Skip to main content

Førstehjælp og hjertestarter til erhverv

Hvis en medarbejder falder om med hjertestop, er hvert sekund afgørende. Hurtig og effektiv førstehjælp kan gøre en stor forskel for overlevelseschancerne. Vi tilbyder førstehjælpskurser, der er specielt designet til virksomheder og erhvervssektoren, så dine medarbejdere er klædt på til at kunne yde den nødvendige førstehjælp med det rette udstyr.

Person udøver førstehjælp på en dukke

Hvad er førstehjælp?

Førstehjælp er de livreddende handlinger, der udføres i tilfælde af ulykker eller nødsituationer, indtil det professionelle sundhedspersonale ankommer. Førstehjælp kan være alt fra at stoppe en blødning til at genoplive en person, der har mistet bevidstheden. Lad os hjælpe dig med at skabe en sikker og tryg arbejdsplads for dine medarbejdere.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp

Førstehjælpsudstyr

Hvis en medarbejder falder om med hjertestop, er hvert sekund afgørende. Hurtig og effektiv førstehjælp kan gøre en stor forskel for overlevelseschancerne. Vi tilbyder førstehjælpskurser, der er specielt designet til virksomheder og erhvervssektoren, så dine medarbejdere er klædt på til at kunne yde den nødvendige førstehjælp med det rette udstyr.

Førstehjælpsudstyr

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Vi tilbyder derfor forskellige typer og størrelser af førstehjælpskasser - hvad enten du søger en, der er ideel til bilen eller arbejdspladsen.

Læs mere om førstehjælpsudstyr

Hjertestarter

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor prioriterer vi brugervenlighed og hurtighed i vores sortiment af hjertestartere. De analyserer hjerterytme og tilstand, og guider dig igennem hele processen.

Hvilken hjertestarter skal jeg vælge?

Vi tilbyder CardiAid hjertestartere, som er nemme at betjene, så alle kan redde liv. Vi forhandler hjertestarterne samt tilbehør. Vi har forskellige hjertestarterpakker, hvor du får en komplet hjertestarterløsning lige til at montere. En CardiAid hjertestarter er nem at bruge, og hos os får du den med fuld serviceaftale med vedligehold.

Læs mere om hjertestartere

Kurser

Vi ønsker at vores kunder kan hjælpe deres medarbejdere og kollegaer, hvis der opstår en akut situation på arbejdspladsen.

Stole med blokke og kuglepenne på

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder pludseligt falder om. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vores certificerede instruktører har mange års erfaring og tilrettelægger undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige typer af kurser.

Førstehjælpsudstyr i brug

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Med et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus lærer du og dine medarbejdere, hvordan I skal håndtere en hjertestarter korrekt i en nødsituation. I får lov til at prøve den teoretiske viden af med praktiske og realistiske øvelser.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
  • Ofte stillede spørgsmål

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.