Skip to main content

Kontakt udbudsafdelingen

Skal I sætte jeres sikkerhedsløsning i udbud, og vil I have et tilbud på en kvalitetsløsning fra en af Danmarks største sikkerhedsleverandører? Så send dit udbud til vores udbudsafdeling.

Securitas white paper brochure mockup

Vil du gerne sende dit udbudsmateriale til os?

Har din virksomhed et udbud, som du gerne vil have en af Danmarks største sikkerhedsleverandører til at deltage i? Så kan du altid sende dit materiale til vores udbudsafdeling, som hurtigt vil hjælpe dig videre.

Udbudsmateriale kan sendes til

Jimmy Krebs
Salgs- og marketingdirektør
Tlf.: +45 2338 5660
E-mail: jimmy.krebs@securitas.dk

Broch

Har du brug for sparring til udformningen af dit udbud?

Er du i gang med at planlægge et udbud af dit sikkerhedsbehov, og ønsker du den højeste kvalitet fra en af Danmarks mest pålidelige sikkerhedsleverandører? Så står vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Vi er ikke kun en af Danmarks førende sikkerhedsleverandører, men også en pålidelige partner i udformningen af det perfekte udbud. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at du får den mest omkostningseffektive og moderne sikkerhedsløsning, uden at gå på kompromis med din sikkerhed og tryghed.

Vores udsbudsafdeling kan rådgive dig gennem hele processen, og vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan kontakte vores call center på +45 4343 4388 for at få svar på generelle spørgsmål.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.