Vi er sat i verden for at gøre den tryg og sikker for alle

Så enkelt er det faktisk, hvis vi skal fortælle den helt korte historie om, hvad vi kan gøre for dig; vi beskytter din virksomheds materielle og immaterielle værdier.

Den lidt længere historie involverer meget korte reaktionstider, dybt professionelle vagter, højteknologiske løsninger og et perfekt match mellem menneskelige kompetencer og unikke overvågningssystemer. I spændet mellem komplekse totalløsninger og enkle overvågninger skaber vi dedikeret tryghed – fra globale koncerner til helt små virksomheder.

Det hele baseret på mange års erfaring som verdens førende leverandør af tryghed, sikkerhed og sikring. Udgangspunktet for vores vidtforgrenede vifte af produkter, ydelser og servicepakker er nemlig altid individuelt: Vi tager udgangspunkt i den specifikke udfordring og tilpasser vores sikkerhedsløsninger til de identificerede behov. Hverken mere eller mindre, men helt sikkert. Og med en grundfilosofi om at forebyggelse fremmer sikkerheden.     

Og så er vi tilbage ved det basale: Vi holder et vågent øje med din virksomhed, så du kan sove trygt om natten og føle dig sikker døgnet rundt.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data

Find din nærmeste vagt

Securitas A/S er en landsdækkende vagt- og sikkerhedsleverandør. Vi har kontorer fordelt over hele landet og kan altid sikre dig en hurtig og professionel service. Klik her for at finde det kontor, der ligger tættest på dig.