Skip to main content

Artikler & viden

Her på siden kan du finde gode råd og artikler om sikkerhed til virksomheder på tværs af brancher og emner. Blive klogere på, hvad der er vigtigt i en sikkerhedsløsning, og hvordan du vælger den rette løsning til din virksomhed ved at læse med her.

 • Vil du også gerne have tilfredse og trygge medarbejdere?

  Føler alle i din virksomhed sig trygge? Når du tager dig af dine medarbejderes sikkerhed, er det ret sandsynligt, at de også tager sig bedre af din virksomhed. Og hvis du sørger for, at der ikke sker noget, kan de fokusere på at passe deres arbejde. Bliv klogere på forholdet mellem medarbejdertilfredsheden og sikkerheden i din virksomhed.

  Læs mere
 • Vi står for sikkerheden, mens du fokuserer på din forretning

  Vækst er en del af alle virksomheders DNA. Men hvordan skaber du en succesfuld virksomhed, når du samtidig skal sikre, at der ikke sker den noget? Vi rådgiver dig med et hurtigt overblik over de vigtigste regler, du skal have styr på. For dit fokus bør ligge på at vækste din forretning og ikke på drift af sikkerhed.

  Læs mere
 • Sådan vælger du den rette sikkerhed til mindre virksomheder

  At have en virksomhed er som at have et lille barn – al din tid bliver brugt på at få den til at vokse. Med en samlet sikkerhedsløsning lader vi dig fokusere på det, der betyder mest for dig. Men hvordan finder du den sikkerhedsløsning, der passer til dine behov? Vi guider dig til, hvordan du vælger den rette løsning til din virksomhed.

  Læs mere
 • Securitas gør det nemt at føle sig tryg

  Har du brug for at få set på sikkerheden i virksomheden? Kameraer, tyverialarmer, kurser og brandsikkerhed er bare nogle af de løsninger, der kan være behov for i din virksomhed. Virker det lidt uoverskueligt? Så få dig en sikkerhedspartner, som hjælper jer hele vejen gennem processen og gør det meget nemmere at øge trygheden.

  Læs mere
 • Sådan øger en patruljevagt virksomhedens sikkerhed

  Mange forbinder vagter med dørmænd eller fasttilknyttede vagter. For mindre virksomheder er det dog ikke altid en økonomisk holdbar løsning. Men ønsker du at supplere din alarmløsning med mere vagttilstedeværelse, kan en patruljevagtsløsning måske være det rette valg for din virksomhed.

  Læs mere
 • Guide: sådan reagerer du, når alarmen går igang

  Uanset, om det er alvor eller bare falsk alarm, kan det føles ubehageligt, når tyverialarmen går i dine lokaler. Men du skal ikke bekymre dig. Har du styr på, hvad der skal ske, hvis alarmen går i gang, kan du trygt stole på, at dine sikkerhedsløsninger fungerer, som de skal. Læs med nedenfor og lær processen trygt at kende.

  Læs mere
 • Så nemt er det at købe sikkerhedsløsninger fra SecuritasPro

  Alarmer og sikkerhedsløsninger involverer ikke bare avanceret teknik, men også mange tanker og overvejelser. Som kunde hos Securitas er det heldigvis ikke så besværligt. Vi har lang erfaring i at arbejde med mindre virksomheder og kan anbefale og implementere løsninger, der passer til dine unikke behov og forudsætninger.

  Læs mere
 • Styrk sikkerheden for dine medarbejdere, der arbejder alene

  Hver dag udsættes personer, der arbejder alene, for en vis risiko. Vold, kriminalitet og arbejdsulykker er mulige farer, og personer, der arbejder alene, er altid lidt mere udsatte, end hvis man er flere sammen. Her gennemgår vi forskellige trin, du kan fokusere på, hvis du vil øge sikkerheden for ansatte, der udfører arbejdet alene.

  Læs mere
 • Alt fra overfaldsalarm til kameraovervågning

  Sikkerheden er vigtig på arbejdspladsen. Dine medarbejdere skal føle sig trygge på deres arbejde døgnet rundt uanset opgave og placering. Men hvordan sikrer du det? Her kan du læse, hvad du kan gøre for at skabe en sikker arbejdsplads med trygge medarbejdere.

  Læs mere
 • Covid-19 - Sådan sikrer du din virksomhed i pandemitider

  Har du tilpasset virksomhedens forretningsmodel til den nye kundeadfærd og de ændrede arbejdsmetoder efter pandemiens start?  Glem ikke, at ændringerne også påvirker jeres behov for sikkerhed. Så få styr på, om du har, hvad der kræves af cybersikkerhed, alarmer og kameraovervågning. Her er tjeklisten, der gør virksomheden mere sikker i pandemitider

  Læs mere
 • Hvem pustede lysene ud? Glem ikke sikkerheden til jul

  I julen skal der være ro på og tid til at slappe af. Men er du virksomhedsejer, kan dine bekymringer for virksomheden måske påvirke julestemningen. Tag et kig på sikkerheden før du går på juleferie, så du har ro i sindet, inden silden kommer på bordet. Her er vores bedste sikkerhedstips til julen.

  Læs mere
 • Har du styr på sikkerheden i din virksomhed?

  Hvor skal du starte, når du gerne vil forbedre sikkerheden på arbejdspladsen? Her er listen til dig, der vil gøre noget alvorligt ved din virksomheds sikkerhed.

  Læs mere