Skip to main content

Sikkerhedsløsninger til detailvirksomheder

Det kan være en stor opgave at få afklaret og implementeret de rigtige sikkerhedsløsninger og services i din detailvirksomhed. Læs mere om, hvordan Securitas kan hjælpe dig med at beskytte dine værdier og medarbejdere, skabe tryghed for dine kunder og optimere din virksomhed.

Har du den rette sikring i din detailvirksomhed?

Detailvirksomheder har nogle helt unikke sikkerhedsbehov, særligt hvis man har en kæde af butikker med mange lokationer. Du skal både skabe tryghed for dine medarbejdere og kunder, men også sikre dine værdier og drifte dine butikker så optimalt som muligt. Securitas hjælper dig med at løse dit samlede sikkerhedsbehov.

Få et tilbud
Brochure fra Securitas, der handler om hvordan man kan sikre byggeri og byggepladser, ligger på et gråt bord

Download vores white paper om sikkerhed til detail

Bliv klogere på udfordringer og sikkerhedsrisici for detailbutikker og -kæder. Find ud af hvordan god sikkerhed kan afhjælpe nogle af detailhandlens udfordringer.

Alarmpanel på væg

Oftest anvendte sikkerhedsløsninger

Uanset om du har en enkelt butik eller en kæde med mange butikker, har du som udgangspunkt brug for et minimum af sikringsløsninger, der kan beskytte dine varer og dine medarbejdere. En god kombination af elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, kombineret med patruljevagt- og kontrolcentralydelser, er for de fleste detailvirksomheder et godt udgangspunkt at starte med.

Sikkerhedsudfordringerne for detailvirksomheder

Detailvirksomheder har nogle helt unikke sikkerhedsbehov, særligt hvis man har en kæde af butikker med mange lokationer. Du skal både skabe tryghed for dine medarbejdere og kunder, men også sikre dine værdier. Derudover skal du undgå unødig administration af dine løsninger, så dine medarbejdere kan foksuere på deres kerneopgaver.

Typiske risici for detailvirksomheder

Tyveri
Omni
Ledighed
Travlhed

Branchens primære udfordringer

Detailvirksomheder har en række udfordringer. Fra et sikkerhedsperspektiv er en af de primære at sikre butikkerne mod tyveri og indbrud. Men rekruttering og fastholdelse af medarbejderne, spiller også en afgørende rolle.

Hvad siger vores ekspert om sikring af detailvirksomheder?

Det særlige, for kunder i detailbranchen, er primært det lidt specielle sikkerhedsbehov, de har. Oftest ønsker de at ensrette så meget af deres sikring som muligt, på tværs af alle deres butikker. Central administration, standardpriser på tværs af installationerne og et simpelt og brugervenligt system, så medarbejderne ikke skal bøvle med forskellige systemer i butikkerne, er prioriteret i retail.

Portrætfoto af Jesper Bønnelykke, SAlgschef hos Securitas Technology
Jesper Bønnelykke Salgschef

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Sikkerhedsløsningerne til detailvirksomheder

Securitas leverer komplette sikkerheds- og sikringsløsninger til detailvirksomheder, der tager højde for de unikke udfordringer, som detailbranchen står overfor. Vi tænker hele dit sikkerhedsbehov ind i en samlet løsning, lige fra rådgivning til design og installation, samt efterfølgende overvågning, udrykning og løbende servicering. Læs mere om vores løsninger til detailbranchen her.

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får i forbindelse med sikring af detailvirksomheder

Problemfri integration af sikkerhedsløsningerne

Hvad betyder det at integrere sine løsninger?

De fleste detailvirksomheder har flere forskellige sikkerhedsløsninger, som fx en tyverialarm, tågesikring, elektronisk varesikring og videoovervågning. Når disse sikringsløsninger integreres med hinanden, vil de kunne "tale sammen" med hinanden. Fx kan videoovervågningen automatisk begynde at optage video eller streame live-video til kontrolcentralen, hvis tyverialarmen aktiveres. Ofte kan systemerne også administreres centralt fra ét system, så man ikke behøver at vedligeholde brugere, rettigheder og andre opsætninger hver for sig.

Er det en fordel at have samme leverandør til sine sikringsløsninger?

Der kan være mange fordele ved at benytte den samme sikkerhedsleverandør til sine forskellig sikringsløsninger. Man kan ofte opnå en besparelse ved at have flere løsninger samlet ét sted, ligesom det også er lettere at sikre overholdelse af løbende service og udførsel af de årlige eftersyn på løsningerne. Har man flere forskellige leverandører, kan det medføre ekstra administration og koordinering af leverandørerne, for at sikre overholdelse af bl.a. eftersynene og sikringskravene.

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.