerhedsløsninger.
  • Undersøgelse af forsikringskrav og myndighedskrav.
  • Indsamling af skade statistik.

Hvad får du ud af det?

Når vi har gennemgået ovenstående proces, så udarbejder vi en sikkerhedsrapport. I denne sikkerhedsrapport kan du være sikker på, at du får et ideelt grundlag til at opbygge en tryg og omkostningseffektiv sikkerhedsløsning. Den er tilpasset din virksomheds risikoprofil og behov – så du kan sove trygt om natten. Rapporten giver dig et overblik over:

  • Sikkerhedsstatus med vurdering af din sikkerhed idag.
  • Beskrivelse og vurdering de risici din virksomhed har.
  • Forslag til fremtidig sikkerhedsløsning.
Ring til os her

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.