Skip to main content

Brand

De første 5 minutter har du mulighed for indflydelse på brandudviklingen, og herefter vil branden formentligt være ude af kontrol. Derfor er det helt essentielt, at du og dine medarbejdere har det rette udstyr – som fungerer, og som alle på arbejdspladsen kan betjene – placeret de rette steder.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Brandsikring

Vi har stor erfaring med brandsikring, og det afspejler sig i vores services. Vi er erfarne, men vi står aldrig stille. Vi er altid på udkig efter det nyeste og bedste udstyr, så din virksomhed får den stærkeste brandsikring, som samtidigt styrker trygheden på jeres arbejdsplads. Du kan læse mere om vores services og sortiment af brandmateriel og brandsikringsudstyr her. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om dine specifikke ønsker og behov.

Læs mere om brandsikring

Brandkursus

Det er altafgørende at være opdateret på brandbekæmpelse, hvis en medarbejder pludseligt falder om, eller der udbryder brand på arbejdspladsen. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vores certificerede instruktører har mange års erfaring og tilrettelægger undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige typer af kurser.

Læs mere om vores kurser

Brandanlæg

Brande opstår pludseligt og udvikler sig eksplosivt, og derfor kan det være altafgørende, at din virksomhed har et brandanlæg. Et anlæg kan sikre, at en opstået brand opdages tidligst muligt – og kan alarmere medarbejderne i bygningen og sende signal til Brandvæsnet. Hvis ikke branden bliver opdaget i tide, kan det have store konsekvenser.

Læs mere om vores brandanlæg

Beredskabsplanlægning

Beredskabsplanlægning er relevant for alle typer af virksomheder og organisationer – offentlige såvel som private. Med vores hjælp kan du allerede i dag igangsætte en beredskabsplanlægning for din virksomhed. Her definerer vi sammen de interne mål, regler og procedurer for, hvordan du og dine medarbejdere helt konkret håndterer potentielle krise- og nødsituationer på arbejdspladsen. Læs mere og start din planlægning sammen med os her.

Læs mere om beredskabsplanlægning

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede