Skip to main content

Hvem er Securitas?

Securitas er en moderne sikkerhedsleverandør, der skaber tryghed og sikkerhed for virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi er eksperter i at levere på tværs af hele sikkerhedspaletten, lige fra vagter og patruljevagter til videoovervågning, tyverialarmer, den nyeste sikkerhedsteknologi og brandsikring.

Securitas-vagt viser vej til en mand ude foran en virksomhed

Securitas i Danmark

Securitas A/S er en del af en global sikkerhedskoncern med mere end 355.000 ansatte på verdensplan og tilstede i over 40 lande, hvor vi i Securitas Danmark har over 1300 ansatte. Vi håndterer fastvagt, patruljevagt, teknologi og brandsikring, og vi har en døgnbemandet kontrolcentral samt en flåde af 135 køretøjer, der patruljerer vejene døgnet rundt.

To salgskonsulenter fra Securitas står udendørs foran deres Securitas-biler

En troværdig samarbejdspartner

I Securitas tror vi på, at de mest effektive sikkerhedsløsninger opstår gennem dialog med vores kunder. Vi indleder derfor altid processen med en samtale med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav. Med det fundament er vi i stand til at designe og levere skræddersyede sikkerhedsløsninger, der nøje matcher din virksomheds unikke behov.

Tre kvindelige Securitas-medarbejdere i hvide skjorter står udendørs og taler med hinanden

Vores formål

Securitas' formål er at hjælpe med at gøre verden til et tryggere sted. Det gør vi, hver gang vores patruljevagter rykker ud på alarm, når vores serviceteknikere tilser brandudstyr, når vores kontrolcentral gennemgår videoovervågningen, når vores fastvagter holder flugtveje frie for rod, og når vores tryghedsvagter smiler til borgerne i offentligheden. Vi har arbejdet med sikkerhed i mere end 40 år, og vi ved, at det er både de små og de store handlinger, der skaber trygheden.

Vores værdier

Securitas' tre grundværdier, ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed, udgør DNA'et i vores virksomhed og danner grundlaget for, hvordan vi behandler vores kunder, kolleger og bidrager til samfundet. Hos os hænger vores grundværdier ikke bare på væggene - de gennemsyrer alt, hvad vi gør hver eneste dag.

Ærlighed
Du kan trygt lægge din virksomhed og dine værdier i vores hænder. Hos Securitas er vi ærlige overfor hinanden og vores kunder, både i det vi siger, og det vi gør.
Vagtsomhed
Vi ser de små ting, som andre overser. Vi holder øjne og ører åbne, så vi kan reagere hurtigt og professionelt, hvis det skulle blive nødvendigt.
Hjælpsomhed
Vi hjælper, hvor vi kan, også selvom det ikke er en del af vores jobbeskrivelse. For ved at hjælpe er vi med til at skabe en tryggere verden.
To securitas medarbejdere taler imens de sammen går

Vores strategi

Hos Securitas vil vi ikke bare være leverandør for vores kunder, vil vil gerne være din samarbejdspartner. For vi ved, at det er det tætte samarbejde med vores kunder, der skaber den tryghed og de innovative løsninger, som vi er kendt for at levere. Vi arbejder med kunder af alle størrelser og fra alle industrier, på tværs af den private og offentlige sektor.

Fælles for dem alle er, at deres sikkerhedsbehov løbende udvikler sig, hvorfor vores sikkerhedsløsninger er innovative og dynamiske. Vi udvikler vores sikkerhedsløsninger i takt med vores kunder baseret på dybdegående risikoanalyser og løbende indsamling og analyse af data.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.