Skip to main content

Førstehjælp

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Vi klæder dig på med de rette værktøjer på vores førstehjælpskurser, så du kan bruge dit førstehjælpsudstyr. Lad os hjælpe dig med at sikre din arbejdsplads.

Kontakt salgsafdelingen

Førstehjælpsudstyr

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Der findes forskellige typer og størrelser af førstehjælpskasser: hvad enten du søger en, der er ideel til bilen eller arbejdspladsen.

Læs mere om vores førstehjælpsudstyr

Hjertestarter

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor anbefaler vi, at du prioriterer brugervenlighed og hurtighed, når du vælger en hjertestarter. Kig efter en, der analyserer hjerterytme og tilstand, og som guider dig igennem hele processen, så du trygt kan give den korrekte hjælp. Læs mere om hjertestartere her.

Læs mere om vores hjertestartere

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder pludseligt falder om. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vores certificerede instruktører har mange års erfaring og tilrettelægger undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige typer af kurser.

Læs mere om førstehjælpskursus

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Med et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus lærer du og dine medarbejdere, hvordan I skal håndtere en hjertestarter korrekt i en nødsituation. I får lov til at prøve den teoretiske viden af med praktiske og realistiske øvelser.

Læs mere om udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede