Skip to main content

Adgangskontrol

Hovedindgangen er en af de største sikkerhedsrisici i en virksomhed, hvis du ikke kontrollerer, hvem der kommer ind af den. Derfor er adgangskontrol vigtigt. Adgangskontrol kan foregå på mange måder og tilpasses altid din virksomheds behov.

Person på vej ind i bygning, sløret billede i bevægelse

Hvad kan adgangskontrol hjælpe med?

Ønsker du en sikker løsning med mindst mulig administration for dig selv? Så lad os om at håndtere adgangskort og adgangskontrolssystemet for dig. Lægger du hele løsningen hos os, hjælper vi med:

 • Produktion, print og udlevering af adgangskort
 • Integration med jeres HR-system så vi automatisk laver adgangskort til nye medarbejdere og lukker opsagte medarbejderes adgangskort
 • Revision og opdatering af adgangsrettigheder løbende, så fx leverandører kun har adgang til jeres virksomhed i en given tidsperiode
 • Administration af brugere og brugerrettigheder i jeres egne systemer
 • Håndtering af dokumentationsstyring

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
 • Alarmpanel på væg
  Alarmpanel
 • Bevægelsessensor hænger på væg
  Bevægelsessensor
 • Overfaldsalarm monteret under bord
  Overfaldsalarm
 • Røgmelder hænger i loft
  Røgmelder
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
 • Videokamera til indendørsvideoovervågning
  Videoovervågning indendørs
 • 360 graders dome kamera i undedørsmiljø
  360 graders kamera
 • Videoovervågningskamera installeret udendørs
  Videoovervågning udendørs
 • Skilt på dør der angiver at der overvåges med video på stedet
  Tydelig skiltning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
 • To operatører arbejder på kontrolcentralen
  1. Kontrolcentralen modtager alarm
 • Kvindelig operatør på kontrolcentralen
  2. Vi kontakter din virksomhed
 • Mandelig operatør på kontrolcentralen
  3. Operatøren sender vagtpatruljen
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
 • Vagtbil parkeret i et havnemiljø
  1. Vores patruljevagt rykker ud, når alarmen går
 • Vagt taler i radio foran sin vagtbil
  2. Vores vagt sikrer din virksomhed
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
 • Vagt står ved bil
  Tryghedsvagt
 • Smilende vagt
  Servicevagt
 • Centervagt på runde i centret
  Centervagt
 • Strøgvagt går på gågaden
  Strøgvagt
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
 • Brandslukker hænger på en væg
  Brandslukker
 • Vagt tilser brandslukker
  Vi udfører årligt serviceeftersyn af slukkere
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
 • Førstehjælpskasse på bord
  Førstehjælpskasse
 • CardiAid hjertestarter
  Hjertestarter
 • Førstehjælpskursus i brug af hjertestarter
  Førstehjælpskursus

Adgangskontrol

Hos Securitas leverer vi adgangskontrolsløsninger til virksomheder med mange forskellige behov. Nogle ønsker en sikker løsning med adgangskort, der bliver håndteret ude af huset med mindst mulig administration for dem selv. Andre vil gerne have et system, som medarbejderne selv kan tilgå og administrere adgangskortene. I alle tilfælde kan vi levere nemme og brugervenlige løsninger.

Kvindelig risikorådgiver taler med kunde

Hvem har adgang til din virksomhed?

Har du styr på, hvem der kan komme ind i din virksomhed? Har du ikke et adgangskontrolsystem, kan din virksomhed være et tag-selv-bord af forretningsfølsomme oplysninger. Har du adgangskontrol, der fx kræver adgangskort, kan manglen på kontrol over udstedte og udlånte adgangskort også udgøre en sikkerhedsrisiko. Fik I fx adgangskort retur, sidst I udlånte ét til en håndværker eller leverandør? Får I altid lukket adgangskort, når medarbejdere bliver opsagt? Og returnerer jeres ansatte altid gæstekortene? Det kan være kompliceret at holde styr på adgangssikkerheden. Men her kan Securitas hjælpe.

Person holder sin telefon og kigger på app

Få et selvbetjeningssystem til adgangskortsadministration

Vil du gerne have en mere fleksibel løsning, hvor I selv har mulighed for at revidere adgangsrettigheder, uddele leverandørkort, lukke adgangskort, ændre pin-koder og meget mere, så har vi udviklet et selvbetjeningssystem til adgangskortsadministration. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Kundecases

Der er mange ting at tage i betragtning, når du skal vælge en sikkerhedsløsning til din virksomhed. Vil du vide mere om vores adgangskontrol, inden du taler med vores sikkerhedskonsulenter, kan du selv udforske nogle af vores artikler, der fortæller om, hvordan vi hjælper vores kunder med adgangskontrol.

Kvindelig vagt står ved adgangskontrol

Bliv klogere på adgangskontrol

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi hjælper vores kunder med adgangskontrol, kan du læse videre i vores artikler her:

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
 • Ofte stillede spørgsmål

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede