Skip to main content

Reception

Med Securitas Reception & Service slipper du for besværet ved at drive din egen reception uden at gå på kompromis med den gode service. Vi klarer nemlig både rekruttering og oplæring, ligesom vi koordinerer omkring sygdom, kursus og ferie, hvad enten du vælger en fast receptionist, en sikkerhedsreceptionist eller en receptionsvikar.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Hvad kan vores receptionister hjælpe med?

Skal du bruge en receptionsvikar til sommerferien? Vil du gerne have en fast receptionist? En receptionist, der også er vagtuddannet? En e-reception? Eller måske bare nogen til at tage telefonen, når din reception lukker? Vi har flere forskellige receptionsløsninger og kan skræddersy én, der passer til din virksomhed.

Altid uddannede receptionister

Alle vores receptionister får kurser i bl.a. service, kommunikation, førstehjælp og brug af hjertestarter. Samtidig bliver de oplært i din reception.

Intet fravær i din reception

Vi oplærer altid 2-3 receptionister ekstra til din virksomhed. Så hvis der er sygdom eller behov for ekstra hænder, kan vi altid sende en receptionist, der i forvejen kender jeres opgaver og arbejdsgange.

Intet besvær for dig

Du slipper for at bruge tid og energi på at rekruttere, oplære og koordinere sygdom og ferie i receptionen – det klarer vi alt sammen for dig.

E-reception

Skal det være endnu nemmere? Så kan du købe en E-reception hos os. Her kan jeres gæster selv tjekke sig ind, og den person de har en aftale med i bygningen får besked.

Læs mere om E-reception

God service giver glade kunder

Vi yder god service hos mange forskellige kunder – hør hvad tre af dem har at sige om vores receptionsløsninger.

Book i dag og få mindre stress allerede i morgen

Tag kontakt til vores Receptionsservice og find en løsning, der passer lige netop til dig. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede