Skip to main content

Kontakt salgsafdelingen

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 7226 8310, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at vide mere om vores services.

Ring til os
Tre personer i et udendørsmiljø

Vi hjælper dig med at løse dit sikkerhedsbehov

Få professionel rådgivning fra vores sikkerhedseksperter. Kontakt vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at forstå dine sikkerhedsrisici og sammensætte den rigtige løsning, der matcher både dit behov og dit budget.

Udfyld formularen her på siden, så vil vores salgsafdeling vende hurtigt tilbage til dig. Du kan også ringe eller skrive til os her:

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.