Skip to main content

Reception

Ved at vælge en receptionistløsning fra Securitas undgår du besværet ved at håndtere din egen reception, samtidig med at du opretholder en høj kvalitet af service. Vi tager os nemlig af både rekruttering og oplæring samt koordinering af sygdom, kurser og ferie, uanset om du vælger en fast receptionist, en sikkerhedsreceptionist eller en vikar.

Securitas receptionist leverer pakke til kunde

Hvad kan vores receptionister hjælpe med?

Med en receptionistløsning fra Securitas slipper du for at bruge tid og energi på at rekruttere, oplære og koordinere sygdom og ferie i receptionen – det klarer vi alt sammen for dig. Alle vores receptionister får kurser i fx service, kommunikation, førstehjælp og brug af hjertestarter, og de bliver oplært i din reception. Uanset om du har brug for en vikar til sommerferien, en fast receptionist, en sikkerhedsreceptionist eller en person til at besvare telefonopkald, når din reception er lukket, så hjælper vi dig. Vi har flere forskellige receptionsløsninger og kan skræddersy én, der passer til din virksomhed. Vi tilbyder også e-receptioner.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
 • Alarmpanel på væg
  Alarmpanel
 • Bevægelsessensor hænger på væg
  Bevægelsessensor
 • Overfaldsalarm monteret under bord
  Overfaldsalarm
 • Røgmelder hænger i loft
  Røgmelder
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
 • Videokamera til indendørsvideoovervågning
  Videoovervågning indendørs
 • 360 graders dome kamera i undedørsmiljø
  360 graders kamera
 • Videoovervågningskamera installeret udendørs
  Videoovervågning udendørs
 • Skilt på dør der angiver at der overvåges med video på stedet
  Tydelig skiltning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
 • To operatører arbejder på kontrolcentralen
  1. Kontrolcentralen modtager alarm
 • Kvindelig operatør på kontrolcentralen
  2. Vi kontakter din virksomhed
 • Mandelig operatør på kontrolcentralen
  3. Operatøren sender vagtpatruljen
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
 • Vagtbil parkeret i et havnemiljø
  1. Vores patruljevagt rykker ud, når alarmen går
 • Vagt taler i radio foran sin vagtbil
  2. Vores vagt sikrer din virksomhed
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
 • Vagt står ved bil
  Tryghedsvagt
 • Smilende vagt
  Servicevagt
 • Centervagt på runde i centret
  Centervagt
 • Strøgvagt går på gågaden
  Strøgvagt
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
 • Brandslukker hænger på en væg
  Brandslukker
 • Vagt tilser brandslukker
  Vi udfører årligt serviceeftersyn af slukkere
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
 • Førstehjælpskasse på bord
  Førstehjælpskasse
 • CardiAid hjertestarter
  Hjertestarter
 • Førstehjælpskursus i brug af hjertestarter
  Førstehjælpskursus

Fast receptionist

Overlad ansvaret og nyd den gode service. Med en fast receptionist fra Securitas står vi for driften af din reception, så du og dine andre medarbejdere kan fokusere på vigtigere opgaver. Vi håndterer rekruttering, ansættelse, oplæring, ferieplanlægning og sygdomsdækning, så du altid har en velkørende reception med en receptionist, der kender din virksomhed.

En receptionist i dialog med medarbejder

Hvad kan en fast receptionist hjælpe med?

En fast receptionist kender din virksomhed godt og kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Det kunne fx være:

 • Tage imod opkald/kunder/gæster
 • Posthåndtering, herunder pakning og afhentning
 • Opfyldning og rensning af kaffemaskiner
 • Opfyldning af toner og kopipapir
 • Diverse Ad Hoc opgaver

Så let er det at få en fast receptionist fra Securitas

Den gode service er en selvfølge, når du vælger en sikkerhedsløsning med receptionist hos Securitas. Hvad din receptionist skal kunne, vælger du selv. Så slipper du for at betale for noget, du ikke har brug for. Alle vores receptionister er udannet og serviceminded.

Du fortæller os om dine receptionsbehov
Vi rekrutterer og oplærer én fast receptionist og 2-3 vikarer
Vi koordinerer og planlægger ved ferie og sygdom
Du betaler én fast månedlig pris, uden stress og besvær

Receptionistvikar

Har du en receptionist, som du er glad for, men har brug for ekstra hænder i tilfælde af sygdom og ferie? Vores receptionistvikarer rykker ud på halvanden time, så du altid har en velkørende reception. Når vi indgår et vikarsamarbejde, oplærer vi 2-3 vikarer til din virksomhed, så du altid er garanteret en vikar, som kender dig og din virksomhed - så du og dine medarbejdere kan fokusere på de vigtige opgaver.

