Videoovervågning

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Med videoovervågning kan Securitas være med 24/7. Vi tilbyder mange forskellige løsninger med videoovervågning, lige fra de helt simple til de meget komplekse, hvor overvågningskameraerne kan analysere billederne og fx slå alarm ved ubudne gæster eller tælle antal kunder i din butik.

Altid skræddersyet videoovervågning

Vi kan skræddersy sikkerhedsløsningen til præcist dine behov, lige fra rådgivning til placering af dine egne kameraer til sikkerhedsløsninger med videoovervågning, vagt og alarm. Vi starter som regel processen med at sende én af vores sikkerhedsrådgivere ud, som laver en risikovurdering, og undersøger hvor det er en god idé at få overvågning sat op. Herefter vælger du selv, om samarbejdet stopper her, eller om du ønsker en sikkerhedsløsning fra os.  

Smart videoovervågning

Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud. Vores operatører kan følge med og anråbe tyvene direkte fra en opsat højtaler.

Læs mere om smart videoovervågning

Grøn videoovervågning

Grøn energi og klimavenlige løsninger er både på vores egen og mange af vores kunders agenda. Derfor har vi udviklet en sikkerhedsløsning med klimavenlig videoovervågning, som nogen af de første i landet.

Læs mere om grøn videoovervågning

Kamera til erhverv - hvad kan vores videokameraer?

Hos Securitas arbejder vi med to slags kameraer – termiske og optiske. Begge kameraer kan skabe tryghed og give overblik. Dog på vidt forskellige måder.

Det termiske kamera

De termiske kameraer detekterer varmeændringer og kan derfor bruges til at opdage ubudne gæster - uanset om solen skinner, om det er mørkt, regner, eller sner. Her kan man udvælge et område, hvor kameraet begynder at optage, når nogen bevæger sig ind på området. Har du fx problemer med graffiti eller anden hærværk, så kan vores termiske kameraer hjælpe med at opdage de ubudne gæster i selve gerningen, og hvis du har smart overvågning, kan en operatør fra kontrolcentralen anråbe dem på stedet.

Det optiske kamera

Det optiske kamera minder mere om det kamera, du har på din mobil, eller som du tager med på ferie. Det optager ved at indfange lys og er derfor mest brugbart i dagtimerne - modsat det termiske kamera. Til gengæld har det bedre opløsning og kan hjælpe med at identificere gerningsmanden efter indbrud. Kameraet kan både fås som ”fast” kamera, der optager det samme område konstant, og som styrbart (PTZ) kamera der kan drejes og overvåge flere områder. Det optiske kamera er især brugbart til videorunderinger, hvor det kan undersøge, om døre og vinduer er lukket, når arbejdsdagen er slut.

Alarmverifikation

Mange oplever, at de ikke kan verificere, om deres alarm går pga. indbrud eller om det skyldes en fejlalarm. Ved brug af videoovervågning kan en operatør tilse din virksomhed, så snart alarmen går - og sender kun patruljevagten ud, hvis han/hun ser noget mistænkeligt. Sådan undgår du bekymring og unødvendige omkostninger på bundlinjen. Læs vores insider tips fra alarmpatruljen, om hvordan du undgår fejlarmer her.

Læs hvordan du undgår fejlalarmer

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlig pris. Sådan undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Vores videoovervågning kan fås som en del af en totalløsning, hvor flere sikkerhedskomponenter spiller sammen i at skabe tryghed på tværs af din organisation. Måske mangler du både overvågningskameraer og en til at holde øje med det, som bliver optaget i din bygning? Så kan du med fordel kombinere din videoovervågning med en fjernvagt eller en fast sikkerhedsvagt. 

Fjernvagt

Med en fjernvagt fra Securitas er der altid et vågent øje på din videoovervågning. En fjernvagt kan skabe tryghed døgnet rundt fra vores kontrolcentral . Og ved at tilgå dit overvågningskamera kan han/hun mere end blot at holde øje med ubudne gæster. En fjernvagt kan blandt andet udføre videotilsyn, og se om døre og vinduer er lukket og evt. tilkalde nærmeste patruljevagt, hvis noget ikke er, som det skal være. Fjernvagten kan også føre adgangskontrol og hjælpe med ind- og udlukning af dine medarbejdere, så der ikke slipper ubudne gæster med ind på din grund.

Læs mere om fjernvagt

Videoovervågning som det grønne sikkerhedsalternativ

Videoovervågning med fjernvagt kan fungere som et grønt alternativ til et dagligt tilsyn fra en patruljevagt. Her bliver der kun rykket ud, hvis fjernvagtens videorundering viser, at noget ikke er, som det skal være – hvilket mindsker forbruget af CO2. Videoovervågning kan også holde øje med, at alle døre og vinduer er lukket, når arbejdsdagen er slut, og kan derfor minimere varmeregningen i dit budget. Sådan kan vi spare på miljøet uden at spare på sikkerheden. Savner du et eksempel? Så læs vores kundecase fra Stena Recycling.

