Skip to main content

Kontrolcentraltjeneste til installatører

Hos Securitas' kontrolcentral er vi døgnet rundt klar til at hjælpe vores kunder – og dine kunder. Vores dygtige og vagtuddannede operatører klarer alt fra en hurtig afmelding til en hurtig udrykning, så dine kunder kan føle sig trygge og sikre. Når du vælger Securitas som kontrolcentral, får du altid et højt serviceniveau fra vores fagligt dygtige operatører.

Alarmoperatør fra Securitas overvåger kameraskærme i realtid.

Imponerende lave behandlingstider

Vi ved, at hvert sekund tæller, når alarmen går, og derfor bruger vi også færrest muligt af dem, når vi behandler indgående alarmsignaler. Faktisk er vores gennemsnitlige behandlingstid imponerende lav, takket være den moderne teknologi og de rutinerede operatører. Samtidig sidder vores servicemindede personale klar til at hjælpe vores installatørkunder med alt fra at oprette kunder og forholdsordre til at bruge vores overskuelige selvbetjeningsløsning. Vi kan bl.a. håndtere:

 • AIA/ABA-opkoblinger
 • Videoovervågning og fjernvagt
 • CTS-, teknik-, og kølealarmer
 • Overfaldsalarmer og nødkald
 • Elevatoralarmer og meget mere
Operatør på Securitas kontrolcentral sidder foran nogle videoskærme og taler i en mikrofon

En højteknologisk kontrolcentral i konstant udvikling

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører tilbyder vi langt de fleste services indenfor sikkerhed, også for vores installatørkunder. Som installatør ønsker du at være i stand til at tilbyde dine kunder de mest moderne løsninger. Takket være vores størrelse, har vi muligheden for hele tiden at investere i at følge med markedet og de forventninger, vores installatørkunder har til en kontrolcentral.

Når du vælger en af Danmarks største sikkerhedsleverandører som Kontrolcentral, har du muligheder for langt mere. Vi tilbyder en bred vifte af services, og vi udvider løbende udbuddet i takt med efterspørgslen fra vores andre installatørkunder.

Flere operatører fra Securitas sidder på en række på kontrolcentralen

AIA/ABA-opkoblinger

Vi kan overvåge alt fra små sikkerhedsløsninger i private hjem til omfattende løsninger hos helt store virksomheder. Skulle en alarm gå, reagerer vores operatører hurtigt og professionelt ift. den forholdsordre, du har aftalt med din kunde. Teknologisk kan du koble næsten alle former for tekniske systemer til kontrolcentralen, uanset om det er ældre analoge systemer eller højteknologiske cloud-baserede løsninger. Vi understøtter bl.a.:

 • Understøttelse af alle gænge protokoller
 • SIA / SIA-HEX / Contact ID / m.fl.
 • Analog, IP, GPRS, TDC Alarmnet m.fl.
 • Dual-transmissioner og alarmverificering
 • Alarmrapporteringer
Operatører på Securitas kontrolcentral sidder og kigger på monitore med videovervågning

Videoovervågning

Vi kan overvåge alt fra små sikkerhedsløsninger i private hjem til omfattende løsninger hos helt store virksomheder. Skulle en alarm gå, reagerer vores operatører hurtigt og professionelt ift. den forholdsordre, du har aftalt med din kunde.

Vores kontrolcentral kan håndtere de fleste former for videoovervågningssystemer, så længe de er netværksbaserede. Ved at koble videoovervågning til kontrolcentralen, kan vi bl.a. hjælpe dig og dine kunder med:

 • Verificering af AIA/ABA alarmer
 • Videoledsagelse / Videoeskorte
 • Videotilsyn / Videorunderinger
 • Ind-/udlukning
En biometrisk kortlæser fra Securitas monteret på en væg

Teknik- og kølealarmer

Vi overvåger også signaler fra en række forskellige CTS-, teknik- og køleanlæg. Det kan være udstyr som fx frysere og kølediske i butikker og supermarkeder, men også teknikanlæg på datacentre eller inden for hospitalssektoren. Vores alarmbehandlingssystemer kan hurtigt kende forskel de forskellige tekniske typer af alarmer, så der altid sikres en hurtig reaktion ved nedbrud. Vi kan fx hjælpe dig og dine kunder med overvågning af:

 • Frysere og kølediske
 • UPS- og nødstrømsanlæg
 • CTS-anlæg
Nærbillede af et assistancetryk fra Securitas

Assistancetryk og overfaldsalarmer

Vi overvåger alle former for assistancetryk, nødkald og overfaldsalarmer. Lige fra bærbare assistancetryk til fx butiksansatte, nødkald til ældre, der er faldet i eget hjem og til fastmonterede overfaldsalarmer i fx banker eller andre udsatte virksomhedstyper. Du og dine kunder kan med ro i maven koble dine løsninger til vores kontrolcentral, hvor du er altid får en hurtig, effektiv og professionel behandling af alarmen.

Mandlig sikkerhedsofficer står ved en elevator og observerer folk, der går forbi

Elevatoralarmer

Vi har mangeårig erfaring med håndtering af elevatoralarmer for både store og små kunder. Vores kontrolcentral understøtter alle de gængse transmissionsformer og tekniske anlæg, så assistancen altid kun et tryk væk, hvis der opstår problemer med en elevator. Vores operatører forstår vigtigheden af at berolige fastsiddende personer, mens de tilkalder den fornødne assistance.

Moderne teknologi gør forskellen

Vi stræber hele tiden efter at kunne levere den bedste og mest moderne kontrolcentralydelse. Derfor arbejder vi med systemer, der er fremtidssikrede, og som fungerer sammen med de alarmer, systemer og overvågningskameraer, der er på markedet både i dag og i morgen. 

 

Fleksibel selvbetjeningsløsning

Vi ved, at du som installatør har behov for let og hurtigt at kunne ændre forholdsordre, skifte kodeord og foretage praktiske justeringer i dine opkoblinger. Med vores fleksible selvbetjeningsløsninger MASweb og MASmobile kan du det hele – og meget mere. I selvbetjeningsløsningerne klarer du let de mest almindelige opgaver, men lærer du systemerne godt at kende, kan du løse en hel stribe mere komplicerede opgaver samtidig. Læs mere om mulighederne for selvbetjening her.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Mere for vores installatørkunder

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører tilbyder vi langt de fleste services indenfor sikkerhed, også for dig som installatør. Her kan du læse mere om nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.