Skip to main content

Elektroniske sikringsløsninger til erhverv

Elektronisk sikring er en essentiel del af din virksomheds samlede sikkerhedsløsning. Securitas leverer alle typer for sikringsløsninger, lige fra tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning til bl.a. hostede løsninger og sikring mod trusler fra droner.

Person sidder ved bord og noterer

Hvilke tekniske løsninger tilbyder Securitas?

Som verdensleder inden for sikkerhedsteknologi, tjenester og ekspertise tilbyder vi integrerede sikkerhedsløsninger, der beskytter, forbinder og optimerer din virksomhed. Vi har egne, uddannede, montører og teknikere, der dækker hele landet – og som 24/7 står til rådighed, hvis der opstår problemer med teknikken. Du kan her se, hvilke tekniske services vi bl.a. tilbyder:

Adgangskontrol

Hvordan holder du styr på, hvem der kommer og går i din virksomhed? Med et professionelt adgangskontrolsystem kan du let administrere hvem, der har adgang, hvornår de har adgang og hvilke lokaler, de har adgang til.

Fordele ved at vælge adgangskontrol

Securitas leverer adgangskontrolløsninger til både store og små virksomheder, lige fra de simple til de større og avancerede systemer, og vi tilpasser altid systemet til din virksomheds krav og behov. Systemet dokumenterer og lagrer alle hændelser, så du altid har overblik over, hvor og hvornår dine gæster bevæger sig rundt på dit område. Du får her 4 fordele ved et adgangskontrolsystem:

 • Effektiv måde at kontrollere ind- og udgang på
 • Tildel forskellige rettigheder til forskellige personer
 • Kan integreres med øvrige systemer, som fx tyverialarm og video
 • Slip for udfordringerne med fysisk nøglehåndtering
Læs mere om adgangskontrol her

Varesikring

Elektronisk varesikring er en simpel og effektiv måde, hvorpå svind og tyveri kan reduceres.

4 fordele ved varesikring

Varesikringen giver alarm, hvis en vare forsøges fjernet fra din butik, uden der er betalt for den. I dag hjælper vi allerede med varesikring i både store fødevarekæder og i mindre uafhængige butikker, og vi kan derfor altid tilbyde dig effektive, skræddersyede værktøjer, der giver dig fuld kontrol over din butik og ikke mindst sikkerhed i hverdagen. Her får du 4 fordele ved elektronisk varesikring:

 • Alarmerer i tilfælde af butikstyveri
 • Præventivt mod butikstyveri
 • Kan udvides med dataanalyse som fx People Counting
 • Kan anvendes som indtrækker, da standerne kan brandes
Læs mere om varesikring

Tågesikring

Vi har mangeårig erfaring med tågesikring, som vi installerer og servicerer i en række forskellige typer af brancher. Lige fra detailbranchen, guldsmeden, banken eller logistikcentret.

Hvorfor skal jeg vælge tågesikring fra Securitas?

For effektivt at reducere risikoen for værditab, anbefaler vi installation af tågesikring - også kaldet sikkerhedståge. Tågesikringen aktiverer, når tyverialarmen aktiverer, og fylder hurtigt et rum op med en tæt tåge. På den måde reduceres udsynet kraftigt, så det er svært for gerningsmændene at finde rundt i lokalet. Mindre tid på stedet resulterer oftest i mindre værditab. Her er 3 fordele ved tågesikring fra Securitas:

 • Reducerer risikoen for værditab ved indbrud
 • Mulighed for at serieforbinde flere tågekanoner
 • Integration med tyverialarm
Læs mere om tågesikring

Gæsteregistrering

Securitas e-reception er en tablet med receptionsmodul, der kan opretholde serviceniveauet i din virksomhed døgnet rundt.

5 fordele ved gæsteregistring

Ved ankomst checker gæsten sig ind på skærmen og skriver, hvem de har en aftale med i virksomheden. Herefter får medarbejderen besked om gæstens ankomst, både på SMS og e-mail, hvorefter at han/hun kan hente gæsten i indgangen. Her får du 5 fordele ved gæsteregistrering:

 • Du kan administrere flere receptioner fra ét sted
 • Du kan fremsende kode til gæstenetværk og p-billet
 • Du kan registrere gæster på under 30 sek.
 • Du har mulighed for samkøring med adgangskortsystem
 • Det er billigere end en fysisk receptionist
Læs mere om e-reception her

Hostede Services

Få optimale Cloud-løsninger til din virksomhed med vores Hosted Services. Vores løsninger passer perfekt til kunder, der ønsker fleksibilitet, der ikke er mulig med traditionelle servermiljøer eller ikke har et dedikeret lokalt serverrum.

Digitale forbindelser visualiseret ved lilla lys i datacenter

3 fordele ved hostede services

Har din virksomhed høje krav til IT-sikkerheden, er Cloud-hosting et naturligt værn for at højne cybersikkerheden. Vores Hosted Services kan integreres med alle eksisterende applikationer, tilpasses til kundespecifikke krav og tilpasses både nuværende og fremtidige behov - noget, der ikke er muligt med almindelige end-to-end løsninger. Her er 3 fordele for din virksomhed ved hostede services:

 • Et sikkert eksternt servermiljø
 • Redundans af data
 • Sikker drift og avanceret overvågning

Andre tekniske løsninger

Vi har samlet et overblik over andre tekniske løsninger, som Securitas tilbyder.

 • Kombinér din tekniske løsning med:

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.