Skip to main content

Ansøgningsproces

Vil du være, hvor det sker, og være med til at gøre verden til et tryggere sted for dine omgivelser? Læs mere om, hvordan du ansøger og bliver en del af sammenholdet.

To Securitas-medarbejdere i et kontormiljø

Vær, hvor det sker!

Vi er altid på udkig efter flere dygtige og passionerede kollegaer både til vagtjob, som receptionist, operatør eller specialist. Alle som vil være med til at løfte samfundskritiske opgaver sammen med os.

Sådan bliver du en del af sammenholdet:

Den indledende fase af vores rekrutteringsproces er digital, på den måde er dine data i sikre hænder, og processen gøres nem for dig.

Ansøgningsproces

  1. Gå ind på vores side med ledige stillinger og find dét job, som passer til dine karrieredrømme og send os en ansøgning via vores digitale proces
  2. Vi modtager din ansøgning og går den igennem
  3. Efter vi har gennemgået dine svar og ansøgning, vil du få personligt svar, om du er gået videre.
  4. Går du videre, inviteres du til første personlige interview med ansættende leder eller HR.

Uopfordrede ansøgninger

  1. Er dit drømmejob ikke på vores liste over ledige stillinger? Så kan du altid sende os en uopfordret ansøgning.
  2. Vi går løbende vores uopfordrede ansøgninger igennem, og så snart vi får en stilling, som kan være et match for dine karrieredrømme og kompetencer, så får du besked.

Skab Trygheden • Grib Udfordringen • Mærk Sammenholdet

Vær hvor det sker - Securitas

Kontakt HR

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.