Skip to main content

Førstehjælpskursus til erhverv

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder eller kollega pludseligt falder om. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv. Vi vil gerne hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive klædt godt på til, at gøre en forskel, hvis en på jeres arbejdsplads falder om med et hjertestop. Book et førstehjælpskursus til virksomhed og erhverv hos Securitas.

Kvinde smiler

Derfor underviser vi i førstehjælp

Vi arbejder for at gøre din verden mere sikker. Dette gælder både beskyttelse af din virksomheds værdier og sikre dine medarbejderes trivsel og velbefindende på arbejdspladsen. Ved at deltage i et kursus i førstehjælp hos os, sikrer du, at både du og dine medarbejdere ved, hvad I skal gøre, hvis en kollega pludselig falder om med hjertestop. Det er vigtigt, at alle føler sig trygge, når de møder ind på arbejde.

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Førstehjælpskursus

Der er brug for sikkerhed og tryghed på alle arbejdspladser - ligegyldigt hvilken branche og virksomhedsstørrelse. Et førstehjælpskursus består af øvelser med en træningsdukke, hvor I får lov at afprøve hjertelungeredning med og uden en hjertestarter. Når kurset er gennemført får alle kursusdeltagere udleveret et kursusbevis fra Dansk Førstehjælpsråd. Kursusbeviset er gyldigt i 24 måneder.

Se vores førstehjælpskursuspakker

Vi tilbyder førstehjælpskurser skræddersyet til din virksomheds behov. Alle førstehjælpskurser inkluderer instruktion i brug af hjertestarter. Efter endt kursus modtager I et kursusbevis, der er gyldigt i 24 måneder.

Basis førstehjælpskursus

499,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • 4 timers førstehjælpskursus
 • Op til 16 deltagere

Udvidet førstehjælp

699,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • 7 timers førstehjælpskursus
 • Op til 16 deltagere

Kombikursus

829,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • Basis førstehjælpskursus
 • Elementær brandbekæmpelseskursus
 • Op til 16 deltagere
Elektroder sættes på en dukke

Det lærer du på et kursus i førstehjælp:

 • Undersøgelse af bevidsthed og identifikation af hjertestop
 • Tidspunkt for brug af hjertestarter
 • Montering og betjening af hjertestarter
 • Hjertelungeredning til bevidstløse personer uden åndedræt (med/uden hjertestarter)
 • Sikkerhedsregler for brug af hjertestarter og særlige situationer, du skal være opmærksom på, inden du bruger en hjertestarter
Hjertestarterkursus med en dukke og en hjertestarter

Få undervisning af certificerede instruktører

Du kan altid være sikker på at modtage undervisning af erfarne instruktører, når du deltager i vores førstehjælpskurser. Vores certificerede instruktører har flere års erfaring og tilrettelægger altid undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vi vil gerne give dig og dine medarbejdere den bedste oplevelse og sikre, at I er trygge og tilpasse under undervisningen, og derfor afholder vi undervisningen i vante omgivelser på jeres arbejdsplads.

Person skriver med en kuglepen på et stykke papir

Hold dig opdateret på førstehjælp

Det er altid en god idé at holde sig opdateret på aktuelle kurser. Udover vores førstehjælpskursus, tilbyder vi ekstra kurser, hvor vi genopfrisker jeres kendskab til førstehjælp – og sikrer, at du og dine medarbejdere fortsat er klædt godt på til at kunne hjælpe og redde liv på arbejdspladsen.

Flere personer deltager på et førstehjælpskursus fra Securitas

Få dit førstehjælp kursusbevis fra Securitas

Ved at deltage i et førstehjælpskursus hos Securitas, får du ikke bare vigtige livreddende færdigheder, men også et anerkendt førstehjælpskursus bevis. Kursusbeviset bekræfter dine og dine medarbejderes evner til at handle effektivt i nødsituationer. 

Vores førstehjælpskurser udføres altid af en professionel og certificeret instruktør, der klæder både dig og dine medarbejdere på til at håndtere en lang række forskellige sikkerhedsprocedurer og rutiner. Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få arrangeret et førstehjælpskursus for din virksomhed, kan du kontakte vores konsulenter her eller ringe til os på tlf. 7226 8310.

Udvidet førstehjælpskursus: Dybdegående uddannelse

Securitas tilbyder både et basiskursus og et udvidet førstehjælpskursus. Vores udvidet førstehjælpskursus er designet til at give dybere indsigt, og gennemgår bl.a. avancerede teknikker, ud over det grundlæggende niveau.

Dette kursus er ideelt for medarbejdere i miljøer, hvor risikoen er højere, og behovet for avanceret førstehjælp er afgørende. Vi dækker alt fra traumehåndtering til avanceret hjerte-lunge-redning, hvilket forbereder dig til at håndtere et bredere spektrum af nødsituationer.

Kontakt os og hør mere om udvidet førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus til virksomheder og erhverv

Tilbyder Securitas førstehjælpskurser over hele landet?

Ja, Securitas tilbyder førstehjælpskurser til virksomheder og erhverv over hele Danmark. Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på tlf. 7226 8310.

Kan man tage førstehjælpskurset online?

Securitas tilbyder ikke førstehjælpskurser online. Vores kurser består altid af en række praktiske øvelser, udført af certificeret instruktør, som ikke er mulige gennemføre online. Hvis du vil høre mere om et førstehjælpskursus til din virksomhed, kan du kontakte os på tlf. 7226 8310.

Ofte stillede spørgsmål

Der kan forekomme mange forskellige spørgsmål, når du skal booke et førstehjælpskursus. Vi har derfor samlet en liste over spørgsmål, som ofte bliver stillet. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.