Skip to main content

Vil du gøre karriere i Securitas?

Uanset om du vil arbejde i Securitas som patruljevagt eller fastvagt, receptionist, være ansat i vores call- eller kontrolcenter, arbejde i vores administration eller designe tekniske løsninger til vores kunder, vil du hver eneste dag være med til at levere sikkerhed, service og tryghed til tusindvis af mennesker. Det kræver hverken store titler eller overarme, men derimod nærvær, kommunikation og professionalisme.

Securitas-medarbejder hjælper et barn med en skade

Vi gør verden til et tryggere sted

Et af de mest basale behov, mennesker har, er at føle sig trygge. Det er dét fundament, Securitas er blevet skabt på – nemlig at gøre verden til et tryggere sted. Vi gør det for vores kunder, vores samfund og for hinanden. Vi går forrest med nye og innovative løsninger, som er med til at sikre kunderne. Uanset udfordringen er vi professionelle til fingerspidserne, og du får lov til at håndtere dine opgaver ordentligt. Vi er stedet, hvor du kan regne med, at ledere og kollegaer har din ryg. Og hvor du kan stole på, at udstyret er i orden, når du skal bruge det. 

Tre prikker med mening

Du kender os måske på logoet med de tre røde prikker og på vores synlige vagter i gadebilledet, for vi er nemlig landets største vagtberedskab. De tre prikker symboliserer vores værdier: Hjælpsomhed, vagtsomhed og ærlighed, som vi lever efter hver dag. Men vi er mere end det. Vi har den mest ambitiøse afdeling for teknik- og totalløsninger. Vi beskæftiger receptionister, der byder medarbejdere og kunder velkommen i receptionen hver dag rundt om på forskellige arbejdspladser. Vi har en kontrolcentral, der hjælper kunderne hele døgnet.

Ledige stillinger

Vil du være med til at skabe tryghed? Vores medarbejdersammensætning er et mix af mange forskellige typer mennesker og stillinger. Vores fælles mission er at gøre verden til et tryggere sted. Hvis du vil være med til det, så søg en af vores ledige stillinger.

Kvindelig Securitas-medarbejder står udendørs foran sin patruljebil

Grib udfordringen

I Securitas bliver du udfordret, både fagligt og menneskeligt. Du får albuerum til at udleve dine ambitioner og mål, for her er højt til loftet, og vi har plads til mange forskellige typer af medarbejdere: Du kan udvikle dig hen ad vejen ved for eksempel at gå fra vikar til faste vagter, fra nat til dag eller omvendt, fra nyansat til nyudnævnt leder eller til helt nye arbejdsområder. Mulighederne er kort sagt mange!

Vi har organiseret os på den måde, at du får ansvar fra dag 1, for i Securitas er vi alle med til at løfte samfundskritiske opgaver og til at gøre verden til et tryggere sted. Det er ikke for at prale, men vi er faktisk - og med god ret - temmelig stolte af det, vi arbejder med. Har du lyst til at være en del af dét? Så er det nu, du skal gribe udfordringen.

Gruppefoto af Securitas-medarbejdere til DHL Stafetten i 2023

Mærk sammenholdet

Som medarbejder hos os kan du regne med, at teamet har din ryg og støtter dig hele vejen. Både, når du skal træffe beslutninger på stedet, eller hvis du har haft en ubehagelig oplevelse. Din leder er nærværende og opmærksom, tager selv en vagt, når behovet er der, samler papir op eller kører på alarmpatrulje, for vi har indrettet det på den måde, at hver leder driver sin del af virksomheden, som var det deres egen forretning. 

Vores kolleger siger, at når du først har mærket sammenholdet i Securitas, så er det svært at give slip på igen – for vi er der for hinanden hele vejen rundt. Det hele er forankret i vores værdier – Ærlighed, Vagtsomhed og Hjælpsomhed – og de tre prikker i vores logo er symbol på disse.

Securitas tryghedsvagt på et butiksstrøg taler med et lille barn i en klapvogn

Skab trygheden

Hos os bliver du en del af et stærkt sammenhold, som hver dag hjælper os med at skabe tryghed for vores kunder, vores samfund og for hinanden. Hos os kan du regne med, at ledere og kolleger har din ryg, mens du passer dine opgaver. Du kan trygt stole på, at vi har øje for mennesket bag uniformen. Du bliver klædt på med det rette udstyr og med god træning, så du er 110 % klar til at skabe tryghed.

Kontakt HR

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.