Læs mere om kundecase

Sikkerhedsvagt

Vores sikkerhedsvagter kan holde øje med din overvågning, mens han/hun arbejder på jeres lokation - sådan har du altid en vagt i nærheden, hvis uheldet er ude. En sikkerhedsvagt kan også agere som et ekstra sæt hænder i din virksomhed ved fx at udføre adgangskontrol, hjælpe ved informationsskranken/receptionen, kontrollere brand- og førstehjælpsudstyr og meget mere.

Læs mere om sikkerhedsvagt

Patruljevagt

Et alternativ til en fast sikkerhedsvagt kan være en patruljevagtsløsning, hvor vagten rykker ud, hvis du eller vores fjernvagt ser noget mistænkeligt på videoovervågningen. En patruljevagt kan blandt andet skabe tryghed i nattetimerne, hvor der måske ikke er så mange på lokationen. De kan også overvåge de områder, hvor der ikke er installeret videoovervågning eller ved blinde vinkler.

Læs mere om patruljevagt

Fordelene ved at vælge Securitas

Én leverandør til hele din sikkerhedsløsning

Vi leverer hele paletten af moderne sikkerhedsløsninger - lige fra videoovervågning og tyverialarm til vagter og alarmpatrulje, så du kan nøjes med at handle ét sted. Hos Securitas skal du kun huske ét navn, da du altid får tildelt én fast kontaktperson, som tager sig af alle dine sikkerhedsbehov. Sådan slipper du for besværet med at koordinere mellem forskellige leverandører, fakturaer og kontaktpersoner - og sparer ovenikøbet transaktionsomkostninger.

Bygget på viden

I Securitas er vi over 370.000 medarbejdere på verdensplan, der konstant arbejder for at udvikle bedre og mere innovative sikkerhedsløsninger. Så uanset hvilken slags sikkerhedsløsning, du køber, så bygger den altid på viden fra et stort hold af eksperter med erfaring fra alle slags virksomhedstyper og størrelser.

Vi passer på din sikkerhed

Sikkerhedsløsninger fra Securitas bliver altid solgt med en fuld serviceaftale. Det betyder, at vi passer godt på dit sikkerhedsudstyr gennem hele kontraktperioden. Vi servicerer løbende og udskifter dit udstyr ved behov – altid uden yderligere betalinger. Det betyder fuld sikkerhed for jer uden økonomiske overraskelser undervejs.

Vi er lokale i hele landet

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører er vi altid tæt på dig og din virksomhed, ligegyldigt hvor i landet du holder til. Vi har afdelinger i hele landet og kender derfor de dygtigste teknikere og installatører i alle afkroge af Danmark. Derfor kan vi let og hurtigt sikre, at jeres overvågningskameraer og andet udstyr bliver serviceret på bedst mulig vis.

Find vores lokationer her

 

Videoovervågning som analyseværktøj – tre gode grunde til at få videoovervågning

 

Mangler du inspiration til, hvordan du kan få dine kollegaer med på ideen om videokameraer? Så får du her tre gode argumenter, som du kan give videre. Videoovervågning kan nemlig mere end blot at holde øje med ubudne gæster og spare energi. Det kan også bruges som analyseværktøj til at hjælpe din salgs- eller markedsføringsafdeling.

 

Første gode grund – Et videokamera kan hjælpe dig med, hvor du skal placere dine varer.

Et overvågningskamera fra Securitas kan, ved brug af heatmapping, analysere kunderejser i din butik eller center. Her kan man undersøge, hvilken retning dine kunder typisk går, hvor i butikken der er mest trafik, og hvor der bliver kigget mest. Sådan kan du udvælge de mest attraktive steder at placere dine varer, reklamer og lignende, og på den måde få størst muligt udbytte af din plads og varebeholdning. Et godt eksempel på hvad videoovervågning har vist os, er, at det kan være en god idé at placere de dyreste varer lige under øjenhøjde, da det er der, kunderne leder først.

Anden gode grund – Videoovervågning kan bruges som målretningsværktøj

Vores videoovervågning kan også bruges til at lave kundetælling og analysere demografiske variable som alder og køn – selvfølgelig anonymiseret i overensstemmelse med GDPR-loven. Sådan kan man nemmere målrette sin markedsføring, ud fra hvem der typisk kommer i ens butik eller center. Videoovervågningen kan også hjælpe med at analysere, hvilken ny butik der skal åbnes i dit center, alt efter hvem der besøger det mest, eller måske ud fra hvilken målgruppe som I gerne vil have flere besøgende fra.

Tredje gode grund – Overvågning som supplement til dit kassesystem

Har du en butik, kan vores kameraer sammenkobles til dine kassesystemer. Her kan videoovervågningen bruges til kø-monitorering, udregning af gennemsnitskøb, finde årsager til svind og til at identificere de mest travle tidspunkter. Man kan fx finde frem til, hvornår på dagen der bliver købt mest af specifikke varegrupper, og derfor også hvornår du bør hente dem fra lageret. Videoovervågning kan her bruges til at vælge de bedste åbningstider på døgnet eller som hjælp til at bestemme, hvor meget bemanding du bør have i forskellige tidsrum.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Viden om videoovervågning

Er du nysgerrig omkring de mange muligheder videoovervågning og overvågningskameraer kan bringe? Så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7027 0727.

 

Du er også velkommen til at læse vores blogindlæg og kundecases.