Skip to main content

Ansøgningsproces

Vil du være, hvor det sker, og være med til at gøre verden til et tryggere sted for dine omgivelser? Læs mere om, hvordan du ansøger og bliver en del af sammenholdet.

Vær, hvor det sker!

Vi er altid på udkig efter flere dygtige og passionerede kollegaer både til vagtjob, som receptionist, operatør eller specialist. Alle som vil være med til at løfte samfundskritiske opgaver sammen med os.

Sådan bliver du en del af sammenholdet:

Den indledende fase af vores rekrutteringsproces er digital, på den måde er dine data i sikre hænder, og processen gøres nem for dig.

Ansøgningsproces

 1. Gå ind på vores side med ledige stillinger og find dét job, som passer til dine karrieredrømme og send os en ansøgning via vores digitale proces
 2. Vi modtager din ansøgning og går den igennem
 3. Efter vi har gennemgået dine svar og ansøgning, vil du få personligt svar, om du er gået videre.
 4. Går du videre, inviteres du til første personlige interview med ansættende leder eller HR.

Uopfordrede ansøgninger

 1. Er dit drømmejob ikke på vores liste over ledige stillinger? Så kan du altid sende os en uopfordret ansøgning. Gå ind på følgende side og skriv dig op. 
 2. Vi går løbende vores uopfordrede ansøgninger igennem, og så snart vi får en stilling, som kan være et match for dine karrieredrømme og kompetencer, så får du besked.

Ofte stillede spørgsmål

Jobbet som sikkerhedsvagt kræver, at du er, hvor det sker. Det ene øjeblik udfører du en rutine opgave, og det næste sekund går en alarm, og din tilstedeværelse kræves. Og det stiller nogle krav til den enkelte sikkerhedsvagt hos os.

 

Hvilke krav er der for at blive taget i betragtning som vagt i Securitas A/S?

 • Ren straffeattest
 • Bestået grundlæggende vagtkursus

 

Hvordan bliver jeg vagt?

 • For at blive vagt skal man først gennemøre det grundlæggende vagtkursus (AMU-uddannelsen). Vagtkurset bliver tilbudt af forskellige uddannelsesinstitutioner, så som Next Uddannelse København, UCPlus, Aarhus Tech eller Zealand Business College. 

 • På det grundlæggende vagtkursus lærer du bl.a. om kommunikation og konflikthåndtering samt overvågning, bevogtning og kontrol. Har du spørgsmål til selve vagtkurset, skal du kontakte det enkelte uddannelsessted.

 

Hvor gammel skal jeg være for at arbejde som vagt?

 • Ifølge loven skal du være 18 år for at kunne arbejde som vagt.

 

Er der nogen fysiske krav for at arbejde som vagt?

 • Vi har ikke en fysisk optagelsesprøve, men det kan være en fordel at have en fin grundform. For afhængigt af hvilken afdeling man hører til, så kan en sikkerhedsvagt sagtens gå mellem 20-30 km på en vagt.

 

Kan jeg arbejde i Securitas i løntilskud og fleksjob?

 • Ja, vi ansætter i løntilskud og fleksjob, hvis der er ledige stillinger, og vi skønner, at stillingen kan besættes med personer i fleksjob.

 

Kan jeg blive elev hos Securitas?

 • Ja, Securitas har elever under sikkerhedsvagtuddannelsen på 1 1/2 år.

 

Må jeg have hund med på arbejdet?

 • Kun hvis hunden skal bruges i tjenesten og altid efter forudgående accept fra nærmeste leder, og i henhold til vores retningslinjer for hundeførere.

 

Kan jeg søge job internt i Securitias?

 • Vi ønsker at investere i vores medarbejdere, og ser derfor gerne, at vores egne medarbejdere griber nye udfordringer og søger de muligheder, der er for at udvikle sig hos os.

Skab Trygheden • Grib Udfordringen • Mærk Sammenholdet

Vær hvor det sker - Securitas

Kontakt HR

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede