Skip to main content

Kontrolcentral

Fra vores kontrolcentral hjælper vi dig med at holde øje med din virksomhed på afstand. Du kan bl.a. vælge en fjernvagtsløsning, hvor vi holder øje med din virksomhed 24/7 via videokameraer, mens vi også tilbyder overfaldsalarm. Derudover har vi et Call Center, som hjælper dig med vagt- og servicetelefon, krisehåndtering eller omstillingsservice.

Hvorfor skal jeg vælge en sikkerhedsløsning med opkobling til kontrolcentral?

Hvis du har en sikkerhedsløsning hos Securitas med opkobling til vores kontrolcentral, behøver du ikke bekymre dig om, hvem der skal holde øje med din virksomhed, når du ikke selv er der. Vi hjælper dig og overvåger din virksomhed 24/7.

Kontakt salgsafdelingen

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp

Fjernvagt

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Med en fjernvagt fra Securitas er vi med 24/7 via videokameraerne i din virksomhed. Skulle du få besøg af ubudne gæster, reagerer vores operatører straks. Derudover kan de udføre en lang række af andre serviceydelser.

Tre operatører tager imod opkald på kontrolcentral

Hvorfor skal jeg vælge en fjernvagtsløsning?

En fjernvagtsløsning fra Securitas giver dig mulighed for at få udført forskellige sikkerheds- og serviceopgaver i din virksomhed gennem videoovervågning. Det er næsten kun, fantasien, der sætter grænser for, hvilke opgaver, vi kan løse for dig. De mest typiske er fx smart videoovervågning, videoledsagelse, videotilsyn og ind-/udlukning.

  • Hvilke opgaver løser en fjernvagt typisk?

Call Center

Vi tilbyder et højt service niveau 24/7. Uanset om du har brug for vagttelefon, krisehåndtering, servicetelefon eller omstillingsservice, er vores call center klar til at assistere dig. Med vores dedikerede og kompetente medarbejdere er der ingen opgave, vi ikke kan løfte for dig eller håndtere på dine vegne.

Kvindelig call center medarbejder taler i telefon

Hvorfor skal jeg vælge Call Center services?

Vi er tilgængelige 24/7 og garanterer et højt serviceniveau hele døgnet rundt. Vi forstår, at spørgsmål, uheld eller kriser ikke kun opstår indenfor traditionelle arbejdstider mellem kl. 8 og 16. Derfor er vores Call Center fuldt bemandet både nat og dag. Du kan trygt stole på, at hverken dine kunder eller medarbejdere vil opleve at ringe forgæves, når du har valgt os som din sikkerhedsleverandør. Takket være vores mange dygtige operatører og den nyeste teknologi til håndtering af opkald, kan vi også præstere imponerende lave svartider i vores Call Center. Hvis du har behov for det, kan vi nemt inkludere bindende KPI og SLA-mål i vores aftaler.

  • Hvilke opgaver løser Call Centret typisk?

Overfaldsalarm

Med en overfaldsalarm fra Securitas er hjælpen kun et tryk væk. En overfaldsalarm kan udleveres fx til medarbejdere, der af forskellige årsager har behov for ekstra tryghed på arbejdspladsen.

Overfaldsalarm gemt under bordpladen

Hvorfor skal jeg vælge en overfaldsalarm?

Der er mange gode grunde til at vælge en sikkerhedsløsning med overfaldsalarm. Vi har samlet en liste over 5 af de bedste grunde til at vælge en overfaldsalarm fra Securitas.

  • Du får hurtig og professionel assistance med et enkelt tryk.
  • Overfaldsalarmen aktiveres automatisk, hvis du får et ildebefindende eller bliver slået ned.
  • Du har mulighed for at tale med os via trykket eller lade os lytte med til en samtale, og alle samtaler lagres til eventuel senere bevisførelse.
  • Det er en nem og effektiv måde at forbedre sikkerheden på din arbejdsplads.
  • Overfaldsalarmen kan holde op til 102 timer og er nem at genoplade fra en pc eller 230V.
  • Hvad kan overfaldsalarmen bruges til?

Fremtidens kontrolcentral

Vi stræber altid efter at levere den bedste kontrolcentralservice til vores kunder. Du kan læse mere her om, hvordan vi sikrer dette.

Vi tilbyder fremtidens kontrolcentral

Som en af landets førende kontrolcentraler udvikler vi os løbende i takt med de stigende krav på markedet. 1. januar 2022 samlede vi vores to kontrolcentraler på én lokation i Glostrup, som næste naturlige skridt i rejsen mod fremtidens kontrolcentral. Teknologi, viden, drift og medarbejdere under samme tag.

Læs mere om sammenlægningen her

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
Grøn videoovervågning

Bliv klogere på vores kontrolcentral

Søger du mere viden om, hvordan vores kontrolcentral holder øje med vores kunders virksomheder, når du ikke selv er til stedet, kan du læse nogle af vores kundecases her:

Installatørkunder

Vi har samlet en liste over ofte stillede spørgsmål i forbindelse med kontrolcentralløsninger til installatørkunder. Skulle du have andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

  • Ofte stillede spørgsmål

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.