Skip to main content

Patruljevagt

Dag og nat kører Securitas´ patruljevagter på de danske veje for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og kommuner. Som et af Danmarks største sikkerhedsfirmaer er vores patruljevagter til stede i hele landet, døgnet rundt. Vores patruljevagter kan dog meget mere end at rykke ud på alarmer. Og det kan du læse om her.

Hvad er en patruljevagt?

Med over 135 biler på de danske veje, skaber Securitas´ patruljevagter tryghed i virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vores erfarne og hurtige team af patruljevagter er trænet til at holde øje med, at alt er, som det skal være, og til at reagere hurtigt, når dét ikke er tilfældet. Vores patruljevagter kan både bruges i klassisk forstand til at holde ubudne gæster på afstand, eller rykke ud hvis uheldet er ude, men de kan også hjælpe med at få dagligdagen til at løbe rundt i din virksomhed eller kommune. Patruljevagterne kan blandt andet være dem, som sørger for, at der altid er låst af og slukket lys når arbejdsdagen er forbi.

Vil du vide mere om vores patruljevagt? Kontakt os her

Vores patruljevagter rykker hurtigt ud

Vores patruljevagter er hurtigt fremme, når din alarm går. På grund af en effektiv organisation og et bredt, landsdækkende beredskab af vagtbiler er responstiden for vores patruljevagter imponerende lav. Vi har patruljevagter, der kører i langt de fleste byer og kan derfor være hurtigt fremme i hele landet.

Patruljevagt til erhverv

Vores patruljevagter kan varetage mange opgaver for din virksomhed. De kan blandt andet:

  • Køre på alarmer
  • Mindske skader ved indbrud
  • Føre tilsyn & åbne af din virksomhed eller indkøbscenter
  • Til- og frakoble dit alarmsystem
  • Udføre ind-/udlukning af personale og leverandører

Hvordan hjælper vores patruljevagter i kommunerne?

Flere danske kommuner har valgt Securitas som sikkerhedsleverandør, og her er vores patruljevagter en vigtig del af den samlede løsning. Ud over at rykker ud, hvis uheldet skulle være ude, så løser de også rigtigt mange andre vigtige opgaver:

  • Patruljevagterne kontrollerer, at alarmsystemerne er korrekt tilsluttede i kommunens bygninger og ejendomme, fx på skoler.
  • Vagterne holder øje med kommunens områder og rapporterer bl.a. om ødelagte busstoppesteder og huller i vejen.
  • Når vores vagter kører rundt, holder de øje med, at der ikke bliver begået hærværk på kommunens ejendom. De opløser også større grupperinger af fx unge, hvis de befinder sig på kommunens ejendom efter lukketid.
  • Hvis beboere i kommunernes udlejningsejendomme skulle mangle strøm, opleve vandskader, tilstoppede kloaker eller andet, kan vores patruljevagter reagere udenfor kommunens normale åbningstid.
  • Hvis en kommune i forvejen har en aftale med Securitas, kan vores patruljevagter hjælpe med at løfte ældre, der er faldet i eget hjem. Fordi vi alligevel er i området, er vi hurtigt fremme, og jeres personale undgår arbejdsskader.
Læs mere om løft af ældre

Hvor kører vores patruljevagter henne?

Vores patruljevagter kører i hele landet, og vi har vagter tilstede i langt de fleste byer. Derudover har vi over 17 driftskontorer i hele landet, hvor vores vagter kører ud fra. Du kan finde dit nærmeste driftskontor her.

Find nærmeste vagt her

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede