Skip to main content

Kundeservice

Her finder du et overblik over, hvem du kan henvende dig til, når du har behov for support vedrørende din sikkerhedsløsning. Du er desuden velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, og vi vil vende tilbage til dig med den nødvendige assistance.

Vi står klar altid til rådighed

Har du spørgsmål til din faktura eller ændringer til dit abonnement? Ring til os på +45 4343 4388

Ring til os

Hvad sker der, når jeg ringer til Securitas?

Uanset om du har spørgsmål vedrørende din faktura eller har brug for at bestille en tekniker, så kan vores call center hjælpe dig. Vores call center guider dig videre til en ekspert inden for det relevante område, så du får den rette hjælp. Du kan kontakte os døgnet rundt, syv dage om ugen, på telefon +45 4343 4388.

Har dit anlæg brug for service?

Har du spørgsmål i forbindelse med eftersyn af dit anlæg, eller vil du bestille en tekniker? Send en mail på service@securitas.dk eller ring direkte til os på +45 4323 5101

Skriv til os
Digitales Besuchermanagement der Sicherheitsfirma Securitas

Bedre og hurtigere service

Er dit kamera gået i stykker, hyler alarmen uden grund eller er der udfordringer med dit brand materiale? For at kunne give dig den bedst mulige service har vi oprettet et servicecenter, hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med teknikken i din sikkerhedsløsning.

Står du fx med en akut fejl eller mangel i dit sikkerhedsanlæg, er det vigtigt at få sikkerhedsniveauet genoprettet hurtigst muligt. Dette har du nu mulighed for ved at ringe direkte til os på +45 4323 5101 eller sende en mail på service@securitas.dk.

 

Akut assistance

Er din alarm gået, skal du opdatere din forholdsordre eller har du spørgsmål om fejlalarmer? Ring til os på +45 7026 3650

Ring til os
Operatører på arbejde i kontrolcentralen

Vi stræber altid efter lave behandlingstider

Vi står til rådighed hele døgnet rundt hos Securitas Kontrolcentraler for at assistere både vores kunder og dine kunder. Vores kompetente og vagtuddannede operatører håndterer alt fra en simpel afmelding til øjeblikkelig udrykning, så dine kunder kan have fuld tryghed og sikkerhed.

Vi ved, at tid er afgørende, når alarmen lyder, og derfor stræber vi efter at bruge så lidt som muligt af den, når vi håndterer indkommende alarmsignaler. Takket være avanceret teknologi og erfarne operatører er vores gennemsnitlige behandlingstid imponerende lav. 

Har du behov for assistance fra kontrolcentralen, kan du kontakte os døgnet rundt på tlf. +45 7026 3650.

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.