Skip to main content

Sikkerhedsløsninger til byggeri

Det kan være en stor udfordring at sikre en byggeplads. Hændelser som tyveri, uønsket indtrængen, personskader og mange andre faktorer kan påvirke og forsinke et byggeprojekt. Her på siden kan du læse mere om, hvordan Securitas kan hjælpe dig med at finde den rette sikkerhedsløsning til din byggeplads.

Hvorfor er sikring af din byggeplads vigtig?

Byggepladser er særligt sårbare over for forskellige sikkerhedsrisici, som kan resultere i tyveri, hærværk, indtrængen af ubudne gæster samt potentielle sundheds- og sikkerhedsfarer på pladsen.

Hos Securitas forstår vi betydningen af at beskytte din byggeplads og værdigenstande så som; udstyr, værktøjer og materialer. Vi hjælper dig med at løse nogle af de primære udfordringer, bl.a.:

·         Reducere risikoen for forsinkelser

·         Få styr på ind- og udgangskontrol på pladsen

·         Sikre din plads mod tyveri og hærværk

·         Skabe tryghed ved hjælp af fjernovervågning

·         Beskytte dine medarbejdere mod sikkerhedsrisici

 

Kvindelig Securitas-vagt på en byggeplads i high-vis vest kigger på sin mobiletelefon

Oftest anvendte sikkerheds- og sikringsløsninger

Dit byggeprojekt ændrer sig løbende i løbet af projektets levetid. Hos Securitas er vi med dig hele vejen, lige fra første spadestik og indtil projektet er afsluttet. Da sikkerhedsbehovet i løbet af projektet ændrer sig, kan det også være aktuelt at skalere dine sikringsydelser i takt med projektet.

De primære services for byggeriet kan fx omfatte:

Sikkerhedsudfordringerne for bygggeri

De fleste byggeriprojekter støder på uforudsete hændelser, der enten skaber forsinkelser eller medfører ekstra omkostninger. Læs mere om nogle af de primære udfordringer, som oftest påvirker byggebranchen. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Securitas kan hjælpe med at sikre dit byggeri, kan du kontakte vores salgsafdeling her.

Kontakt salgsafdelingen

Typiske risici for byggeri

Tyveri
Indbrud
Indtrængen
Brand

Udvalgte branchestatistikker

44% af entreprenører har oplevet tyveri fra deres køretøjer eller fra byggepladsen.

Dagens Byggeri, 2021

99% af større byggeprojekter er enten over budget eller oplever forsinkelser.

Professor Bent Flyvbjerg i et interview i Dagens Byggeri, 2023

56% af TEKNIQ’s medlemmer prioriterer ikke byggepladssikkerhed højt nok.

- TEKNIQ medlemsstatistik, 2019
Byggeplads i danmark

De primære sikkerhedsudfordringer for byggeri

Sikkerhedsudfordringerne for byggeri er komplekse og kan have direkte indflydelse på, hvorvidt projektet kan gennemføres inden for tidslinjen og uden unødige forsinkelser. Vi har her samlet nogle af de primære udfordringer, som byggeriet står overfor.

Størrelsen på byggeriet vil have direkte indflydelse på dét sikkerhedsbehov du har. Men uanset omfanget eller størrelsen på dit projekt, bør du prioritere sikkerheden som en del af det samlede projekt, for at undgå unødige forsinkelser, skabe tryghed for dine medarbejdere og sikre dine værdier.

To Securitas-vagter står på en byggeplads og taler med hinanden

Uønsket indtrængen og tyveri kan skabe projektforsinkelser

Forsinkelser fører uundgåeligt til øgede omkostninger. Byggeprojekter involverer adskillige indbyrdes forbundne aktiviteter, og når en opgave oplever forsinkelse, påvirker det ofte de efterfølgende opgaver, hvilket kan skabe en dominoeffekt.

Forlængede projektvarigheder resulterer i yderligere arbejdsomkostninger; leje af udstyr, øget omkostninger og potentielle sanktioner for manglende deadlines. Forsinkelser kan også føre til kontrakttvister og juridiske spørgsmål, hvilket yderligere påvirker omkostningerne.

Forsinkelser til byggeriet kan skyldes flere årsager, men fra et sikkerhedsperspektiv er de primære årsager ofte forbundet med tyveri af materialer, entreprenørmaskiner eller værktøj. Men de kan også skyldes personskader, dårlig kontrol over adgangsforhold eller mangel på korrekt reaktion på sikkerhedshændelser.

