Skip to main content

CSR

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører forholder vi os naturligvis til, at vi har et ansvar at leve op til som virksomhed. Det ansvar forsøger vi at løfte for vores kunder, vores klima og vores samfund.

En Securitas el-bil, der sidder til opladning på en parkeringsplads

Miljøpolitik

Hos Securitas sikrer vi en miljømæssig bæredygtig udvikling. Vi tager ansvar for vores miljøpåvirkninger, og vi arbejder løbende på at mindske dem.

Vores vagter arbejder i alle områder af Danmark, og vores biler kører derfor mange kilometer hver eneste dag. Vi vil mindske vores bilparks CO2 aftryk ved løbende at skifte til miljøvenlige biler og ved at sikre miljørigtig kørsel.

Vi hjælper vores kunder med at spare på strømmen og mindske deres varmeforbrug, så også deres miljøpåvirkning bliver mindre. Det gør vi ved at slukke elektriske apparater og lukke døre vinduer, når vores vagter runderer hos kunderne.

Vi beskytter miljøet, forebygger forurening og lever op til de miljømæssige forpligtigelser, vi har. Vi forbedrer miljøledelsessystemet løbende, så vi kan sikre en forbedring af vores miljøpræstation.

Kvinde står foran væg beklædt med planter

Miljømål

  • 5 % mindre CO2 udledning pr. år.
  • 70.000 slukkede elektriske apparater hos vores kunder pr. år.
  • 55.000 lukkede døre og vinduer hos vores kunder pr. år.

Bæredygtige sikkerhedsløsninger

Vi arbejder med private og offentlige virksomheder af alle størrelser og i alle brancher. På tværs af alle kunder fokuserer vi på at levere sikkerhedsløsninger, der både er trygge og bæredygtige. Har vores kunder særligt høje ambitioner eller specielle ønsker, udvikler vi gerne nye sikkerhedsløsninger til dem. Det har fx været tilfældet med vores bæredygtige videoovervågningsløsning på solceller.

Læs mere om vores bæredygtige videoovervågningssløsninger

Vi bidrager til et tryggere samfund

Vores formål er at gøre verden til et tryggere sted, og derfor har vi også et ansvar for at bidrage til det samfund, vi er en del af. Det gør vi gennem vores CSR-projekt Go-For-It, hvor vores mentorer hjælper udsatte unge godt ud på arbejdsmarkedet. Det kan være unge, der er kommet i klemme med kriminalitet, bander eller psykiske problemer, og som har brug for en ekstra chance. Vores mentorer hjælper dem med at blive selvstændige og selvforsørgende, så de får en tryggere hverdag.

Læs mere om Go-For-It
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.