Skip to main content

Videoovervågning

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Med videoovervågning kan Securitas være med 24/7. Vi tilbyder mange forskellige løsninger med videoovervågning, lige fra de helt simple til de meget komplekse, hvor overvågningskameraerne kan analysere billederne og fx slå alarm ved ubudne gæster eller tælle antal kunder i din butik.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Du er kun tre skridt fra videoovervågning

  • 1) Du bestiller en gratis risikovurdering.
  • 2) Én af vores sikkerhedsrådgiver kommer ud til din virksomhed, og undersøger hvor det er en god idé at få overvågning sat op.
  • 3) En installatør kommer ud og sætter jeres sikkerhedsløsning med overvågningskameraer op.
Ring til salg her

Smart videoovervågning

Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud. Vores operatører kan følge med og anråbe tyvene direkte fra en opsat højtaler.

Læs mere om smart videoovervågning

Grøn videoovervågning

Grøn energi og klimavenlige løsninger er både på vores egen og mange af vores kunders agenda. Derfor har vi udviklet en sikkerhedsløsning med klimavenlig videoovervågning, som nogen af de første i landet.

Læs mere om grøn videoovervågning

Videoovervågning regler

Det kan være svært at holde styr på, hvad man må og ikke må, når man køber et overvågningskamera. Derfor har vi gjort det nemt for dig og lavet et overblik, over de love og retningslinjer man skal følge, når man har installeret et videokamera i sin virksomhed.

Læs mere om reglerne for videoovervågning

Kamera til erhverv - hvad kan vores videokameraer?

Hos Securitas arbejder vi med to slags kameraer – termiske og optiske. Begge kameraer kan skabe tryghed og give overblik. Dog på vidt forskellige måder.

Det termiske kamera

De termiske kameraer detekterer varmeændringer og kan derfor bruges til at opdage ubudne gæster - uanset om solen skinner, om det er mørkt, regner, eller sner. Her kan man udvælge et område, hvor kameraet begynder at optage, når nogen bevæger sig ind på området. Har du fx problemer med graffiti eller anden hærværk, så kan vores termiske kameraer hjælpe med at opdage de ubudne gæster i selve gerningen, og hvis du har smart overvågning, kan en operatør fra kontrolcentralen anråbe dem på stedet.

Det optiske kamera

Det optiske kamera minder mere om det kamera, du har på din mobil, eller som du tager med på ferie. Det optager ved at indfange lys og er derfor mest brugbart i dagtimerne - modsat det termiske kamera. Til gengæld har det bedre opløsning og kan hjælpe med at identificere gerningsmanden efter indbrud. Kameraet kan både fås som ”fast” kamera, der optager det samme område konstant, og som styrbart (PTZ) kamera der kan drejes og overvåge flere områder. Det optiske kamera er især brugbart til videorunderinger, hvor det kan undersøge, om døre og vinduer er lukket, når arbejdsdagen er slut.

Alarmverifikation

Mange oplever, at de ikke kan verificere, om deres alarm går pga. indbrud eller om det skyldes en fejlalarm. Ved brug af videoovervågning kan en operatør tilse din virksomhed, så snart alarmen går - og sender kun patruljevagten ud, hvis han/hun ser noget mistænkeligt. Sådan undgår du bekymring og unødvendige omkostninger på bundlinjen. Læs vores insider tips fra alarmpatruljen, om hvordan du undgår fejlarmer her.

Læs hvordan du undgår fejlalarmer

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlig pris. Sådan undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer. Vores videoovervågning kan fås som en del af en totalløsning, hvor flere sikkerhedskomponenter spiller sammen i at skabe tryghed på tværs af din organisation. Måske mangler du både overvågningskameraer og en til at holde øje med det, som bliver optaget i din bygning? Så kan du med fordel kombinere din videoovervågning med en fjernvagt eller en fast sikkerhedsvagt.

Derfor skal du vælge Securitas

Vi leverer hele paletten af moderne sikkerhedsløsninger - lige fra videoovervågning og tyverialarm til vagter og alarmpatrulje, så du kan nøjes med at handle ét sted. Hos Securitas skal du kun huske ét navn, da du altid får tildelt én fast kontaktperson, som tager sig af alle dine sikkerhedsbehov. Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører er vi altid tæt på dig og din virksomhed, ligegyldigt hvor i landet du holder til. Vi har afdelinger i hele landet og kender derfor de dygtigste teknikere og installatører i alle afkroge af Danmark. Derfor kan vi let og hurtigt sikre, at jeres overvågningskameraer og andet udstyr bliver serviceret på bedst mulig vis.

Find vores lokationer her

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Viden om videoovervågning

Er du nysgerrig omkring de mange muligheder videoovervågning og overvågningskameraer kan bringe? Så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7027 0727.

 

Du er også velkommen til at læse vores blogindlæg og kundecases.