Skip to main content

Services og tjenester til installatører

Vi har haft et tæt samarbejde med store såvel som små installatører i mange år, og vi ved, at det er den unikke kombination af god service, gode produkter og god personlig kontakt, der gør forskellen.

Dine kunder er i trygge hænder hos os

Dine kunder er i trygge hænder hos os. Vælger du at indgå et samarbejde med Securitas, ved at benytte vores alarmpatrulje og/eller vores Kontrolcentral, så kan du regne med, at vi passer godt på dine kunder. Vi har et landsdækkende alarmberedskab og en politigodkendt kontrolcentral.

Kontakt salgsafdelingen
To mænd står foran et bord og har en dialog om deres sikkerhedsbehov

Hvad tilbyder vi?

Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi tilbyder sikkerhedsløsninger lige fra A til Z. For dig som installatør, er det særligt vores kontrolcentral, alarmpatrulje og call center, der er mest interessant. Men vores øvrige ydelser som fx fastvagt, receptionister, sikkerhedskurser mv., er også ydelser, du som installatør kan sælge videre til dine egne kunder.

  • Kontrolcentral
  • Alarmpatrulje
  • Call Center
  • Sikkerhedsrådgivning
  • Vores udvalg af andre vagtydelser

Vores ydelser til installatører

Læs mere om vores udvalg af ydelser, du som installatør kan gøre brug af hos Securitas. Vi tilbyder bl.a. opkobling af dine kunders sikringsløsninger til vores kontrolcentral, landsdækkende alarmpatrulje, call center og mange andre vagtydelser, du som installatør kan have gavn af at benytte.

Landsdækkende patruljevagt med hurtige udrykningstider

Vi har patruljevagter i hele landet og kan prale af Danmarks hurtigste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Så vil du sikre dine kunder hurtig respons, når alarmanlægget går, så lav en aftale med vores alarmpatrulje.

Læs mere om patruljevagt
En Securitas patruljebil på en vej i et havneområde taget i fugleperspektiv

Imponerende lave behandlingstider

Vi ved, at hvert sekund tæller, når alarmen går, og derfor bruger vi også færrest muligt af dem, når vi behandler indgående alarmsignaler. Faktisk er vores gennemsnitlige behandlingstid imponerende lav, takket være den moderne teknologi og de rutinerede operatører.

En mobiltelefon holdes i en hånd inde i en bil

Salgstræning og produktuddannelse

Vi tilbyder at oplære vores installatørkunder i vores produktportefølje og effektive salgsteknikker, så du kan tilbyde dine kunder en endnu bredere vifte af sikkerhedsløsninger. Der er også mulighed for at få adgang til Securitas’ egne salgsmaterialer.

Et samarbejde, der betaler sig

Vi har indført et attraktivt bonusprogram for de installatører, der er interesseret i at arbejde tættere sammen med Securitas. Fx er der mulighed for vækstbonus, henvisningsbonus og bonus for større aftaler. Samtidig anvender vi vores samarbejdspartnere til større og mindre installations- og serviceopgaver. For selvom vi sælger tekniske sikkerhedsløsninger til vores kunder, så er vi ikke selv installatører. Det bruger vi vores installatørsamarbejdspartnere til. Vil du høre mere om vores samarbejdsprogram, så kontakt os.

Kontakt os her

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.