Vagt

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Hvad enten du skal bruge en sikkerhedsvagt, en tilkaldevagt, en butiksvagt,, en portvagt, en servicevagt, en fjernvagt, en patruljevagt eller en områdevagt, så får du altid en vagt, der er årvågen, ansvarsfuld og handlekraftig. En vagt, der sætter en ære i at passe på din virksomhed.

Sikkerhedsvagt

Vores sikkerhedsvagter passer godt på din virksomhed og dine medarbejdere. Alle vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år. En fast sikkerhedsvagt kan fungere som et ekstra sæt hænder i din virksomhed og kan f.eks. hjælpe i din reception, udføre adgangskontrol, tilse videoovervågning, udføre daglige tilsyn og mere.

Læs om vores sikkerhedsvagter

Patruljevagt

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også når den er lukket. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går. Patruljevagterne er altid årvågne, når de er på vagt og kan derfor opdage f.eks. vandskader inden de når at udvikle sig, og dermed spare din virksomhed for unødvendige omkostninger.

Læs mere om vores patruljevagter

Centervagt

Med en Securitas centervagt er du garanteret et højt sikkerheds- og serviceniveau. Centervagterne kan hjælpe dit personale ved f.eks. at servicere i receptionen, åbne og lukke centeret og stå for modtagelse af leverandører eller håndværkere Desuden kan en centervagt monitorere videoovervågningen i dit center.

Læs mere om vores centervagter

Midlertidig vagt

Står du med et sikkerhedsproblem, som kræver en mere kortvarig løsning? Så kan vores professionelle midlertidige vagter træde til og give ro dig i sindet. Hvad end du mangler en vagt til et event, en byggeplads eller som afløser, kan du være sikker på, at vores vagter altid kan hjælpe med hurtig og sikker service.

Læs mere om vores midlertidige vagter

Totalløsninger

Har din organisation brug for 360 graders sikkerhed døgnet rundt? Så kan det være, at den mest effektive løsning er at kombinere flere sikkerhedsservices med en vagtløsning. Med en totalløsning spiller vagt og teknologi sammen og skaber tryghed gennem værktøjer som smart overvågning, alarmsystemer, adgangskontrol og meget mere. Vi kan tilpasse totalløsningen til dine specifikke behov og rådgive dig om den bedste og mest sikre løsning, hvor du altid er sikret én sikkerhedspartner, én kontaktperson med én faktura.

Ét af Danmarks største vagtfirmaer

Vi er blandt Danmarks største vagtfirmaer. Vi er til stede i hele landet og kan derfor løfte en hvilken som helst opgave, fra de allerstørste til de helt små. Også med kort frist. Med over 800 vagter og mere end 135 vagtbiler på vejene, er vi altid i nærheden, når du har brug for os, og kan selv med kort varsel levere ekstra sikkerhed både i storbyer som København, Odense og Århus, men også på resten af Sjælland, Fyn samt i Jylland

Hos os køber du ikke vagter, men sikkerhed og tryghed. Derfor skræddersyer vi alle vores sikkerhedsløsninger til vores kunder. Måske skal du ikke have en fast vagt, men derimod videoovervågning med tilkaldevagt og en patruljevagt, der sikrer din virksomhed 2-3 gang pr. nat? Vi laver den vagtløsning, der giver dig den bedste service, sikkerhed og økonomi.

 

 

Derfor skal du vælge vagter fra Securitas

Vi er ikke Danmarks største vagtleverandør uden grund. Her kan du læse nogle af de mange grunde til, at over 2100 danske virksomheder har valgt at lægge deres sikkerhed og tryghed i vores hænder:

 
 

Uddannede og oplærte vagter sikrer tryghed

Alle vores vagter har vagtkort udstedt af Rigspolitiet, og derudover er de altid igennem et oplæringsforløb her i Securitas, hvilket bl.a. inkluderer et førstehjælps- og hjertestarterkursus, som bliver genopfrisket hvert andet år. Vores efter uddannelsesprogrammer følger en høj standard, hvor vores vagter løbende bliver videreuddannet i brand, køre-teknik, konflikthåndtering, service, mm.

Ansvarsfulde og selvstændige vagter

Vi lægger stor vægt på at rekruttere vagter, der ikke blot observerer, men også tager ansvar for deres arbejde. Mere ansvar og selvstændighed giver ikke blot vores vagter mulighed for at udvikle sig, det skaber også en større tillid mellem organisationen og vagten. Vagter fra Securitas ved nemlig, at trygheden og sikkerheden starter med dem, og opdager de, at noget ikke er, som det skal være – så løser de problemet. Altid i overensstemmelse med deres forholdsordre og altid professionelt.

Innovative vagter med et vågent øje

Sikkerhed er en del af vores vagters DNA, og de har altid øje for, hvordan den kan højnes. Observerer de uhensigtsmæssige forhold hos vores kunder, så leder de efter en bedre løsning og finder den som regel. Faktisk er flere af vores mest populære løsninger i dag startet som forbedringsidéer fra en af vores vagter.

Fleksibelt og tæt samarbejde

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker, og det skal vores samarbejde selvfølgelig også være. Da Securitas er et ISO 9001 certificeret vagtfirma, kan du trygt bero dig på, at vi sætter dine ønsker, dine behov og din tilfredshed først. Derfor får du altid én fast kontakt i Securitas, som står klar til at hjælpe. Det fremmer et bedre og mere effektivt samarbejde og hjælper med at opbygge en tillidsfuld relation.

