Skip to main content

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder eller kollega pludseligt falder om. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv, og vi vil gerne hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive klædt godt på til, at gøre en forskel, hvis en på jeres arbejdsplads falder om med et hjertestop.

Book dit kursus i dag

Derfor underviser vi i førstehjælp

 

Vi hjælper med at gøre din verden til et tryggere sted. Ikke kun når du skal have sikret din virksomheds råmaterialer, men også når du skal sikre dine medarbejderes trivsel og velvære på arbejdspladsen. Med et kursus i førstehjælp hos os sikrer du, at du og dine medarbejdere ved, hvad I skal gøre, hvis en kollega pludseilg falder om med et hjertestop. Det skal være trygt at møde ind på arbejde.  

 

 

Det lærer du på kurset

  • Hvordan du undersøger bevidsthedstilstanden og identificere et hjertestop
  • Hvornår du skal bruge hjertestarter
  • Hvordan du monterer og betjener en hjertestarter
  • Hvordan du laver hjertelungeredning til en bevidstløs person uden åndedræt (med og uden en hjertestarter)
  • Sikkerhedsregler for brug af en hjertestarter
  • Særlige situationer, du skal være opmærksom på, inden du bruger en hjertestarter

 

Et førstehjælpskursus skaber tryghed på arbejdspladsen

Der er brug for sikkerhed og tryghed på alle arbejdspladser, og derfor tilbyder vi - ligegyldig branche og virksomhedsstørrelse - at afholde et førstehjælpskursus med dig og dine medarbejdere. Førstehjælpskurset består af øvelser med en træningsdukke, hvor I får lov at afprøve hjertelungeredning med og uden en hjertestarter. Når I har gennemført kurset får I udleveret et kursusbevis fra Dansk Førstehjælpsråd. Kursusbeviset er gyldigt i 24 måneder.

Hold dig opdateret på førstehjælp

Det er altid en god idé at holde sig opdateret på aktuelle kurser. Udover vores førstehjælpskursus, tilbyder vi ekstra kurser, hvor vi genopfrisker jeres kendskab til førstehjælp – og sikrer, at du og dine medarbejdere fortsat er klædt godt på til at kunne hjælpe og redde liv på arbejdspladsen.

Få undervisning af certificerede instruktører

Du kan altid være sikker på at modtage undervisning af erfarne instruktører, når du deltager i vores førstehjælpskurser. Vores certificerede instruktører har flere års erfaring og tilrettelægger altid undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vi vil gerne give dig og dine medarbejdere den bedste oplevelse og sikre, at I er trygge og tilpasse under undervisningen, og derfor afholder vi undervisningen i vante omgivelser på jeres arbejdsplads.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vil du kombinere din førstehjælp med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og uddanne dine medarbejdere i førstehjælp. Du kan med fordel kombinere dit førstehjælpsudstyr med alarm, brandsikring, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.