Skip to main content

Patruljevagt til virksomheder og kommuner

Dag og nat kører Securitas´ patruljevagter på de danske veje for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og kommuner. Som et af Danmarks største sikkerhedsfirmaer er vores patruljevagter til stede i hele landet, døgnet rundt. Vores patruljevagter kan dog meget mere end at rykke ud på alarmer. Og det kan du læse om her.

Vagt og vagtbil

Hvorfor skal jeg vælge patruljevagt?

Med over 135 biler på de danske veje, skaber Securitas´ patruljevagter tryghed i virksomheder og kommuner i hele Danmark. Vores erfarne og hurtige team af patruljevagter er trænet til at holde øje med, at alt er, som det skal være, og til at reagere hurtigt, når dét ikke er tilfældet.

Vores patruljevagter kan både bruges i klassisk forstand til at holde ubudne gæster på afstand, eller rykke ud hvis uheldet er ude, men de kan også hjælpe med at få dagligdagen til at løbe rundt i din virksomhed eller kommune. Patruljevagterne kan blandt andet være dem, som sørger for, at der altid er låst af og slukket lys når arbejdsdagen er forbi. 

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Patruljevagt til virksomheder

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også efter lukketid. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går. Patruljevagterne er altid årvågne, når de er på vagt og kan derfor fx lukke vinduer og døre eller opdage vandskader inden de når at udvikle sig, og dermed spare din virksomhed for unødvendige omkostninger.

Sikkerhedsvagt

Patruljevagt til virksomheder

Vores patruljevagter kan varetage mange opgaver for din virksomhed. De kan blandt andet:

  • Køre på alarmer
  • Mindske skader ved indbrud
  • Føre tilsyn & åbne af din virksomhed eller indkøbscenter
  • Til- og frakoble dit alarmsystem
  • Udføre ind-/udlukning af personale og leverandører
Patruljevagt står ved bil

Få en løsning, der passer til jer

Er du interesseret i en løsning med patruljevagt? Vi skræddersyer vores aftaler, så du får den sikkerhedsløsning, du har brug for. Det kan fx være en patruljevagt, der kommer og åbner og lukker din virksomhed dagligt. Men det kan også være, at du egentlig leder efter en samlet alarmløsning, hvor vores patruljevagter kører ud, hvis din alarm går. Vi kan hjælpe med alt fra de helt store til de helt små løsninger.

Patruljevagt med lommelygte går runde om aftenen

Læs mere om patruljevagter

Vores patruljevagter er dem, der rykker ud, når alarmen går, og derfor ved de rigtigt meget om, hvad der skal til for at skabe tryghed hos kunderne. På vores blog kan du læse mere om, hvorfor en patruljevagt gør en forskel for din virksomheds sikkerhedsniveau, samt hvad du selv kan gøre for at undgå fejlalarmer og dermed unødvendige besøg fra patruljevagten.

Patruljevagt til kommuner

Vores patruljevagter er en vigtig del af den sikkerhedsløsning, vi leverer til mange danske kommuner. Patruljevagten kan udføre en bred vifte af opgaven ud fra kommunens behov.

Patruljevagt taler med patient og plejepersonale

Hvordan hjælper vores patruljevagter i kommunerne?

Flere danske kommuner har valgt Securitas som sikkerhedsleverandør, og her er vores patruljevagter en vigtig del af den samlede løsning. Ud over at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude, så løser de også rigtigt mange andre vigtige opgaver:

  • Patruljevagterne kontrollerer, at alarmsystemerne er korrekt tilsluttet i kommunens bygninger og ejendomme, fx på skoler.
  • Vagterne holder øje med kommunens områder og rapporterer bl.a. om ødelagte busstoppesteder og huller i vejen.
  • Når vores vagter kører rundt, holder de øje med, at der ikke bliver begået hærværk på kommunens ejendom. De opløser også større grupperinger af fx unge, hvis de befinder sig på kommunens ejendom efter lukketid.
  • Hvis beboere i kommunernes udlejningsejendomme skulle mangle strøm, opleve vandskader, tilstoppede kloaker eller andet, kan vores patruljevagter reagere udenfor kommunens normale åbningstid.
  • Hvis en kommune i forvejen har en aftale med Securitas, kan vores patruljevagter hjælpe med at løfte ældre, der er faldet i eget hjem. Fordi vi alligevel er i området, er vi hurtigt fremme, og jeres personale undgår arbejdsskader.

Læs om tryghedsvagter

Vores patruljevagter kan udføre en bred vifte af tryghedsskabende opgaver i kommunen, men kommunerne har i sommeren 2023 fået mulighed for gennem en treårig forsøgsordning at ansætte tryghedsvagter til at sikre roen og trygheden for kommunens borgere. Du kan læse mere om vores tryghedsvagter her.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får i forbindelse med vores patruljevagter.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.