Securitas receptionist taler med kunde

Hvorfor skal jeg vælge en receptionistvikar?

Med en receptionistvikar fra Securitas kan du altid føle dig tryg. For du får du altid en vikar, der kender din virksomhed i forvejen, og du kan trække på os lige så ofte, du har behov for. Vores vikarprogram er ekstremt fleksibelt, og vores vagttelefoner har åbent både kl. 20 om aftenen og kl. 6 om morgenen. Det betyder, at du kan ringe til os, så snart du får en sygemelding, også kl. 6 om morgenen. Takket være vores 30 mand store vikarkorps kan vi altid stille med en velforberedt vikar allerede kl. 7.30, hvis du ringer i vagttelefonens åbningstid.

Securitas receptionist gør klar i mødelokale

Hvilke opgaver kan vores receptionister hjælpe med?

Vores receptionistvikarer bliver oplært i at løfte de opgaver, som I har brug for hjælp til. Receptionistopgaver kunne fx være:

 • Gæstemodtagelse & håndtering af adgangskort
 • Telefonomstilling
 • Ordne post og pakker
 • Bestilling af kontorartikler
 • Lettere facility opgaver

Sikkerhedsreceptionist

Med vores sikkerhedsreceptionister får du både førsteklasseservice og et vågent øje på eventuelle sikkerhedsrisici i din virksomhed. Vores sikkerhedsreceptionister er erfarne receptionister, der samtidig har vagtkort. De kan håndtere alle typer kundekontakt, også trusler, og holder et vågent øje med dit sikkerhedsset-up.

Securitas receptionist

Hvad kan en sikkerhedsreceptionist hjælpe med?

Vores sikkerhedsreceptionister er serviceminded receptionister, som samtidig er vagtuddannet. De vil i de fleste tilfælde arbejde i vores receptionistuniform med logo og vagt påskrevet. Vores sikkerhedsreceptionister varetager en bred vifte af opgaver, og vi rekrutterer altid sikkerhedsreceptionister med kompetencer til at løfte jeres opgaver. En sikkerhedsreceptionistopgaver kunne fx være:

 • Gæstemodtagelse & telefonpasning
 • Bookning og klargøring af mødelokaler
 • Bestilling af kontorartikler & ordne post og varer
 • Morgen og aftenrundering - sikre bygningen, slukke/tænde lys, til/frakobling af alarm mm.
 • Betjene sikkerheds- og sikringsanlæg & håndtering af trusler og konfliktfyldte situationer som brand og nødopkald
Reception

Hvad har en sikkerhedsreceptionist af baggrund?

Med en sikkerhedsreceptionist får du det bedste fra to verdener: God service i din reception og god sikkerhed for dine ansatte. Vores sikkerhedsreceptionister er godkendte i henhold til "Loven om vagtvirksomhed" og har bestået det obligatoriske "Grundkursus for vagtfunktionærer" og kan bl.a. holde et vågent øje på dit sikkerhedsanlæg og rapportere mistænkelig adfærd. Alle vores sikkerhedsreceptionister bærer desuden uniform med vores logo og ordet ”Vagt” påtrykt for at skabe tryghed og sikkerhed. Ønsker du ikke en uniform med vores logo, finder vi naturligvis en anden løsning, der passer til jer.

E-reception

Vil du spare på udgifterne til jeres reception uden at gå på kompromis med servicen? Eller ønsker du et supplement til jeres receptions travle tidspunkter eller assistance uden for normal arbejdstid? Så er e-reception noget for dig.

E-reception

Ønsker du et alternativ til en fysisk receptionist? Prøv vores e-reception

Har din virksomhed brug for et supplement til jeres reception på travle tidspunkter eller uden for normal arbejdstid? Så er vores e-reception noget for jer. Securitas e-reception er en tablet med receptionsmodul, der kan opretholde serviceniveauet i din virksomhed døgnet rundt. Det er let for gæsten at tjekke sig ind, og din medarbejder får straks en SMS om, at nu er gæsten ankommet. Sådan sparer man på receptionsomkostningerne uden at spare på sikkerheden! Har du flere lokationer med reception, er det med e-receptionen muligt at styre dem alle fra én lokation. Det er samtidig muligt at samle flere receptionistfunktioner i den e-receptions-standeren og dermed aflaste en nuværende reception.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
Smilende receptionist

Bliv klogere på receptionistløsninger

Der er mange ting at tage i betragtning, når du skal vælge receptionistløsning til din virksomhed. Vil du vide mere om vores forskellige receptionister, inden du taler med vores sikkerhedskonsulenter, har vi samlet nogle gode artikler, du kan læse videre i:

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede