Skip to main content

Sikkerhedsservices

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Din sikkerhed er i trygge hænder hos os

Vores kerneforretning fokuserer på mennesker - sikkerhed og tryghed til mennesker udført af mennesker. Vi ved dog også, at teknologien og behovet for tryghed og sikkerhed ændrer sig hele tiden. Derfor har Securitas taget et bevidst valg om at være iværksætter af forandringer, så vi kan udvikle os og vores sikkerhedsløsninger i takt med omverdenen og i takt med dine behov. Vi løser fremtidens udfordringer med morgendagens redskaber, ikke med værktøjerne fra i går.

sikkerhedsreceptionist

Altid innovative sikkerhedsløsninger

Godt er ikke godt nok. Vi investerer i bedre. Vores medarbejdere er professionelt uddannet, og vi inspirerer og motiverer dem til at blive fagligt dygtigere med tiden. For dig betyder det, at din sikkerhedsløsning udvikler sig i takt med, at dine behov og omgivelser ændrer sig. Og det betyder, at en Securitas medarbejder er mere end blot en vagt. Medarbejderne er certificeret i førstehjælp og AED, Terror Awareness, Customer Excellence, Service og proaktive sikkerhedsmetoder. De er desuden trænet i brandbekæmpelse og hurtig reaktion. I 2017 leverede Securitas' vagter mere en 1 mio. timer dedikeret til sikkerhed og tryghed, så de ved, hvad det handler om!

Du får adgang til ekstra beredskabsressourcer med kort varsel

Når det uventede sker, har du adgang til ekstra vagtressourcer med meget kort varsel. Fleksibilitet er essentielt. Det er afgørende, at du har den nødvendige sikkerhed i tilfælde af uventede hændelser eller en massiv stigning i trusselsniveauet.

Vi er der, når du har brug for det

Nærledelse er et helt essentielt nøgleord. Det er også en essentiel del af Securitas' DNA. Nærledelse er et ufravigeligt parameter i den måde vi driver forretning på. Principperne bag nærledelse, handler om, at vi ikke sætter et forudbestemt antal ledertimer af til levering af kontrakten. Vi bruger derimod den fornødne tid og de fornødne ressourcer for at levere succesfuldt til din virksomhed eller kommune. Vi er med hele vejen, uanset hvor den bringer os hen!

Læs mere her om dine muligheder inden for sikkerhedsløsninger

Tryk på et link for at finde ud af, hvordan vagt- og overvågningsløsninger skaber tryghed og sikkerhed hver dag.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vi hjælper med meget mere

Tryghed er et vidt begreb, og derfor har vi en bred vifte af sikkerhedsløsninger. Læs mere om, hvad vi ellers kan hjælpe dig med herunde.