Skip to main content

Patruljevagt til virksomheder og kommuner

Dag og nat kører Securitas´ patruljevagter på de danske veje for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og kommuner. Som et af Danmarks største sikkerhedsfirmaer er vores patruljevagter til stede i hele landet, døgnet rundt. Vores patruljevagter kan dog meget mere end at rykke ud på alarmer. Og det kan du læse om her.

Vagt og vagtbil

Hvorfor skal jeg vælge patruljevagt?

Med over 135 biler på de danske veje, skaber Securitas´ patruljevagter tryghed i virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vores erfarne og hurtige team af patruljevagter er trænet til at holde øje med, at alt er, som det skal være, og til at reagere hurtigt, når dét ikke er tilfældet. Vores patruljevagter kan både bruges i klassisk forstand til at holde ubudne gæster på afstand, eller rykke ud hvis uheldet er ude, men de kan også hjælpe med at få dagligdagen til at løbe rundt i din virksomhed eller kommune. Patruljevagterne kan blandt andet være dem, som sørger for, at der altid er låst af og slukket lys når arbejdsdagen er forbi.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
 • Alarmpanel på væg
  Alarmpanel
 • Bevægelsessensor hænger på væg
  Bevægelsessensor
 • Overfaldsalarm monteret under bord
  Overfaldsalarm
 • Røgmelder hænger i loft
  Røgmelder
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
 • Videokamera til indendørsvideoovervågning
  Videoovervågning indendørs
 • 360 graders dome kamera i undedørsmiljø
  360 graders kamera
 • Videoovervågningskamera installeret udendørs
  Videoovervågning udendørs
 • Skilt på dør der angiver at der overvåges med video på stedet
  Tydelig skiltning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
 • To operatører arbejder på kontrolcentralen
  1. Kontrolcentralen modtager alarm
 • Kvindelig operatør på kontrolcentralen
  2. Vi kontakter din virksomhed
 • Mandelig operatør på kontrolcentralen
  3. Operatøren sender vagtpatruljen
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
 • Vagtbil parkeret i et havnemiljø
  1. Vores patruljevagt rykker ud, når alarmen går
 • Vagt taler i radio foran sin vagtbil
  2. Vores vagt sikrer din virksomhed
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
 • Vagt står ved bil
  Tryghedsvagt
 • Smilende vagt
  Servicevagt
 • Centervagt på runde i centret
  Centervagt
 • Strøgvagt går på gågaden
  Strøgvagt
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
 • Brandslukker hænger på en væg
  Brandslukker
 • Vagt tilser brandslukker
  Vi udfører årligt serviceeftersyn af slukkere
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
 • Førstehjælpskasse på bord
  Førstehjælpskasse
 • CardiAid hjertestarter
  Hjertestarter
 • Førstehjælpskursus i brug af hjertestarter
  Førstehjælpskursus

Patruljevagt til virksomheder

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også efter lukketid. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går. Patruljevagterne er altid årvågne, når de er på vagt og kan derfor fx lukke vinduer og døre eller opdage vandskader inden de når at udvikle sig, og dermed spare din virksomhed for unødvendige omkostninger.

Sikkerhedsvagt

Patruljevagt til virksomheder

Vores patruljevagter kan varetage mange opgaver for din virksomhed. De kan blandt andet:

 • Køre på alarmer
 • Mindske skader ved indbrud
 • Føre tilsyn & åbne af din virksomhed eller indkøbscenter
 • Til- og frakoble dit alarmsystem
 • Udføre ind-/udlukning af personale og leverandører
Patruljevagt står ved bil

Få en løsning, der passer til jer

Er du interesseret i en løsning med patruljevagt? Vi skræddersyer vores aftaler, så du får den sikkerhedsløsning, du har brug for. Det kan fx være en patruljevagt, der kommer og åbner og lukker din virksomhed dagligt. Men det kan også være, at du egentlig leder efter en samlet alarmløsning, hvor vores patruljevagter kører ud, hvis din alarm går. Vi kan hjælpe med alt fra de helt store til de helt små løsninger.

Patruljevagt med lommelygte går runde om aftenen

Læs mere om patruljevagter

Vores patruljevagter er dem, der rykker ud, når alarmen går, og derfor ved de rigtigt meget om, hvad der skal til for at skabe tryghed hos kunderne. På vores blog kan du læse mere om, hvorfor en patruljevagt gør en forskel for din virksomheds sikkerhedsniveau, samt hvad du selv kan gøre for at undgå fejlalarmer og dermed unødvendige besøg fra patruljevagten.

Patruljevagt til kommuner

Vores patruljevagter er en vigtig del af den sikkerhedsløsning, vi leverer til mange danske kommuner. Patruljevagten kan udføre en bred vifte af opgaven ud fra kommunens behov.

Patruljevagt taler med patient og plejepersonale

Hvordan hjælper vores patruljevagter i kommunerne?

Flere danske kommuner har valgt Securitas som sikkerhedsleverandør, og her er vores patruljevagter en vigtig del af den samlede løsning. Ud over at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude, så løser de også rigtigt mange andre vigtige opgaver:

 • Patruljevagterne kontrollerer, at alarmsystemerne er korrekt tilsluttet i kommunens bygninger og ejendomme, fx på skoler.
 • Vagterne holder øje med kommunens områder og rapporterer bl.a. om ødelagte busstoppesteder og huller i vejen.
 • Når vores vagter kører rundt, holder de øje med, at der ikke bliver begået hærværk på kommunens ejendom. De opløser også større grupperinger af fx unge, hvis de befinder sig på kommunens ejendom efter lukketid.
 • Hvis beboere i kommunernes udlejningsejendomme skulle mangle strøm, opleve vandskader, tilstoppede kloaker eller andet, kan vores patruljevagter reagere udenfor kommunens normale åbningstid.
 • Hvis en kommune i forvejen har en aftale med Securitas, kan vores patruljevagter hjælpe med at løfte ældre, der er faldet i eget hjem. Fordi vi alligevel er i området, er vi hurtigt fremme, og jeres personale undgår arbejdsskader.

Læs om tryghedsvagter

Vores patruljevagter kan udføre en bred vifte af tryghedsskabende opgaver i kommunen, men kommunerne har i sommeren 2023 fået mulighed for gennem en treårig forsøgsordning at ansætte tryghedsvagter til at sikre roen og trygheden for kommunens borgere. Du kan læse mere om vores tryghedsvagter her.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får i forbindelse med vores patruljevagter.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede