Patruljevagt

Dag og nat kører Securitas´ patruljevagter på de danske veje for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og kommuner. Som et af Danmarks største sikkerhedsfirmaer er vores patruljevagter til stede i hele landet, døgnet rundt. Vores patruljevagter kan dog meget mere end at rykke ud på alarmer. Og det kan du læse om her.

Hvad er en patruljevagt?

Med over 135 biler på de danske veje, skaber Securitas´ patruljevagter tryghed i virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vores erfarne og hurtige team af patruljevagter er trænet til at holde øje med, at alt er, som det skal være, og til at reagere hurtigt, når dét ikke er tilfældet. Vores patruljevagter kan både bruges i klassisk forstand til at holde ubudne gæster på afstand, eller rykke ud hvis uheldet er ude, men de kan også hjælpe med at få dagligdagen til at løbe rundt i din virksomhed eller kommune. Patruljevagterne kan blandt andet være dem, som sørger for, at der altid er låst af og slukket lys når arbejdsdagen er forbi.

Vil du vide mere om vores patruljevagt? Kontakt os her

Vores patruljevagter rykker hurtigt ud

Vores patruljevagter er hurtigt fremme, når din alarm går. På grund af en effektiv organisation og et bredt, landsdækkende beredskab af vagtbiler er responstiden for vores patruljevagter imponerende lav. Vi har patruljevagter, der kører i langt de fleste byer og kan derfor være hurtigt fremme i hele landet.

Hvad kan Securitas’ patruljevagter hjælpe med?

Alarmreaktion

Går din alarm, så reagerer vores alarmpatrulje prompte. Vores Kontrolcentral sikrer, at signalet fra din alarm bliver sendt ud til den nærmeste patruljevagt, så vi kan være fremme ved din virksomhed hurtigst muligt.

Læs mere om vores alarmpatrulje

Mindsker skader ved indbrud

Rigtigt ofte kan vores patruljevagter nå frem så hurtigt, at de kan forhindre et indbrud. Men ankommer vores vagtbiler efter, at tyven er forsvundet igen, så sikrer vores vagter, at din virksomhed ikke står ubeskyttet hen.

Tilsyn

Vi passer på din virksomhed om natten, i weekenderne, i ferierne og alle andre tidspunkter, du ønsker. Vores patruljevagter kan gå op til flere vagtrunder hos din virksomhed i løbet af et døgn og bl.a. tjekke, at døre og vinduer ikke står åbne, at lyset er slukket, at kaffemaskiner og andet elektronik er koblet fra, at alarmen er korrekt tilkoblet, og at der ikke er uønskede personer på området.

Til- og frakobling af dit alarmsystem

Har du mange forskellige ansatte, der kommer som de første eller går som de sidste, så kan det være kompliceret at oplære alle i korrekt brug af jeres alarmsystem. Vores patruljevagter kan hjælpe ved at slutte alarmerne til, når de sidste er gået hjem om aftenen, og slå dem fra igen, før de første møder næste morgen.

Åbning af din virksomhed eller indkøbscenter

Vores patruljevagter kan skabe tryghed og sikkerhed ved at assistere jeres ansatte under åbningen af din virksomhed eller dit indkøbscenter. Hvis du ønsker det, kan vores vagter også åbne din virksomhed selv.

Ind-/udlukning af personale og leverandører

Kommer der mennesker i din virksomhed døgnet rundt, også efter jeres reception er lukket, så kan vores patruljevagter hjælpe med at lukke dine gæster ind og ud. Kommer de på faste tidspunkter, kan vi planlægge det, så patruljevagten foretager et tilsyn på samme tidspunkt.

Andre opgaver

I samarbejde med en af vores sikkerhedskonsulenter fastlægger du selv opgaverne for vores patruljevagter. Går vi et tilsyn hos dig, kan vi hjælpe med alskens mindre opgaver som fx at hejse eller nedtage flag, holde øje med dit fyr og tage imod leverancer.

Hvordan hjælper vores patruljevagter i kommunerne?

Flere danske kommuner har valgt Securitas som sikkerhedsleverandør, og her er vores patruljevagter en vigtig del af den samlede løsning. Ud over at rykker ud, hvis uheldet skulle være ude, så løser de også rigtigt mange andre vigtige opgaver:

  • Patruljevagterne kontrollerer, at alarmsystemerne er korrekt tilsluttede i kommunens bygninger og ejendomme, fx på skoler.
  • Vagterne holder øje med kommunens områder og rapporterer bl.a. om ødelagte busstoppesteder og huller i vejen.
  • Når vores vagter kører rundt, holder de øje med, at der ikke bliver begået hærværk på kommunens ejendom. De opløser også større grupperinger af fx unge, hvis de befinder sig på kommunens ejendom efter lukketid.
  • Hvis beboere i kommunernes udlejningsejendomme skulle mangle strøm, opleve vandskader, tilstoppede kloaker eller andet, kan vores patruljevagter reagere udenfor kommunens normale åbningstid.
  • Vores patruljevagter kan være behjælpelige ved ad hoc-opgaver såsom åbning og lukning af arrangementer.

Securitas CARE - hjælp til løft i kommunerne

Hvis en kommune i forvejen har en aftale med Securitas, kan vores patruljevagter hjælpe med at løfte ældre, der er faldet i eget hjem. Fordi vi alligevel er i området, er vi hurtigt fremme, og jeres personale undgår arbejdsskader.

Læs mere om Securits Løft

Nem rapportering

Hvad enten det er et åbent vindue, en fejlalarm eller et decideret indbrud, så noterer vores patruljevagter alle hændelser i løbet af deres vagt i vores system. Det generer automatisk en daglig rapport til jer, som I let kan tilgå via mail eller app på telefonen.

Én fast kontaktperson

Som kunde hos Securitas får du tildelt et fast team og én fast kontaktperson, som altid tager telefonen, når du ringer. Det betyder også, at du altid taler med nogen, der kender til lige præcis din virksomhed eller kommune.

Hvor kører vores patruljevagter henne?

Vores patruljevagter kører i hele landet, og vi har vagter tilstede i langt de fleste byer. Derudover har vi over 17 driftskontorer i hele landet, hvor vores vagter kører ud fra. Du kan finde dit nærmeste driftskontor her.

 

Patruljevagt Sjælland

 Patruljevagt Jylland

 Patruljevagt Fyn

Patruljevagt København Patruljevagt Aalborg Patruljevagt Odense
Patruljevagt Nordsjælland Patruljevagt Aarhus Patruljevagt Svendborg
Patruljevagt Vestsjælland Patruljevagt Holstebro Patruljevagt Fåborg
  Patruljevagt Herning Patruljevagt Ringe
  Patruljevagt Horsens  
  Patruljevagt Randers  
  Patruljevagt Hjørring  
  Patruljevagt Frederikshavn  
  Patruljevagt Esbjerg  
  Patruljevagt Kolding  

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

 

Få én samlet sikkerhedsløsning hos Securitas

Securitas er ikke bare Danmarks største vagtleverandør, men derimod din professionelle sikkerhedspartner, der leverer hele pakken på tværs af vagter, alarmer, overvågning og meget mere. Det betyder også, at vi kan sammensætte vores sikkerhedsløsninger ud fra dine behov, så du får mest muligt tryghed for pengene. Er du interesseret i at tale med en af vores sikkerhedskonsulenter om hvordan, vi kan hjælpe lige netop din virksomhed, så kontakt os her. Du kan også læse mere om vores forskellige sikkerhedsprodukter herunder.