Skip to main content

Butiksdetektiv til detailvirksomheder

Er du plaget af svind og butikstyveri, så kan vores butiksdetektiver være en løsning i din butik. Hvor en uniformeret vagt har en præventiv effekt i butikker, så har en civilklædt vagt en større chance for at hjælpe med at stoppe tyverierne, mens de sker.

Erfarne og årvågne butiksdetektiver

Med vagter i storcentre, butikker og butiksstrøg i hele Danmark har vi i Securitas bred erfaring med at minimere risikoen for butikstyverier. Derfor er alle vores butiksdetektiver trænede i de særlige træk og handlinger, der kendetegner butikstyve. De ved, hvad de skal kigge efter, og hvor der er størst risiko for tyveri, og derfor kan de effektivt forhindre det.

Vil du vide mere om vores butiksdetektiver? Skriv til en af vores sælgere
Butiksvagt

Butiksdetektiver: Hvad kan de hjælpe med?

Vores butiksdetektiver kan som civilklædte vagter observere butikstyvene og muligvis fange dem midt i et tyveri. Samtidig aflurer de butikstyvenes metoder, så vi i samråd kan højne din butiks generelle sikkerhedsniveau og forhindre fremtidige tyverier.

  • Mindske risikoen for butikstyveri: Da vores butiksdetektiver er civilklædte vagter, har de en unik mulighed for at observere butikstyvene og muligvis fange dem midt i et tyveri.
  • Håndtering af butikstyve og politi: Vores butiksdetektiver håndterer professionelt og diskret butikstyvene, fra de er blevet stoppet og indtil, de er i Politiets varetægt.
  • Højner sikkerhedsniveauet i din butik: Vores butiksdetektiver holder øje med, hvilke sikkerhedsbrister butikstyvene udnytter, og hjælper med at udbedre dem og højne sikkerhedsniveauet i din butik.
  • Oplæring af dit butikspersonale: Vores butiksdetektiver kan ved personalemøder eller lignende komme med et indlæg om butikstyveri og fortælle om, hvordan man spotter potentielle butikstyve.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vores vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.