En del af Vagt- og SikkerhedsIndustrien

Som en del af VSI, vægter vi et godt og givende arbejdsmiljø for vores vagter såvel som for Securitas’ andre medarbejdere. Med vores nuværende CEO, Tom Laursen, som formand for VSI, tager vi en aktiv del i at højne standarder på tværs af vagt- og sikkerhedsindustrien i Danmark. Derfor kan du være sikker på at vores vagtservice altid er i orden, både for din organisation og for vagten.

Overblik i lommestørrelse

Som en del af vores sikkerhedsløsninger afrapporter og registrerer vores vagter altid deres arbejdsdag, så du kan holde øje med sikkerheden i din virksomhed. Du bestemmer selv, hvor ofte vi skal afrapportere, og hvilke parametre, vi skal holde dig opdateret på. Vi skræddersyer derfor altid vores vagters runderinger, patruljer, overvågninger mm. så de passer til dit behov for sikkerhed og for rapporteringer. Du kan få rapporteringen direkte i din inbox, og takket være vores nye app kan du nu også følge med direkte fra mobilen.

Uniformer efter dit valg

Vores vagtberedskab er altid uniformeret efter jeres behov, hvad end du ønsker en vagt, der udstråler sikkerhed i en klassisk vagtjakke eller måske en servicevagt iklædt blazer og vest, kan vi altid skræddersy uniformen efter din virksomhed og dine ønsker. På den måde kan vores vagter indgå som en naturlig del af jeres organisation – også på hospitaler, hoteller og til konferencer.

Hvad er fordelene ved at vælge en vagt til din virksomhed?

Vi ved, at vagter er en af de mest brugte sikkerhedsløsninger indenfor erhverv. Og det kan vi godt forstå, der er nemlig mange fordele ved vagter

  • Synlige vagter har en præventiv effekt på tyveri og indbrud. Da en synlig vagt fortæller tyven, at der er gjort noget ud af sikkerheden i din virksomhed.
  • En Securitas vagt kan håndtere meget andet end blot vagtopgaver, og er vant til mange skiftende situationer og krav.
  • Vores vagter er klædt på til også at håndtere krisesituationer eller ekstraordinære situationer.
  • En fast vagt kan hjælpe dig med andre forefaldende opgaver, hvis du har behov for ekstra hænder.
  • Vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år.

Securitas vagter – sikkerhedsindustriens sikre valg

Med en vagt fra Securitas får du altid en vagt, som er professionel, fleksibel, serviceorienteret og som kan håndtere mange forskellige opgaver. Og med vores store beredskab, spredt ud over hele Danmark, er vores vagter aldrig langt væk. 

Vores vagter kan sikre alt fra et storcenter til en virksomhed. Har du måske brug for en vagt til at udføre runderinger, slukke lamper og sikre din arbejdsplads efter lukketid? Kan du ikke få ram på den tyv, der stjæler fra dit varelager og din bundlinje? Eller mangler du en vagt til at udføre billetkontrol og sikre brandveje til et kommende event? Uanset hvilken opgave, leverer vi en vagt med et højt serviceniveau og et smil på læben.

 

Mere end en vagt - mennesket bag uniformen

En Securitas vagt er altid hjælpsom, vagtsom og ærlig. Det er nemlig de tre værdier, som vi rekrutterer ud fra, og det er de værdier, som vores virksomhed bygger på. Men hvad betyder de for mennesket bag uniformen? Det kan du læse om her:

 

Vagtsomhed

At være vagtsom er selvfølgelig en naturlig del af det at være vagt. Men for os betyder vagtsomhed mere end blot at holde øje. For os er vagtsomhed noget vores vagter udvikler over tid. Vagtsomhed er en intuition og en dømmekraft, som gør, at vores vagter opdager ting, andre ikke kan. Det kan være alt fra de første tegn på vandskader, til hvis en person har akut brug for hjælp.

 

Ærlighed

Ærlighed er en af de vigtigste værdier, vores vagter kan besidde, da en ærlig vagt kan arbejde selvstændigt og sikre tryghed, når han/hun skal passe på dine værdier. At være en ærlig vagt betyder også, at vagten er åben og kommer med input i et forsøg på at finde forbedringer. Derfor tilbageholder vores vagter ikke vigtige informationer i sine rapporteringer.

 

Hjælpsomhed

Noget som gør vores vagter helt specielle er deres enorme hjælpsomhed. Vagternes hjælpsomhed kommer især frem, når de på deres arbejdsdage gør en ekstra indsat for at gøre verden til et tryggere sted - også når det ikke er en del af jobbeskrivelsen.

 

Securitas vagter løser konflikter gennem kommunikation

Vagter fra Securitas ved, at man kan komme langt med god kommunikation og professionel adfærd. Og det er en stor hjælp, når de skal tage sig af alle slags opgaver og potentielle uroligheder. Vores vagter lærer nemlig at skelne mellem konfliktskabende og konfliktforebyggende adfærd og ved, hvordan man kan nedtrappe en konflikt eller udvise myndighed og autoritet, når situationen kræver det.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vagtjobs i Securitas

Vi er altid på udkig efter nye ærlige, vagtsomme og hjælpsomme vagter, der kan hjælpe os med at gøre verden til et tryggere sted. Hvad end du leder efter arbejde som patruljevagt, sikkerhedsvagt, portvagt, butiksvagt, servicevagt, midlertidig vagt, strøgvagt, centervagt eller fjernvagt, lover vi en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Som Securitas vagt, får du en hverdag fyldt med ansvar og udfordringer hvor der altid er plads til udvikling og efteruddannelse.

Læs mere om vores ledige stillinger