Skip to main content

Karrieremuligheder i Securitas

Gør karriere i Securitas og vær med til at skabe tryghed i Danmark. Om du er patruljevagt, receptionist, operatør eller noget helt fjerde, så lover vi, at du får et job med mening. Hos os er jobmulighederne mange, er du klar til at gribe udfordringen?

Vær hvor det sker

Hos os er jobmulighederne mange, det handler bare om at gribe udfordringen, som du drømmer om! For om du vil være receptionist, patruljevagt, centervagt, operatør i kontrolcentralen, servicemedarbejder i kundecenteret eller specialist, så kan du være sikker på, at vi klæder dig på til jobbet.

Se vores ledige stillinger
Mandlig sikkerhedsvagt hjælper en ældre kvinde

Job som vagt

Mulighederne som vagt er mange, men fællesnævneren er, at du kan være, hvor det sker, uanset om du er patruljevagt eller fastvagt. Trives du bedst i blandt flere mennesker, og har du et stort servicegen, som skal udleves, så er jobbet som fastvagt måske lige dig.

Eller er du mere til at skabe tryghed på landevejene, tilse forskellige bygninger alene, men selvfølgelig med et godt hold i ryggen? Så passer patruljen til dig. Læs mere om jobbet som sikkerhedsvagt og patruljevagt nedenfor.

Mandlig, smilende fastvagt fra Securitas

Fastvagt

Som fastvagt er du kundens sikkerhedsnet. Det er dig, som skaber sikkerhed og tryghed med din tilstedeværelse og dit servicegen. Om det er i centret, i en bank eller hos en ingeniørvirksomhed, så er du, hvor det sker, og kan gribe både små og store udfordringer. FUN FACTS OM FASTVAGTEN:

 • Du er lidt af en menneskekender
 • Du har et godt øje til service
 • Du gør noget ud af at være præsentabel
 • Du er ikke 100% perfektionist, men har fokus på detaljen
Mandlig securitas-vagt foran sin patruljebil

Job som patruljevagt

Som patruljevagt er du den første på stedet, når alarmen går eller det uventede sker. Du får medansvar, variation i hverdagen, hvor du kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder. Og selvom du kører alene på runderinger, mærker du sammenholdet, for du har altid et stærkt hold i ryggen. Funfacts om den dygtige patruljevagt:

 • Du trives i dit eget selskab
 • Du er ikke bange for mørket
 • Du er glad for at køre bil
 • Du er der for dine kollegaer

Hvordan bliver jeg vagt?

Læs mere om, hvilke krav, der stilles til vagter, og hvordan du bliver uddannet vagt.

Læs mere
Mandlig Securitas-operatør på kontrolcentralen

Job i kontrolcentralen

Som operatør i en af vores kontrolcentraler er du de første øjne og ører på stedet. Det er dig, som modtager alarmerne fra rundt om i hele Danmark, og i trygge rammer på kontrolcentralen skaber du overblikket og er sikkerhedsnettet for dine kolleger på landevejene, i centrene og receptionerne. Du får stor frihed på dine vagter, for det er dig, som er ansvarlig for at handle på alarmerne. Med ro i stemmen skaber du tryghed i pressede situationer, for du følger forholdsordren og kan roligt hjælpe dem på den anden side af telefonlinjen. Du bliver en del af et mindre team med gode og sjove kolleger. Og så får du fleksibilitet, da planlægning af vagter foregår hos din nærmeste leder. FUN FACTS OM OPERATØREN:

 • Er exceptionel god til at multitaske
 • Er lidt en gamertype, der tænder på teknik
 • Trives helt fint i det mindre team på kontrolcentralen
 • Har en venlig og rolig telefonstemme
Kvindelig receptionist

Job som receptionist

Som receptionist er du den første, kunderne møder, og skaber et godt indtryk. Du står for kundekontakten og det er med dit smil og din service, at du skaber ro, troværdighed og glæde. Kort sagt, du efterlader et venligt og professionelt førstehåndsindtryk. Som receptionist er du utrolig opmærksom på dine omgivelser og handler ud fra dit indre servicegen. Når udfordringerne banker på, er du den som skaber overblik og tryghed. Du kan altid blive udfordret på spændende opgaver, der spænder bredt. Du får fleksibilitet og kan arbejde enten fast eller som vikar. FUN FACTS OM RECEPTIONISTEN:

 • Får energi af at servicere og skabe glæde for andre
 • Har en eminent evne til at udvise mentalt overskud
 • Er 100-meter mester i at skabe et godt førstehåndsindtryk
 • Elsker at være omgivet af mennesker
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.