Skip to main content

Tryghedsvagt

Tryghedsvagter kan være en fordel for kommuner, da de kan hjælpe med at opretholde ro og orden i det offentlige rum. Forsøgsordninger med tryghedsvagter er blevet mulige efter et nyt politiforlig. Hos Securitas har vi årelang erfaring med at levere tryghedsvagter til større opgaver, så vi sikrer en stabil og professionel vagtløsning.

Mandlig vagt står ved bil

Tryghedsvagter til kommuner, boligforeninger og andre

En tryghedsvagt er en sikkerhedsvagt, der fokuserer på at skabe tryghed i udsatte områder ved sin tilstedeværelse. For virksomheder forbedrer tryghedsvagter sikkerheden ved at forebygge kriminalitet og øge trygheden for både medarbejdere, kunder og borgere.

Siden sommeren 2023 har kommunerne haft mulighed for at anvende tryghedsvagter som led i en treårig forsøgsordning. Men det er ikke kun i kommuner, at tryghedsvagter kan gøre en positiv forskel. Det kan bl.a. også være i boligforeninger, offentlig transport og alle andre steder, hvor der er større fællesarealer.

Når større offentlige områder bliver brugt af mange forskellige borgere eller kunder, kan tryghedsvagter være med til at sikre, at enkelte grupper ikke skaber utryghed for resten. Herunder kan du læse om nogle af de steder, hvor vores tryghedsvagter allerede har gjort en positiv forskel. 

Mandlig vagt går i en by

Tryghedsvagter fra en professionel leverandør

Tryghedsvagter kan enten hyres internt eller eksternt, og der er fordele og ulemper ved begge dele. Securitas er en af landets største sikkerhedsleverandører, og vi har mange års erfaring med at levere tryghedsvagter. Vælger du at samarbejde med os, får du blandt andet følgende fordele:

  • Ekspertise og erfaring: Securitas har mange års erfaring fra lignende opgaver, og vores vagter har derfor den nødvendige ekspertise og erfaring med at skabe tryghed.
  • Fleksibilitet: Securitas kan tilbyde fleksible løsninger, der passer til kommunens behov. Det betyder, at kommunen kan øge eller mindske antallet af tryghedsvagter efter behov.
  • Økonomisk fordelagtigt: Det kan ofte være mere økonomisk fordelagtigt for kommunen at hyre en privat sikkerhedsleverandør fremfor at ansætte egne tryghedsvagter. Det skyldes blandt andet, at kommunen ikke skal betale for uddannelse, uniformer og andet udstyr.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vores vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Mand sidder og læser på sin mobiltelefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.