Skip to main content

Vagt

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Hvad enten du skal bruge en sikkerhedsvagt, en tilkaldevagt, en butiksvagt, en portvagt, en servicevagt, en fjernvagt, en patruljevagt eller en områdevagt, så får du altid en vagt, der er årvågen, ansvarsfuld og handlekraftig. En vagt, der sætter en ære i at passe på din virksomhed.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Sikkerhedsvagt

En fast sikkerhedsvagt kan fungere som et ekstra sæt hænder i din virksomhed og kan f.eks. hjælpe i din reception, udføre adgangskontrol, tilse videoovervågning, udføre daglige tilsyn og mere. Vores sikkerhedsvagter passer godt på din virksomhed og dine medarbejdere. Alle vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år.

Læs om vores sikkerhedsvagter

Patruljevagt

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også når den er lukket. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går. Patruljevagterne er altid årvågne, når de er på vagt og kan derfor opdage f.eks. vandskader inden de når at udvikle sig, og dermed spare din virksomhed for unødvendige omkostninger.

Læs mere om vores patruljevagter

Centervagt

Med en Securitas centervagt er du garanteret et højt sikkerheds- og serviceniveau. Centervagterne kan hjælpe dit personale ved f.eks. at servicere i receptionen, åbne og lukke centeret og stå for modtagelse af leverandører eller håndværkere Desuden kan en centervagt monitorere videoovervågningen i dit center.

Læs mere om vores centervagter

Midlertidig vagt

Står du med et sikkerhedsproblem, som kræver en mere kortvarig løsning? Så kan vores professionelle midlertidige vagter træde til og give ro dig i sindet. Hvad end du mangler en vagt til et event, en byggeplads eller som afløser, kan du være sikker på, at vores vagter altid kan hjælpe med hurtig og sikker service.

Læs mere om vores midlertidige vagter

Udvendigt tilsyn

Et udvendigt tilsyn er til dem, som gerne vil have ro i maven, når deres virksomhed står tom. Med et udvendigt tilsyn kan en vagt køre forbi din virksomhed og se, om alt er, som det skal være. Vagten kommer på forskellige tidspunkter, så en potentiel indbrudstyv ikke kan finde et mønster. Dette kan forebygge indbrud og hærværk. Og hvis uheldet alligevel er ude, vil vagten tilkalde politiet.

Læs mere om udvendigt tilsyn

Personalekontrol

Hvis du oplever svind i din butik, kan det være en god ide at få en personalekontrol sat igang. Ved at få personalekontrol udført, kan du sikre dig, at dine ansatte følger de rigtige rutiner og instrukser for personale-køb, og forebygger samtidigt intern svind.

Læs mere om personalekontrol

Ét af Danmarks største vagtfirmaer

Vi er blandt Danmarks største vagtfirmaer. Vi er til stede i hele landet og kan derfor løfte en hvilken som helst opgave, fra de allerstørste til de helt små. Også med kort frist. Med over 800 vagter og mere end 135 vagtbiler på vejene, er vi altid i nærheden, når du har brug for os, og kan selv med kort varsel levere ekstra sikkerhed både i storbyer som København, Odense og Århus, men også på resten af Sjælland, Fyn samt i Jylland Hos os køber du ikke vagter, men sikkerhed og tryghed. Derfor skræddersyer vi alle vores sikkerhedsløsninger til vores kunder. Måske skal du ikke have en fast vagt, men derimod videoovervågning med tilkaldevagt og en patruljevagt, der sikrer din virksomhed 2-3 gang pr. nat? Vi laver den vagtløsning, der giver dig den bedste service, sikkerhed og økonomi.

Derfor skal du vælge vagter fra Securitas

Vi er ikke Danmarks største vagtleverandør uden grund. Her kan du læse nogle af de mange grunde til, at over 2100 danske virksomheder har valgt at lægge deres sikkerhed og tryghed i vores hænder. Vi ved, at vagter er en af de mest brugte sikkerhedsløsninger indenfor erhverv. Og det kan vi godt forstå, der er nemlig mange fordele ved vagter

  • Synlige vagter har en præventiv effekt på tyveri og indbrud. Da en synlig vagt fortæller tyven, at der er gjort noget ud af sikkerheden i din virksomhed.
  • En Securitas vagt kan håndtere meget andet end blot vagtopgaver, og er vant til mange skiftende situationer og krav.
  • Vores vagter er klædt på til også at håndtere krisesituationer eller ekstraordinære situationer.
  • Vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år.
  • En fast vagt kan hjælpe dig med andre forefaldende opgaver, hvis du har behov for ekstra hænder.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede