Skip to main content

Om os

Vi er sat i verden for at gøre den tryg og sikker for alle

Så enkelt er det faktisk, hvis vi skal fortælle den helt korte historie om, hvad vi kan gøre for dig; vi beskytter din virksomheds værdier.

Den lidt længere historie involverer meget korte reaktionstider, dybt professionelle vagter, højteknologiske løsninger og et perfekt match mellem menneskelige kompetencer og unikke overvågningssystemer. I spændet mellem komplekse totalløsninger og enkle overvågninger skaber vi dedikeret tryghed – fra globale koncerner til helt små virksomheder.

Det hele baseret på mange års erfaring som verdens førende leverandør af tryghed, sikkerhed og sikring. Udgangspunktet for vores vidtforgrenede vifte af produkter, ydelser og servicepakker er nemlig altid individuelt: Vi tager udgangspunkt i den specifikke udfordring og tilpasser vores sikkerhedsløsninger til de identificerede behov. Hverken mere eller mindre, men helt sikkert. Og med en grundfilosofi om at forebyggelse fremmer sikkerheden.     

Og så er vi tilbage ved det basale: Vi holder et vågent øje med din virksomhed, så du kan sove trygt om natten og føle dig sikker døgnet rundt.

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede