Skip to main content

Sikkerhedsløsninger til små virksomheder

At drive en virksomhed er hårdt arbejde, men det behøver sikkerheden ikke at være. For Securitas gør det nemt at føle sig tryg. Med SecuritasPro får du sikkerhedsløsninger, der passer til små og mellemstore virksomheders behov og budgetter. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med sikkerhed.

Hvilken alarmpakke passer til din virksomhed?

Hvilken alarmpakke har du brug for til din virksomhed? Vi har lavet tre pakker, der passer til virksomheder i forskellige størrelser, så du kan få et indtryk af, hvordan vi kan sikre dig. Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vores sikkerhedseksperter hjælper dig med at sammensætte den rigtige pakke til dine behov, før du skriver under på noget. Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen, og så ringer vi dig op.
To personer i en mindre virksomhed betjener et alarmpanel fra Securitas, der er monteret på væggen

Beskyt din mindre virksomhed mod tyveri og indbrud med en professionel alarmløsning fra Securitas

At sikre sin virksomhed mod tyveri og indbrud er afgørende, især for mindre virksomheder, hvor hvert tab kan have store konsekvenser. Med en professionel alarmløsning, der er skræddersyet til mindre virksomheder, kan du ikke bare beskytte dine værdier, men også sikre ro og tryghed i hverdagen for dig og dine medarbejdere. Med en alarmløsning fra Securitas får du:

 • Forsikringsgodkendt tyverialarm
 • 24/7 overvågning fra vores rigspolitigodkendt kontrolcentral
 • Professionel og hurtig vagtudrykning ved alarm
 • Skræddersyet løsning, der matcher dit budget og dine behov
Videoovervågning skilt fra Securitas monteret på en glasdør til en mindre virksomhed

Udvid din alarmløsning med videoovervågning og øg sikkerheden for din mindre virksomhed

Vil du sikre din mindre virksomhed med både tyverialarm og videoovervågning, kan du let kombinere begge dele. Vores sikkerhedspakke, der kombinerer tyverialarm, fri vagtudrykning, 24/7 overvågning og videoovervågning, er designet til at give dig maksimal tryghed og effektiv beskyttelse. Alarm- og videopakken inkluderer:

 • Forsikringsgodkendt tyverialarm
 • Fri vagtudrykning fra vores patruljevagter
 • 24/7 overvågning fra vores rigspolitigodkendte kontrolcentral
 • Videoovervågning skræddersyet til din virksomhed
Brandslukker fra Securitas monteret på en væg i en mindre virksomhed

Få en komplet sikkerhedspakke til din mindre virksomhed, der inkluderer både alarm, videoovervågning og brandsikring

Vores komplette sikkerhedspakke til mindre virksomheder indeholder alt det, du har brug for. Professionel tyverialarm, videoovervågning og brandsikring, så du kan beskytte din virksomhed mod både indbrud, tyveri og brandfarer. Vi tilbyder både brandslukningsudstyr og brandbekæmpelseskurser til mindre virksomheder, så du og dine medarbejdere er forberedte i tilfælde af brand. Du får med denne sikkerhedspakke:

 • Forsikringsgodkendt tyverialarm med 24/7 overvågning
 • Fri vagtudrykning ved alarm
 • Komplet videoovervågning
 • Pakke med brandslukningsudstyr
Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Hvad siger vores kunder

Jeg fik kontakt til en sikkerhedskonsulent fra Securitas, og vi fik en god snak om, hvilke sikkerhedsbehov min butik har - både i og udenfor åbningstimerne. Det endte med en tyverialarm med opkobling til Securitas’ kontrolcentral. Så hvis der skulle opstå et indbrud, kan jeg føle mig tryg ved at have en 24/7 overvåget tyverialarm, hvor Securitas nok skulle reagere hurtigt og sende en vagt ud.

Frederik Andersen Ejer, Tøjsnedkeren

Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi har jo ikke forstand på alarmteknik, så det var rart, at Securitas sørgede for nem og hurtig installation, så vi kunne fokusere på vores kerneforretning. Generelt har kommunikationen med Securitas været god, og det var en dejlig jordnær kontaktperson, som hjalp os i gang. Det skal jo bare virke, det sikkerhed, og dét gør det.

Jacob Vestergaard Partner, CT Flyt

Vi har samarbejdet i flere år med Securitas og føler os trygge med deres rådgivning, de reagerer hurtigt og er lydhøre for vores behov. Fx skulle vi for nyligt bygge om. Der designede Securitas en optimeret løsning, hvor alarmen blev opgraderet til en nyere, der var bedre og mere økonomisk for os. Overordnet er vi meget tilfredse med samarbejdet og sikkerhedsløsningen.

Kim Bendtsen Arbejdsmiljøleder, Ardagh Glass

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Vores certificeringer

Ikon af ISO 14001 certificering
Ikon af ISO 9001 certificering
Ikon af ISO 45001 certificering
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.