Skip to main content

Offentlige virksomheder

Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Vi hjælper i dag over 2100 offentlige og private virksomheder med at skabe sikkerhed og tryghed.

Hvorfor vælge Securitas som leverandør?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

  • Danmarks største vagtleverandør
  • Kort responstid
  • Bedre uddannede vagter
  • OHSAS & ISO 9001 certificeret
  • Vi følger GDPR loven
Få en gratis risikovurdering
Manglig tryghedsvagt taler i telefon

Én leverandør til hele dit sikkerhedsbehov

I Securitas har vi bred erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed hos både private og offentlige virksomheder. Vi har både størrelse og viden til at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til dine behov, hvor vi kombinerer et væld af forskellige løsninger på tværs af bygninger. Du kan læse mere om vores enkelte services her, men du kan også kontakte en sikkerhedskonsulent for at få snak om lige præcis dine behov.

Vores løsninger til offentlige virksomheder

Uanset om du er på udkig efter en tryghedsvagt, receptionist eller en teknisk sikringsløsninger, dækker Securitas hele dit samlede sikkerhedsbehov. Læs mere om vores løsninger til det offentlige her.

Vagt

Vil du sikre dig, at dine ansatte og dine bygninger er i trygge hænder, så vælg en Securitas-vagt. Vores vagter arbejder bl.a. i kommuner, jobcentre og borgerservicekontorer.

Læs mere om vagt

Tyverialarm

En alarm fra Securitas er altid overvåget på vores kontrolcentral, og vores patruljevagter rykker ud, hvis den aktiveres. Din alarmløsning kan blandt andet kombineres med videoovervågning, brandsikring i form af røgalarmer eller brandslukkere, førstehjælpsudstyr og vagtservices, som fx lukkerunder eller faste vagter.

Læs mere om tyverialarm

Sikkerhedsrådgivning

Med vores intelligente videoovervågningsløsning kan vi effektiv vis sikre bygninger på mange forskellige lokationer. Læs mere om, hvordan vores intelligente overvågning virker.

Læs mere om sikkerhedsrådgivning

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Mentorprogram

I samarbejde med flere kommuner hjælper mentorprogrammet Go-For-It med at få udsatte unge i alderen 15-30 år sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort dem selvstændige og uafhængige. Læs mere om mentorprogrammet her.

Læs mere om mentorprogram

Securitas sikkerhedsservices

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Læs mere om sikkerhedsservices

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.