Skip to main content

Vil du gøre karriere i Securitas?

I Securitas kan du være, hvor det sker, om du er ude på stedet, som vagt eller receptionist, arbejder i en af vores kontrolcentraler eller designer tekniske løsninger til vores kunder, er du hver eneste dag med til at levere sikkerhed, service og tryghed til tusindvis af mennesker. Vil du være med til at gøre verden til et tryggere sted?

Ledige stillinger

Vil du være med til at skabe tryghed? Så søg en af vores ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger
Securitas patruljebil set ovenfra i et havnemiljø

Grib udfordringen

I Securitas bliver du godt udfordret, både fagligt og menneskeligt. Du får albuerum til at udleve dine ambitioner og mål, for her er højt til loftet og mulighederne mange. Du kan udvikle dig ved at gå fra vikar til faste vagter, fra nat til dag og fra nyansat til nyudnævnt leder – eller til helt nye arbejdsområder. Vi har organiseret os på den måde, at du får ansvar fra dag 1 af, for i Securitas er vi alle med til at løfte samfundskritiske opgaver, hvilket vi er ret stolte af.

Gruppefoto af en masse Securitas-medarbejdere til DHL Stafetten

Mærk sammenholdet

Hos os kan du altid regne med, at teamet har din ryg og støtter dig hele vejen, når du skal træffe beslutninger på stedet, eller hvis du har haft en ubehagelig oplevelse. Du får nærværende og opmærksomme ledere, der også selv tager receptionsvagter, samler papir op eller kører på alarmpatrulje, fordi vi har indrettet det på den måde, at hver leder driver sin del af virksomheden, som var det deres egen forretning. Det siges, at når du først har mærket sammenholdet i Securitas, er det svært at give slip på, og det handler om, at vi er der for hinanden hele vejen rundt.

Securitas tryghedsvagt hjælper en ældre person

Skab trygheden

Hos os bliver du en del af et stærkt sammenhold, som hver dag hjælper med at skabe tryghed for vores kunder, vores samfund og for hinanden. Vi er stedet, hvor du kan regne med, at ledere og kollegaer har din ryg, når du løser opgaver og udfordringer. Og hvor du kan stole på, at vi har øje for mennesket bag uniformen, så du bliver klædt på med rette udstyr og god træning, så du er 100 % klar til at skabe tryghed.

Kontakt HR

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.