Skip to main content

Vagt til private og offentlige virksomheder

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Hvad enten du skal bruge en sikkerhedsvagt, en tilkaldevagt, en butiksvagt, en portvagt, en servicevagt, en fjernvagt, en patruljevagt eller en områdevagt, så får du altid en vagt, der er årvågen, ansvarsfuld og handlekraftig. En vagt, der sætter en ære i at passe på din virksomhed.

Mandlig og kvindelig vagt

Ét af Danmarks største vagtfirmaer

Vi er blandt Danmarks største vagtfirmaer. Vi er til stede i hele landet og kan derfor løfte en hvilken som helst opgave, fra de allerstørste til de helt små. Også med kort frist. Med over 800 vagter og mere end 135 vagtbiler på vejene, er vi altid i nærheden, når du har brug for os, og kan selv med kort varsel levere ekstra sikkerhed både i storbyer som København, Odense og Århus, men også på resten af Sjælland, Fyn samt i Jylland Hos os køber du ikke vagter, men sikkerhed og tryghed. Derfor skræddersyer vi alle vores sikkerhedsløsninger til vores kunder. Måske skal du ikke have en fast vagt, men derimod videoovervågning med tilkaldevagt og en patruljevagt, der sikrer din virksomhed 2-3 gang pr. nat? Vi laver den vagtløsning, der giver dig den bedste service, sikkerhed og økonomi.

Kvindelig vagt

Fast eller midlertidig vagt

Står du med et sikkerhedsproblem, som kræver en mere kortvarig løsning? Eller leder du efter en permanent vagtløsning? Vi tilbyder både vagter til korte, midlertidige opgaver og til større faste opgaver. Vores vagter er vant til at sikre midlertidige opgaver såsom events, sportsbegivenheder, firmafester og mindre byggepladser effektivt og professionelt, ligesom vi har bred erfaring med at håndtere længerevarende eller faste vagtopgaver fx på større byggeprojekter, i kontorbygning, shopping centre og meget mere.

Mandlig vagt står ved bildør

Lokal og global vagtservice

Securitas er din lokale vagtservice, men vi er også en del af en global koncern, der leverer vagtservices i over 50 lande. Derfor kan du få vagtløsninger i alle størrelser og til alle behov hos os. Vores vagtservice dækker hele landet, hvad enten du skal bruge patruljevagter, der kan rykke ud på din alarm, faste vagter til din bygning eller butiksvagter til dit shopping center eller strøggade. Vores vagter er uddannede og professionelle, så de kan håndtere både alle typer af situationer og opgaver.

Hvilke vagttyper tilbyder vi?

Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi leverer vagter til mere end 2000 kunder i hele landet og i alle størrelser. Vores vagter er serviceorienterede og professionelle.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
Smilende vagt med telefon ved øret

Hvad kan vores vagter hjælpe med?

Vores vagter er dygtige og fleksible, og de kan hjælpe med at håndtere et væld af forskellige opgaver alt efter jeres behov. Vores vagter har altid øje for sikkerheden, hvad enten lokationen er en butik, et større kontor eller en byggeplads. Men de er også vant til at indgå i dialog med medarbejdere, borgere og kunder. Herunder er nogle af de opgaver, vores vagter fx kan løse:

  • Åbning/lukning af din virksomhed: Vores vagter kan åbne/lukke jeres butik, kontor eller byggeplads, når arbejdspladsen er ovre og derved sikre, at alle døre og vinduer og lukket, alle elektriske apparater slukkede og alarmen korrekt slået til.
  • Sikkerhed gennem synligh: For mange kommuner eller boligforeninger kan det være attraktivt med synlige og nærværende vagter, der kan skabe tryghed hos borgere og beboere gennem deres tilstedeværelse.
  • Serviceopgaver: Ud over sikkerhedsarbejdet udfører vores vagter også en bred vifte af serviceopgaver fx i storcentre.
  • Personalekontrol: Særligt indenfor detail er internt svind et problem, og derfor udfører vores vagter professionelle og diskrete personalekontroler, hvor personalet får tjekket deres tasker, når butikken lukkes.
  • Eftersyn af brand- og førstehjælpsudstyr: Har du brand- og førstehjælpsudstyr fra Securitas kan vores vagter sikre, at udstyret fungerer korrekt, når de er hos dig.
Runderende vagt fra Securitas på rundering hos en virksomhed, mens han sidder i sin patruljebil iført uniform

Øg trygheden i din virksomhed med en runderingsvagt

En runderende vagt sender et stærkt signal om beskyttelse og tryghed, samtidig med at de øger sikkerheden for din virksomhed. Vores runderende vagter er ikke kun trænet i at overvåge og beskytte, men også i at handle hurtigt og effektivt ved mistænkelig aktivitet.

Når de foretager en rundering eller patruljerer, kontrollerer de omhyggeligt alle områder omkring din virksomhed og sikrer dermed en omfattende sikkerhed for din ejendom. Deres opgave er at identificere og reagere på enhver usædvanlig eller mistænkelig aktivitet, hvilket minimerer risikoen for sikkerhedstrusler som indbrud og hærværk. Vores runderende vagter er derfor udstyret med den nyeste teknologi og følger nøje udarbejdede sikkerhedsprocedurer. 

Vagt står ved trappeopgang

Derfor skal du vælge vagter fra Securitas

Vi er ikke Danmarks største vagtleverandør uden grund. Her kan du læse nogle af de mange grunde til, at over 2100 danske virksomheder har valgt at lægge deres sikkerhed og tryghed i vores hænder. Vi ved, at vagter er en af de mest brugte sikkerhedsløsninger indenfor erhverv. Og det kan vi godt forstå, der er nemlig mange fordele ved vagter

  • Synlige vagter har en præventiv effekt på tyveri og indbrud. Da en synlig vagt fortæller tyven, at der er gjort noget ud af sikkerheden i din virksomhed.
  • En Securitas vagt kan håndtere meget andet end blot vagtopgaver, og er vant til mange skiftende situationer og krav.
  • Vores vagter er klædt på til også at håndtere krisesituationer eller ekstraordinære situationer.
  • Vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år.
  • En fast vagt kan hjælpe dig med andre forefaldende opgaver, hvis du har behov for ekstra hænder.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.