Skip to main content

Sikkerhedsservices til private og offentlige virksomheder

Securitas er totalleverandør af sikkerhedsservices og -løsninger. Uanset om du har brug for vagtydelser, kameraovervågning, tyverialarm, brandsikring eller parkeringsservice, har vi en løsning til dig. Vi giver dig her et overblik over noget af det, vi kan tilbyde.

Portrætfoto af en mandlig Securitas-vagt med slips og blå skjorter

Din sikkerhed er i trygge hænder hos os

Vores kerneforretning fokuserer på mennesker - sikkerhed og tryghed til mennesker udført af mennesker. Vi ved dog også, at teknologien og behovet for tryghed og sikkerhed ændrer sig hele tiden. Derfor har Securitas taget et bevidst valg om at være iværksætter af forandringer, så vi kan udvikle os og vores sikkerhedsløsninger i takt med omverdenen og i takt med dine behov. Vi løser fremtidens udfordringer med morgendagens redskaber, ikke med værktøjerne fra i går.

Udforsk vores sikkerhedsservices og -løsninger her

Securitas dækker dit samlede sikkerhedsbehov, uanset din branche eller størrelsen på din virksomhed. Vi har bl.a. landsdækkende vagtberedskab, egen 24/7 kontrolcentral og kan tilbyde sikkerhedsydelser og tekniske løsninger i alle størrelser.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Sikkerhed skal være enkelt

Uanset hvilken type virksomhed du ønsker at beskytte, gør Securitas det nemt for dig. Med vores store erfaring og ekspertise skræddersyr vi en sikkerhedsløsning til dine behov. Du får den rette beskyttelse, kontrol over omkostninger og konsekvenser i tilfælde af uventede hændelser.

Dialog om dit behov
Er du interesseret i vores sikkerhedsløsninger? Send en forespørgsel via en af vores formularer.
Møde
Vi kontakter dig ved hjælp af de oplysninger, du har givet os. Et indledende møde vil blive arrangeret, hvor vi sammen med dig gennemgår dit sikkerhedsbehov.
Tilbud
Vi sender dig et tilbud baseret på de produkter og tjenester, vi har aftalt. Når du er tilfreds, skriver du under, og eventuelle installationer udføres.
Du er nu i trygge hænder
Nu er alt klar, og du kan føle dig sikker på, at Securitas tager sig af din sikkerhed, skaber tryghed for dine medarbejdere og kunder og altid står klar at hjælpe dig.
Portrætfoto en kvinde med mørkt hår, der smiler

Altid innovative sikkerhedsløsninger

Godt er ikke godt nok. Vi investerer i bedre. Vores medarbejdere er professionelt uddannet, og vi inspirerer og motiverer dem til at blive fagligt dygtigere med tiden. For dig betyder det, at din sikkerhedsløsning udvikler sig i takt med, at dine behov og omgivelser ændrer sig. Og det betyder, at en Securitas medarbejder er mere end blot en vagt.

Medarbejderne er certificeret i førstehjælp og AED, Terror Awareness, Customer Excellence, Service og proaktive sikkerhedsmetoder. De er desuden trænet i brandbekæmpelse og hurtig reaktion. I 2017 leverede Securitas' vagter mere en 1 mio. timer dedikeret til sikkerhed og tryghed, så de ved, hvad det handler om!

Securitas-patruljebil holder udendørs foran en vandkant i et havnemiljø

Du får adgang til ekstra beredskabsressourcer med kort varsel

Når det uventede sker, har du adgang til ekstra vagtressourcer med meget kort varsel. Fleksibilitet er essentielt. Det er afgørende, at du har den nødvendige sikkerhed i tilfælde af uventede hændelser eller en massiv stigning i trusselsniveauet.

Portrætfoto af en kvindelig Securitas-vagt i uniform

Vi er der, når du har brug for det

Nærledelse er et helt essentielt nøgleord. Det er også en essentiel del af Securitas' DNA. Nærledelse er et ufravigeligt parameter i den måde vi driver forretning på. Principperne bag nærledelse, handler om, at vi ikke sætter et forudbestemt antal ledertimer af til levering af kontrakten. Vi bruger derimod den fornødne tid og de fornødne ressourcer for at levere succesfuldt til din virksomhed eller kommune. Vi er med hele vejen, uanset hvor den bringer os hen!

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.