Skip to main content

Tryghedsvagt

Tryghedsvagter kan være en fordel for kommuner, da de kan hjælpe med at opretholde ro og orden i det offentlige rum. Forsøgsordninger med tryghedsvagter er blevet mulige efter et nyt politiforlig. Hos Securitas har vi årelang erfaring med at levere tryghedsvagter til større opgaver, så vi sikrer en stabil og professionel vagtløsning.

  • Bliv klogere på tryghedsvagter

  • Ekspertise og erfaring:

    Securitas har mange års erfaring fra lignende opgaver, og vores vagter har derfor den nødvendige ekspertise og erfaring med at skabe tryghed.

  • Fleksibilitet:

    Securitas kan tilbyde fleksible løsninger, der passer til kommunens behov. Det betyder, at kommunen kan øge eller mindske antallet af tryghedsvagter efter behov.

  • Økonomisk fordelagtigt:

    Det kan ofte være mere økonomisk fordelagtigt for kommunen at hyre en privat sikkerhedsleverandør fremfor at ansætte egne tryghedsvagter. Det skyldes blandt andet, at kommunen ikke skal betale for uddannelse, uniformer og andet udstyr.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede