Skip to main content

Butiksvagt til detailvirksomheder

En butiksvagt giver mere tryghed til dine medarbejdere og mindre frit spil for butikstyvene. Hos os får du nemlig et fast team af vagter, der indgår som en naturlig del af personalet i din butik. Vi forhindrer ikke bare butikstyveri og svind, vi giver også dine ansatte ro til at fokusere på at sælge.

Har du problemer med tyveri eller svind i din butik?

En butiksvagt er en mulig løsning, hvis du har problemer med butikstyverier eller svind. Vores butiksvagter virker præventivt ved at vise tyvene, at der er gjort ekstra ud af sikkerheden i din butik. Skulle en butikstyv alligevel forsøge sig, så hjælper vores butiksvagter med at tilbageholde tyven, indtil politiet kommer frem. Vil du forsøge at fange tyvene på fersk gerning og evt. aflure deres metoder, så er vores butiksdetektiver, der er civilklædte butiksvagter, en mulighed.

Vil du vide mere om vores butiksvagter? Kontakt os her!
Vagt går rundt i et center med butikker

Hvad kan en butiksvagt hjælpe med?

Vi ved, at vores butiksvagter indgår som en del af personalet i din butik, og derfor lægger vi særlig vægt på at udvælge butiksvagter med et stort servicegen. Vores vagter er både gode til og glade for at have kontakt med dine kunder og hjælpe dem undervejs i deres besøg i din butik. Der er flere fordele ved at vælge en butiksvagt:

  • En synlig vagt med et velkendt logo kan mindske risikoen for tyveri og svind. Vores vagter bevæger sig rundt i din butik og har særligt øje for problematiske områder som prøverum og ind-/udgange.
  • Vores butiksvagter kan assistere dine ansatte ved åbning og lukning af butikken og på alle andre tidspunkter, hvor dine ansatte evt. føler sig usikre.
  • Store smil og informative svar er en del af pakken med en butiksvagt fra Securitas. Vores vagter forsøger altid at hjælpe dine kunder godt videre.
  • Når vores vagter er i din butik, kan de sagtens hjælpe med mindre, forefaldende opgaver, som fx at tømme prøverum, så dine ansatte får mere tid til at fokusere på dine kunder.
  • Opbevaring og udlevering af nøgler, optælling af varelager, modtagelse af håndværkere og meget mere kan vores butiksvagter også hjælpe med, når de er hos dig.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Butiksvagt eller butiksdetektiv?

Skal du vælge en butiksvagt eller en butiksdetektiv til din butik? Det kommer an på, hvad du ønsker at opnå. Butiksvagter er primært præventive og sender et signal til dine kunder, medarbejdere og potentielle tyveknægte om, at du går op i sikkerheden i din butik. De har selvfølgelig også øje på potentielle butikstyve, men grundet deres vagtuniform er det ikke muligt at følge dem på tæt hold. Den mulighed har butiksdetektiver til gengæld. En butiksdetektiv er civilt klædt, og deres tilstedeværelse sender derfor ikke noget klart signal omkring sikkerheden i butikken. Det betyder dog, at de lettere kan observere og følge potentielle butikstyve og gribe dem i tyveriet. Er du interesseret i en butiksdetektiv, så kan du læse mere her:

Læs mere

Vores vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.