Skip to main content

Kundecases

Du kan bl.a. læse kundecases fra Siemens, Fisketorvet, CT Flyt & Service, RAIS og mange flere.

Fisketorvet får hjælp til mange opgaver af centervagterne

Securitas´ samarbejde med Fisketorvet startede i 2009, hvor vi leverede en skræddersyet sikkerhedsløsning med både centervagter, adgangskontrol, modtagelse af varer, alarmhåndtering, åbning og lukning af centeret og overvågning. Ved siden af aftalen med os havde de en bred vifte af andre serviceleverandører til centret. Det betød mange forskellige kontaktpersoner, mange forskellige fakturaer og mange forskellige koordineringsopgaver. Derfor tilbød vi dem en oplagt løsning: Eftersom vores centervagter alligevel var til stede i centret, kunne de lige så godt overtage en del af de mange serviceopgaver. Her sparrede vi ikke blot Fisketorvet for kommunikations- og transaktionsomkostninger, men gav også vores vagter en mere alsidig og spændende arbejdsdag.

Læs hele casen

Tyverialarmen holder nemt tyvene væk fra CT Flyt & Service

Flyttefirmaet CT Flyt & Service skal ikke længere bekymre sig om indbrudstyve i lagerlokalerne, for de har fået installeret en Securitas tyverialarm med tilkobling til vores kontrolcentral og vagtudrykning på alle deres lokationer i Danmark. Det vigtigste for flyttefirmaets ejere var at føle sig trygge om aftenen, når deres medarbejdere forlod lokationerne. Samtidig skulle tyverialarmen være let og hurtig at installere på alle lokationer, så der blev tid til forretningen. Læs hvor nemt sikkerhed er for dem i dag, og hvor lidt de skal tænke over det i hverdagen.

Læs hele casen

Siemens bruger receptionistvikarer

Hvordan opstår behovet for en ekstra hånd? Det opstår ved varierende aktivitetsniveau i omstillingen og receptionen, samt ved sygdom og ferie for vores medarbejdere i omstillingen. Vi er i dag 4 medarbejdere og der skal jo holdes ferie i perioder. Så der er det gode ved Securitas flyverteam / receptionistvikarer, at man kan ringe til jer kl. 20 aftenen før eller kl. 06 om morgenen - og indtil nu har vi været så heldige, at vi altid har kunne få en vikar samme dag eller dagen efter.

Læs hele casen

Ardagh Glass Holmegaard sikrer sig med tyverialarm og patruljevagt

”Det giver en tryghed for vores medarbejdere og kunder at vide, at vores glasfabrik er hegnet ind, beskyttet med tyverialarm og der kommer en fysisk vagt fra Securitas på stedet og holder øje vores med værdigenstande”, fortæller Arbejdsmiljøleder, Kim Bendtsen fra Ardagh Glass. Ardagh Glass er en del af det tidligere Holmegaard Glasværk, som du nok kender på deres populære vaser og glas. Fabrikken Ardagh Glass producerer i dag fødevareemballager, som fx bliver brugt til syltetøjsglas, sodavandsflasker, Amarone vinflasker og dressingflasker

Læs hele casen

Stena recycling får intelligent videoovervågning

Fra mange produkter til ét system Stena Recycling A/S havde ligesom mange andre virksomheder et væld af forskellige sikkerhedsleverandører, før de kontaktede Securitas. Det gav ekstraudgifter, besværlig fakturering, for mange kontaktpersoner, men værst af alt gav det en snæversynet, produktbåren tilgang til sikkerhed. Vores sikkerhedskonsulenter lavede en skræddersyet løsning baseret på vores intelligente videoovervågning. Det er videokameraer, der er forbundet med vores kontrolcentral. Ved hjælp af videoanalyse sender overvågningskameraerne en alarm direkte videre til vores kontrolcentral, hvis de opfanger uønsket aktivitet, så vores vagter kan anråbe de ubudne gæster via højtalere. En effektiv, proaktiv sikkerhedsløsning, hvor reaktionen kommer, før skaden er sket.

Læs hele casen

EURO2020

”Det har været en helt usædvanlig opgave, som vi nok aldrig kommer til at opleve igen,” siger driftsleder Michael Sørensen, der har været den primære tovholder på opgaven sammen med Områdechef Michael Kaae. Over 100 vagter har i løbet af perioden støttet lige fra UEFA begyndte at bygge projektet op. Opgaverne har bl.a. bestået af sikring af de ydre perimetre i Parken, sikring af de hoteller, udenlandske spillere har boet på, UEFA-delegerede, mediebyens opbygning og tryghed for journalister og mediefolk, samarbejde med politiet omkring sikring af busser og biler på området, så spillerne har kunnet køre direkte gennem alle sikkerhedsperimetre og ikke mindst sikring af træningspladserne, hvor både det danske og de udenlandske spillere har trænet.

Læs mere

RAIS A/S føler sig trygge med patruljevagter

RAIS A/S producerer luksuspejse, brændeovne og udendørsløsninger med fokus på nordisk design og god kvalitet. Deres produktion er lokaliseret i Frederikshavn, hvor de også har lagerbygninger til produkter. Dette giver med mange bygninger, skiftende arbejdshold og sæsonbelastning en del ting at holde styr på for IT & Driftschef Birger Jensen. Et område, han ikke skal bekymre sig om, er dog sikkerheden! Den står Securitas’ patruljevagt for. En aftale, der giver mange fordele for Birger. Han fremhæver specielt den fleksibilitet, han oplever, når han henvender sig til sin mangeårige kontaktperson fra Securitas, Michael Thomsen.

Læs hele casen

Tøjsnedkeren får sikret butikken med alarm

Det er ikke længe siden, at Frederik Andersen, ejer af butikken Tøjsnedkeren, kunne slå dørene op for kunder. Securitas hjalp ham med at vælge den rigtige sikkerhedsløsning, så han kunne leve op til forsikringens krav om en godkendt alarm.

Læs hele casen

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.