Ved at forstå de primære risici og udfordringer, kan du skabe en sikrere og tryggere byggeplads. Securitas kan rådgive dig og i fællesskab med dig, skabe sikre og trygge rammer for projektet.

Grafik af en brochure fra Securitas der handler om sikkerhedsufordringerne og sikkerhedsløsningerne til byggeri og byggepladser.

Download gratis vores brochure her

I en foranderlig byggebranche har sikkerhed og sikring af din byggeplads en afgørende betydning for, at dine projekter skrider fremad og kommer i mål. Hos Securitas forstår vi betydningen af at beskytte din byggeplads og værdigenstande så som; udstyr, værktøjer og materialer.

Vi har derfor samlet både udfordringer og løsninger, der specifikt designet og sammensat til byggeri, i en brochure som du kan hente her.

Brochuren giver dig bl.a. et indblik i:

  • Primære udfordringer for byggebranchen
  • Hvorfor sikkerhed spiller af afgørende rolle for projektets succes
  • Hvordan du med løsninger og services kan løse udfordringerne
  • Hvilke værktøjer du kan bruge, for at øge trygheden for dit personale

Løsninger og services til byggeribranchen

Securitas leverer en bred vifte af sikkerhedsløsninger og -services, der er specifikt optimeret og sammensat til byggeri. Vi er med dig under hele projektet, hvor vi samarbejder med dig om at holde din byggeplads sikker og tryg. Vil du høre mere om, hvordan Securitas kan hjælpe med at sikre dit byggeprojekt, kan du kontakte vores salgsafdeling her.

Ring til salgsafdelingen

Skal vi hjælpe dig med at sikre din byggeplads?

Vores sikkerhedseksperter kan rådgive dig om dit sikkerhedsbehov, samt hvordan du kan løse de udfordringer og sikkerhedsrisici, som du står overfor. Vi hjælper dig med en risikovurdering og designer en løsning til dig. Få et tilbud helt gratis og uforpligtende.

Kontakt salgsafdelingen
To mænd står overfor hinanden udendørs

Samarbejdet med Securitas

Vi sørger for at holde din byggeplads sikker fra start til slut.

Lige fra vagtopgaver til perimeter- og adgangssikring, sikrer vi i de indledende faser din byggeplads mod uønsket indtrængen og opretholder trygheden på pladsen.

I takt med at byggeriet går ind i sine næste faser, udvides sikkerheden med bl.a. videoovervågning, fjernovervågning fra kontrolcentralen og implementering af C-CAMP Management Systemet.

Ved at kombinere vores portefølje af vagtydelser med vores elektroniske sikringsløsninger, sørger vi for at sikkerheden af din byggeplads altid opfylder jeres krav og ønsker.

Grafik af Securitas' ServiceWheel med danske tekster og ikoner

Få én samlet løsning med Securitas

Sådan sikrer vi dine sikkerhedsbehov 360 grader:

• Elektroniske sikkerhedsløsninger såsom tyverialarm, adgangskontrol, mekaniske låseløsninger, videoovervågning, system integration og hosting.

• Brandsikring og førstehjælp med komplette løsninger indenfor brandsystemer, beredskabsplanlægning, brandslukningsudstyr og førstehjælpskurser.

• Patruljevagt med hurtige svartider og en af Danmarks største flåder af patruljevogne. Vi passer på din virksomhed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

• Med en sikkerhedsvagt fra Securitas, har du øjne på din virksomhed, ens du skaber synlighed. Sikkerhedsvagterne varetager opgaver for både store og små virksomheder.

• 24/7 professionel fjernovervågning. Vi kan overvåge din alarm og video, samt håndtere callcenter-tjenester og udføre fjernserviceopgaver for din byggeplads.

• Vi tilbyder risikovurdering og beredskabsplanlægning af erfarne eksperter, som bruger nogle af branchens ledende databaseret risiko ledelsesværktøjer.

Brochure fra Securitas, der handler om hvordan man kan sikre byggeri og byggepladser, ligger på et gråt bord

Download vores white paper om sikkerhed til byggepladser

Bliv klogere på udfordringer og sikkerhedsrisici for byggepladser. Find ud af hvordan god sikkerhed kan hjælpe til, at projektet overholder sin tidsplan.

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.