Skip to main content

Fjernvagt

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Fjernvagtløsninger fra Securitas betyder, at vi er med 24/7 via videokameraerne i din virksomhed. Har du ubudne gæster, kan vores operatører reagere med det samme, ligesom de kan udføre en lang række serviceydelser gennem intelligent sammenkobling af teknologier og videoovervågning.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Hvad er en fjernvagtsløsning?

Teknik, overvågning og vores dygtige operatører på Kontrolcentralen er ingredienserne i vores fjernvagtsløsninger. Jeres videokameraer sender til vores kontrolcentral, og herfra kan vores operatører udfører forskellige sikkerheds- og serviceopgave, alt efter jeres ønske.

Få en løsning skræddersyet til din virksomhed

Vi kan levere alt fra enkeltstående services til totale sikkerhedsløsninger. Har du ingen videoovervågning i forvejen, sammensætter vi en effektiv løsning med tyverialarm, overvågningskameraer og alarmpatrulje til dig, alt efter dine behov. Vi sørger for hele løsningen, lige fra rådgivning til implementering, så du altid kun har kontakt med én leverandør, nemlig Securitas.

 

Hvad kan en fjernvagt?

En fjernvagtsløsning giver dig mulighed for at få udført forskellige sikkerheds- og serviceopgaver gennem din videoovervågning. Det er næsten kun, fantasien, der sætter grænser for, hvilke opgaver, vi kan løse. Men de mest typiske kan du læse om nedenfor. 

Smart videoovervågning

Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud.

Læs mere om smart videoovervågning

Videoledsagelse

Vi kontrollerer adgangsvejene, inden dine medarbejdere forlader arbejdspladsen, og følger dem hele vejen ud.

Videotilsyn

Vores vagter kan så ofte, som du ønsker det, gennemgå din virksomhed via kameraerne. Det giver dig tryghed og er et økonomisk alternativ til fysiske vagtrunderinger.

Arbejdsplads_Securitas

Ind-/udlukning

Vi kan hjælpe med at lukke leverandører og medarbejdere ind og ud, og via videokameraer verificere at der ikke slipper andre med.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Få meget mere sikkerhed

Hos Securitas er vi totalleverandør indenfor moderne sikkerhedsløsninger. Så vi kan både hjælpe dig med at videreudvikle din eksisterende løsning eller bygge en ny op fra bunden. Vores dygtige rådgivere laver en indgående risikoanalyse af din virksomhed og baserer alle deres anbefalinger på jeres konkrete behov. Du kan læse mere om vores rådgivning og andre services her.