Skip to main content

Parkeringsløsninger til erhverv

Securitas tilbyder brugervenlige og sikre betalingsløsninger med tilknyttet abonnementsportal. Med vores søsterselskab SikkerParkering hjælper dig med at drifte dit parkeringshus eller -kælder, så dine parkanter let kan bruge dine parketingsfaciliteter.

Securitas vagt hjælper parkant

Hvad indebærer Securitas' parkeringsløsning?

Securitas' parkeringsløsninger tilbyder omfattende tjenester, der inkluderer overvågning, kontrol og vedligeholdelse af parkeringsfaciliteter. For virksomheder betyder dette, at parkeringsområderne er godt sikrede og organiserede, hvilket skaber en mere effektiv og sikker parkeringsoplevelse for alle brugere.

Vi tilbyder nemme og digitale parkeringsløsninger, som gør det let for brugerne at parkere og administrere abonnementer med vores automatiske nummerpladegenkendelsessystem. Vi leverer følgende:

  • Betalingssystemet – som foregår både i automaterne eller digitalt via parkeringsapps, som EasyPark eller PARKPARK
  • Direkte support til parkanter gennem vores kundecenter døgnet rundt alle årets dage – også i weekender og på helligdage
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.