Skip to main content

Udvikling og uddannelse i Securitas

Du bliver til noget hos os, og du får både frihed, ansvar og indflydelse. Du kan udvikle dig ved at gå fra vikar til faste vagter, fra nat til dag og fra nyansat til nyudnævnt leder – eller til helt nye arbejdsområder.

Securitas-vagter deltager i førstehjælpskursus

Vi klæder dig godt på

I Securitas bliver du godt udfordret både fagligt og menneskeligt. Vi har øje for din udvikling, så du er klædt godt på til at være, hvor det sker. Når situationen spidser til, og du er den første fremme, om end det er en brand, der skal håndteres eller du skal yde livreddende førstehjælp, så er du trænet til at håndtere det, for vi har din ryg. Hver dag hjælper vi med at gøre verden til et tryggere sted for vores kunder, deres medarbejdere og vores samfund, og det kræver den bedste træning og uddannelse. Vores efteruddannelser består bl.a. af førstehjælpskurser og elementær brandbekæmpelse, hvor vi er rykket ud, hvor det sker – i virkeligheden.

Mandlig securitas-vagt deltager i et brandkursus

Bliv udviklet og godt udfordret

Har du evnen til at handle, når situationen kræver det, når du øjner en mulighed, eller når du ønsker en forandring, så kan du altid finde nye udfordringer og udviklingsmuligheder hos os. Du kan udvikle dig ved at gå fra vikar til faste vagter, fra nat til dag og fra nyansat til nyudnævnt leder – eller til helt nye arbejdsområder. Kommer du i job os hos som sikkerhedsvagt, receptionist eller operatør i vores kontrolcentral, så har du også mulighed for at blive optaget på vores karriereudviklingsprogram. Her sætter vi turbo på din karriere, hvor det første skridt er fx:

  • Fra sikkerhedsvagt til supervisor
  • Fra supervisor til leder
  • Fra leder til den bedste leder

Skab Trygheden • Grib Udfordringen • Mærk Sammenholdet

Vær hvor det sker - Securitas

Kontakt HR

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.