Skip to main content

Førstehjælp og hjertestarter til erhverv

Hvis en medarbejder falder om med hjertestop, er hvert sekund afgørende. Hurtig og effektiv førstehjælp kan gøre en stor forskel for overlevelseschancerne. Vi tilbyder førstehjælpskurser, der er specielt designet til virksomheder og erhvervssektoren, så dine medarbejdere er klædt på til at kunne yde den nødvendige førstehjælp med det rette udstyr.

Person udøver førstehjælp på en dukke

Hvad er førstehjælp?

Førstehjælp er de livreddende handlinger, der udføres i tilfælde af ulykker eller nødsituationer, indtil det professionelle sundhedspersonale ankommer. Førstehjælp kan være alt fra at stoppe en blødning til at genoplive en person, der har mistet bevidstheden. Lad os hjælpe dig med at skabe en sikker og tryg arbejdsplads for dine medarbejdere.

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Førstehjælpsudstyr

Hvis en medarbejder falder om med hjertestop, er hvert sekund afgørende. Hurtig og effektiv førstehjælp kan gøre en stor forskel for overlevelseschancerne. Vi tilbyder førstehjælpskurser, der er specielt designet til virksomheder og erhvervssektoren, så dine medarbejdere er klædt på til at kunne yde den nødvendige førstehjælp med det rette udstyr.

Førstehjælpsudstyr

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Vi tilbyder derfor forskellige typer og størrelser af førstehjælpskasser - hvad enten du søger en, der er ideel til bilen eller arbejdspladsen.

Læs mere om førstehjælpsudstyr

Hjertestarter

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor prioriterer vi brugervenlighed og hurtighed i vores sortiment af hjertestartere. De analyserer hjerterytme og tilstand, og guider dig igennem hele processen.

Hvilken hjertestarter skal jeg vælge?

Vi tilbyder CardiAid hjertestartere, som er nemme at betjene, så alle kan redde liv. Vi forhandler hjertestarterne samt tilbehør. Vi har forskellige hjertestarterpakker, hvor du får en komplet hjertestarterløsning lige til at montere. En CardiAid hjertestarter er nem at bruge, og hos os får du den med fuld serviceaftale med vedligehold.

Læs mere om hjertestartere

Kurser

Vi ønsker at vores kunder kan hjælpe deres medarbejdere og kollegaer, hvis der opstår en akut situation på arbejdspladsen.

Stole med blokke og kuglepenne på

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder pludseligt falder om. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vores certificerede instruktører har mange års erfaring og tilrettelægger undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige typer af kurser.

Førstehjælpsudstyr i brug

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Med et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus lærer du og dine medarbejdere, hvordan I skal håndtere en hjertestarter korrekt i en nødsituation. I får lov til at prøve den teoretiske viden af med praktiske og realistiske øvelser.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.